Povećanje poreza zatvoriće hotele

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.314
Bezveze,ovo je užas šta vlasti rade...Ima u toj poreskoj službi poštenog sveta kojem će biti nabačeno još dodatnog posla na leđa...Samo još vazduh,kako ih nije sramota...Inače gledao sam nedavno raspravu u skupštini o nameri tamo nekog papka koji ima uticaj na zakonodavstvo da posebnim propisom praktično ukine banje kao turistička mesta i lečilišta...Koji su to bolidi,dal tamo neko ima gram mozga...

Koji te slučaj,gazija,ucvilje tako?:(
Teško je reći da li ta ekonomska ekipa kolektivno nešto duva pa živi u oblacima ili su toliko osioni i bezobzirni postali da će narodu naplaćivati i hodanje po drumovima...

Izgleda da misle da su zavukli ruku u rupu bez dna.
Samo ce smanjiti broj nocenja stranih gostiju samim tim i priliv.
Njima su bitni kratkotrajni efekti pljacke jer ni ne nameravaju jos dugo,sami njihovi ocajnicki postupci to govore:zroll:

Haha pa misle da su i stranci potencijalne ovce:zroll:
Sto bi placali neku nerealnu cenu za obicno nocenje zato sto bolidi ne znaju kako drugacije da popune budzetz:D

Ma sreca nisam kaznu popio, al traze da uradim nesto sto je skoro nemoguce :evil:
Pitam inspektora, pa hajde , recite mi kako to da uradim, kaze ne znam , nije to moj problem :mrgreen:
A pre neki dan neka kontrola iz Elektrodistribucije i pored uredno placenog svakog racuna, kazu mi da sam neprijavljen :mrgreen:
Ovo je komedija :mrgreen:

Back