Povezanost Wikileaks-a i drevnog prorocanstva?!?!?!?!?!

Rat u Koreji. Ove godine je ubijeno par politickih licnosti, neko je pustio buvu da se tu trebalo raditi o predsednicima, ali ne, radi se o politicarima.
Dovoljno?
Druga stavr, i ostavimo baba Vangu po strani, sta cemo sa "Majama"?

svake godine bude ubijeno nekoliko politicara, pa? i nije ta prica o predsednicima juce plasirana vec mnogo ranije. dovoljno?
a sto se tice majanskog kalendara, prica o 21.12. se ipak razlikuje od prorocanstva baba vange. zasto mesamo babe i zabe? :think:

zato sto te babe i zabe u poslednje vreme mnogo bleje zajedno... :roll:

ne bih rekla. baba vanga nije predvidela kraj sveta za 2012, niti neko kolektivno menjanje svesti, niti ne znam ni ja sta. navodi se da je predvidela III svetski rat od 2010 do 2014, kakve to veze ima sa prorocanstvom maja za koje opet niko ne moze da se usaglasi da li znaci samo kraj jednog ciklusa, smak sveta ili nesto trece.

ne bih rekla. baba vanga nije predvidela kraj sveta za 2012, niti neko kolektivno menjanje svesti, niti ne znam ni ja sta. navodi se da je predvidela III svetski rat od 2010 do 2014, kakve to veze ima sa prorocanstvom maja za koje opet niko ne moze da se usaglasi da li znaci samo kraj jednog ciklusa, smak sveta ili nesto trece.

a gde je vase visocanstvo procitalo ili naislo na podatak da ce biti smak sveta 2012 po Majama? :confused:
Covek je sve to izoblicio... Maje su prestale da prate kalendar ne zato sto ce biti smak sveta, vec zato sto ce doci do PROMENE!!!
Probaj da stupis u kontakt sa nekim covekom koji zivi u srednjoj Americi i da prodiskutujes sa njim u vezi svega ovoga, videces sta ce ti oni reci...

a gde je vase visocanstvo procitalo ili naislo na podatak da ce biti smak sveta 2012 po Majama? :confused:
Covek je sve to izoblicio... Maje su prestale da prate kalendar ne zato sto ce biti smak sveta, vec zato sto ce doci do PROMENE!!!
Probaj da stupis u kontakt sa nekim covekom koji zivi u srednjoj Americi i da prodiskutujes sa njim u vezi svega ovoga, videces sta ce ti oni reci...

sta ce reci??
sta se menja??

nije mi jasno zasto izvrces moje reci? rekla sam da niko ne moze da se usaglasi sta nas ceka 2012. i ne znam ko je sve to izoblicio jer ima gomila teorija sta tog dana moze (ali i ne mora) da se desi. koliko se secam tema je baba vanga i vikiliks, gde je jos dodata ova konfuzija vezana za 2012. moglo bi se reci jedna objedinjena teorija svega i svacega :cool:
a o stupanju u kontakt sa nekim ko zivi u srednjoj americi - :dash:
tvrdis da si dobro informisan vezano za sve to, ali opet nikakav opipljiv podatak ne ostavljas, te sve ostaje na praznoj diskusiji. :cool:

nije mi jasno zasto izvrces moje reci? rekla sam da niko ne moze da se usaglasi sta nas ceka 2012. i ne znam ko je sve to izoblicio jer ima gomila teorija sta tog dana moze (ali i ne mora) da se desi. koliko se secam tema je baba vanga i vikiliks, gde je jos dodata ova konfuzija vezana za 2012. moglo bi se reci jedna objedinjena teorija svega i svacega :cool:
a o stupanju u kontakt sa nekim ko zivi u srednjoj americi - :dash:
tvrdis da si dobro informisan vezano za sve to, ali opet nikakav opipljiv podatak ne ostavljas, te sve ostaje na praznoj diskusiji. :cool:

