http://www.open.telekom.rs/home/News.aspx?temp=5&cid=43883 ovde pise da ce da ubrzaju net a mene zanima da li vazi ovo za stare korisnike ?(posto kod njih je vazniji novi korisnik nego neko ko ima adsl 3 god )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.open.telekom.rs/home/News.aspx?temp=5&cid=43883 ovde pise da ce da ubrzaju net a mene zanima da li vazi ovo za stare korisnike ?(posto kod njih je vazniji novi korisnik nego neko ko ima adsl 3 god )
ja koristim ADSL 1024/128 vec godinu dana, i relativno sam zadovoljan osim sto bih voleo da imam veci download nego trenutni oko 100 kb/s((
Sada ce biti 256 ako budu povecali![]()
Ja sam isto zadovoljan telekom imam adsl vec tri god veza stabilna retko kad pukne veza max jednom mesecno download konstatan ali velika mana slab download tj spor samo 120kbs a na placuju 1500 sto je puno nadam se da cu da ubrzaju download od 1 februara ako ne odoh kod nekog drugogo provajdera
u pravu si, bice mi oko 150kb/sPa ako decko koristi paket od 1 mega bit po sekundi od 1 februara mu nikako nemoze biti toliki download, pa sada ti izracunaj kako![]()
Ja sam isto zadovoljan telekom imam adsl vec tri god veza stabilna retko kad pukne veza max jednom mesecno download konstatan ali velika mana slab download tj spor samo 120kbs a na placuju 1500 sto je puno nadam se da cu da ubrzaju download od 1 februara ako ne odoh kod nekog drugogo provajdera
Pa ako imas paket od 1 mb,teorijski ti download ne moze biti veci od 128 kb/s ,zbog necega sto se zove agregacija. Znaci svoj protok ( na primer 1mb( sto je 1024 kb/s)) podelis na 8 i dobijas optimalnu brzinu downloada. Za paket od 1 mb to je 128 kb/s ,ali to u praksi bude jos manje . Varira od 100 do 120.
Ni kod jednog provajdera u paketu od 1 mb ne mozes dobiti vecu brzinu downloada ( na primer 150 ili 200 kb/s).
Pa nisam ni ja rekao za to ja sam rekao a neki provajderi daju za 1500din 2mb a ja kod telekoma dobijem 1
Izgleda da sam medju svima vama jedini srecnik kome ce da smanje brzinu sa 2 na 1mb za istu cenu
Tacnije sad me teraju da potpisem ugovor na 2 godine kod njih za istu brzinu sto mi ne pada na pamet (u pitanju je Orion Telekom) tako da ozbiljno razmisljam o menjanju provajdera...![]()
Izgleda da sam medju svima vama jedini srecnik kome ce da smanje brzinu sa 2 na 1mb za istu cenu
Tacnije sad me teraju da potpisem ugovor na 2 godine kod njih za istu brzinu sto mi ne pada na pamet (u pitanju je Orion Telekom) tako da ozbiljno razmisljam o menjanju provajdera...![]()