:hahaha: e draga moja... :rotf:

spamujes sopstvenu temu posto ocigledno i sam kontas da si negde pobrkao loncice :cool:

ne spamujem svoju temu, nego pokazujem drugim osobama koliko je ogranicenost zastupljena na forumu... bolje uciti na tudjim greskama, nego na svojim... :lol:
No, da ne odlazimo od teme, kao sto sama kazes... :hahaha:

Btw, ja ne pravim temu da bi tema imala ugled, posete i komentare. Ne. Ja pravi teme da bih podelio sa ljudim svoja razmisljanja i video sta oni imaju da kazu za to.
Nisam ja ni malo slican tebi i tvojoj kompaniji... :)

ne spamujem svoju temu, nego pokazujem drugim osobama koliko je ogranicenost zastupljena na forumu... bolje uciti na tudjim greskama, nego na svojim... :lol:
No, da ne odlazimo od teme, kao sto sama kazes... :hahaha:

Btw, ja ne pravim temu da bi tema imala ugled, posete i komentare. Ne. Ja pravi teme da bih podelio sa ljudim svoja razmisljanja i video sta oni imaju da kazu za to.
Nisam ja ni malo slican tebi i tvojoj kompaniji... :)

nesto nisam primetila da si izneo neka svoja dubokoumna razmisljanja. nista novo nismo culi. ne u smislu neke senzacije, nego makar i najmanju sitnicu. :manikir:

nesto nisam primetila da si izneo neka svoja dubokoumna razmisljanja. nista novo nismo culi. ne u smislu neke senzacije, nego makar i najmanju sitnicu. :manikir:

Zasto bih nekim maloumnim osobama ( pronacice se :mrgreen: ;) ) iskazivao svoja "dubokoumna razmisljanja" kada one nisu u stanju da razumeju to nesto...
Osobe koje su u stanju samo da razumeju da rostilj ima dobar miris i torta dobar ukus... :roll: ne trebaju opterecivati svoj mozak necim diskutabilnijim i necim konstruktivnijim... ;)
Svi oni koji su hteli da cuju moja "dubokoumna razmisljanja" poslali su mi pp, tako da, ne stidi se ako te nesto zanima, samo pusti pp... :mrgreen:

Zasto bih nekim maloumnim osobama ( pronacice se :mrgreen: ;) ) iskazivao svoja "dubokoumna razmisljanja" kada one nisu u stanju da razumeju to nesto...
Osobe koje su u stanju samo da razumeju da rostilj ima dobar miris i torta dobar ukus... :roll: ne trebaju opterecivati svoj mozak necim diskutabilnijim i necim konstruktivnijim... ;)
Svi oni koji su hteli da cuju moja "dubokoumna razmisljanja" poslali su mi pp, tako da, ne stidi se ako te nesto zanima, samo pusti pp... :mrgreen:

kao sto sam vec rekla, pa ponovicu, eto molim te da svoja saznanja podelis sa nama ovde, javno. ne na pp, jer ne vidim razlog takvog nacina diskutovanja. msm ukoliko imas nesto da kazes vezano za temu, posto o tome najmanje pricas :cool: a oni koji ne zele da se opterecuju temom, verovatno ni nece svracati na nju :cool:

Prvo, kacenje dveju Koreja lako moze da se ispostavi kao pocetak rata jer mi ne znamo sta ce se iznedju njih desavati u narednim mesecima. Zasto mislite da je na to stavljena tacka? Sta ako krenu da se samaraju nuklearkama u, lupam, martu 2011e? Istorija ce ipak zapisati 23ci nov 2010 kao pocetak. Dakle, ne zavaravajte se da je sve gotovo. Ja molim Boga da jeste, ali uopste ne mora da bude.

Drugo, mi jos uvek ne znamo da li se nesto desilo u novembru sto bi moglo u narednom periodu dovesti do globalnog sranja. Koliko ja videh, Baba rece da ce rat poceti u novembru nekakvim lokalnim sukobom ali da ce nuklearno oruzje biti upotrebljeno tek u 2011oj, sto znaci da do 2011e nema nista od globalnog sukoba. A lokalnih sukoba u novembru koliko je bilo? Ne smem ni da razmisljam o tome.

оливуд је снимио неки филм, не могу да се сетим имена, један од многобројних на тему апокалипсе, у смислу нуклеарног рата који почиње сукобом на корејском полуострву а онда се умешају кинези затим амери затим руси затим европа и сви остали и сви се међусобно избамбусају нуклеарним бомбама. прича прати капетана нуклеарне подморнице који је наравно испуцао његове пројектиле и пристао са подморницом након тога у аустралији јер је све остало на планети већ као контаминирано, нарочито северна хемисфера. контаминација се међутим шири и према аустралији и нико неће преживети, најпродаванија роба су неке пилуле које успавају човека и он док спава - премине. јес да нисам љубитељ оливудских прича, ни та ми се наравно није свидела, ал остао је неки осећај језе и страха кад се само сетим тог филма, веома убедљиво направљено. ако неко зна име филма - нек напише, требало би погледати поново.

nidje veze :cool:
baba vanga je predvidela treci svetski rat koji ce poceti u indoneziji posle ubistva cetiri predsednika. koliko je poznato, nit je rat poceo, niti su neki predsednici ubijeni... niti to sve ima neke veze sa vikijem, jer je viki zatrebao za nesto pedeset peto...

Predsednici ne moraju biti šefovi država. Možda se odnosilo na nešto drugo. Ko će sad da kopa. Rat je počeo... regionalno sa konvencionalnim oružjem... posle ide nuklearno, pa hemijskom. Po Vangi se sve završava 2014. Konvencionalni će duže potrajati. Nuklearni i hemijski za jedan dan može da se otpočne i završi. Tako da, po predviđanju, još smo daleko od bezbednog.

оливуд је снимио неки филм, не могу да се сетим имена, један од многобројних на тему апокалипсе, у смислу нуклеарног рата који почиње сукобом на корејском полуострву а онда се умешају кинези затим амери затим руси затим европа и сви остали и сви се међусобно избамбусају нуклеарним бомбама. прича прати капетана нуклеарне подморнице који је наравно испуцао његове пројектиле и пристао са подморницом након тога у аустралији јер је све остало на планети већ као контаминирано, нарочито северна хемисфера. контаминација се међутим шири и према аустралији и нико неће преживети, најпродаванија роба су неке пилуле које успавају човека и он док спава - премине. јес да нисам љубитељ оливудских прича, ни та ми се наравно није свидела, ал остао је неки осећај језе и страха кад се само сетим тог филма, веома убедљиво направљено. ако неко зна име филма - нек напише, требало би погледати поново.

On he Beach...tuga jedna od filma u poslednjoj sceni...srce sam isplakao....

Ako mislis na koreje , one su u ratu od 50-setih godina ... nikad primirje nisu sklopile , tako da se nije moglo odnositi na njih ;)

Mislim na trenutna događanja u svetu. Libija je još u ratu, Avganistan takođe, rat traje uveliko na Američko-Meksičkoj granici, Sirija u ratu, ostale lokalne sukobe ne nabrajam. A i ostali se naoštravaju.

У посљедњих 1000( и словима: х и љ а д у ) година неко је у рату.
Без прекида, на свим странама плаве кугле.
Не видим какве везе има Викиликс са било чим...
Колико и сокоћала из прича Тарабића, вјероватно.
Чак и са свим искривљавањима, ниједан пророк, а поготово не "пророк" није прецизан.
Они који наводе "тачне године смака свијета" су доконе будале које мијењају туђе записе.
Толико, фала ви на читање и трпљење.
:mrgreen:

Back