POVECAN POREZ NA IMOVINU ZA 60% U ODNOSU NA PROSLU!

Pa covek mora da nadje pare za penzije zato sto 'Gazde' po Srbiji laziraju svoje plate, pa PIO fond nema para.

Види се да си незналица...:) Колика се плата званично исплаћује, а на њу се доприноси уплаћују, толики ће бити износ обрачунате пензије...:)

Види се да си незналица...:) Колика се плата званично исплаћује, а на њу се доприноси уплаћују, толики ће бити износ обрачунате пензије...:)

Sale...Znas li uopste sta sam napisao?:think:Ono, tipa PIO fond u Srbiji ne zavisi samo od doprinosa na plate, vec zavisi i od milijardi koji se u njega ubacuju iz budzeta i to.....:think:

Mada, kolega je u pravu, ove konkretne pare nece ici u drzavni budzet, uvek se zaletim kada treba popljuvati odredjene 'Gazde' u Raskoj:sad2:

Sale...Znas li uopste sta sam napisao?:think:Ono, tipa PIO fond u Srbiji ne zavisi samo od doprinosa na plate, vec zavisi i od milijardi koji se u njega ubacuju iz budzeta i to.....:think:

Mada, kolega je u pravu, ove konkretne pare nece ici u drzavni budzet, uvek se zaletim kada treba popljuvati odredjene 'Gazde' u Raskoj:sad2:

Из буџета се дају субвенције Фонду ПИОЗ зато што су се средства доприноса ранијих година ненаменски трошила. А то што газде пријављују мању плату запосленима не иде на штету Фонда ПИОЗ (колико се уплаћује за пензију толика ће бити пензија) него на штету запослених...:) А када је газда у Србији био поштен? :)

Из буџета се дају субвенције Фонду ПИОЗ зато што су се средства доприноса ранијих година ненаменски трошила. А то што газде пријављују мању плату запосленима не иде на штету Фонда ПИОЗ (колико се уплаћује за пензију толика ће бити пензија) него на штету запослених...:) А када је газда у Србији био поштен? :)

Nisu se sredstva nenamenski trosila ranijih godina nego svih godina. Sada i nemaju na sta drugo da se trose osim na simuliranje protocnog bojlera.

A kolika ce biti penzija zavisi od toga koliko para ima u Fondu, zakon uvek zavisi od toga koliku kintu imas ;)

Poslednja izmena:
Nisu se sredstva nenamenski trosila ranijih godina nego svih godina. Sada i nemaju na sta drugo da se trose osim na simuliranje protocnog bojlera.

A kolika ce biti penzija zavisi od toga koliko para ima u Fondu, zakon uvek zavisi od toga koliku kintu imas ;)

Zavisi takodje i od ukupnog broja zaposlenih lica i visine zarada. Ako je nezaposlenih sve vise, a mladi se konstantno odlucuju za rad na zapadu, nece biti vise nikoga ko bi uplacivao u PIOZ.

ove godine povecanje poreza 60% a dogodine 500%

uzivajte ! i dalje glasajte za tadica dok ne zavrsite ko cigani ispod mosta gladni bosi i bedni!

obavezno dalje nastavite da glasate za tadica i ds sve dok ne pocrkate!

jer nema veze sto ste beda bitno je da vas ceka evropa!

gace vam na dupetu pocepane i vi mesto da ih okrpite vi sanjate evropske snove

Gde si nasao onih 500%??. I kakve mere ti predlazes za ozdravljenje nase privrede i podizanje zivotnog standarda?

Porez čak pet puta veći od 2012?

http://www.mojkvadrat.rs/vest-260.html

Porez na imovinu bi od 2012. godine, kada zakon bude važio u punoj snazi, za pojedine građane mogao da bude i pet puta veći. U Ministarstvu finansija kažu da će iznos poreza zavisiti od lokalnih samouprava.

Izmene Zakona o porezu na imovinu prema kojima povećanje poreza na nepokretnosti u 2011. ne može da bude veće od 60 odsto u odnosu na obavezu iz ove godine, najverovatnije neće važiti za 2012. godinu, potvrđeno je u Ministarstvu finansija.

PLACAJ NARODE KAD NA ULICE IZLAZITI NECES

sto reko Milos Obrenovic

MOJ NARODE STOKO MOJA!

Novi zakoni o gradnji i porezu
Izvor: Tanjug

Beograd -- Skupština Srbije usvojila izmene Zakona o planiranju i izgradnji i izmene Zakona o porezu na imovinu. Porez ne može biti veći od 60 odsto u odnosu na prošlu.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=03&dd=31&nav_category=11&nav_id=503135

cenim i javlja mi se da ce ovo rezultovati novim socijalnim nemirima i daljim padom vrednosti nekretnina narocito u Beogradu i manjim mestima kuca sa vise od 150 kvadratnih metara.

HARAC HARAC RAJO TREBA! TADIC KIDA OTIMA HARACI PLENI

Sve u svemu dizati porez na bilo sta za 60% u zemlji gde je ekonomija u sunovratu ne moze da donese nista dobro. Donece samo jos veci ekonomski sunovrat.

Nije mnogo...

Za prosečan stan od oko 50 m2 se plaćalo 1200 din / godinu... Sad će biti oko 2000 hiljade... Nije neka cifra za godinu dana... :kafa:

Poslednja izmena:
Ner znam kome idu, ali znam da plate nisu otisle nista gore, a mnogi su i posao izgubili tako da nema opravdanja za bilo kakvo povecanje.

idu tadicu i njegovim lopovima u dzep!

narodu ne da nece da bude nista bolje nego ce da mu bude JOS GORE

jer kad ti roknu povecanje haraca ostace ti samo manje para u dzepu nego sto ih je bilo pre

nista vise

ove godine povecanje poreza 60% a dogodine 500%

uzivajte ! i dalje glasajte za tadica dok ne zavrsite ko cigani ispod mosta gladni bosi i bedni!

obavezno dalje nastavite da glasate za tadica i ds sve dok ne pocrkate!

jer nema veze sto ste beda bitno je da vas ceka evropa!

gace vam na dupetu pocepane i vi mesto da ih okrpite vi sanjate evropske snove

Porez čak pet puta veći od 2012?

http://www.mojkvadrat.rs/vest-260.html

Porez na imovinu bi od 2012. godine, kada zakon bude važio u punoj snazi, za pojedine građane mogao da bude i pet puta veći. U Ministarstvu finansija kažu da će iznos poreza zavisiti od lokalnih samouprava.

Izmene Zakona o porezu na imovinu prema kojima povećanje poreza na nepokretnosti u 2011. ne može da bude veće od 60 odsto u odnosu na obavezu iz ove godine, najverovatnije neće važiti za 2012. godinu, potvrđeno je u Ministarstvu finansija.

PLACAJ NARODE KAD NA ULICE IZLAZITI NECES

sto reko Milos Obrenovic

MOJ NARODE STOKO MOJA!

Ako se nesto poveca 5 puta to je 400%, ali nema veze, nego sta si rekao, kakve mere ti predlazes za ozdravljenje nase privrede i podizanje zivotnog standarda?

Тачно, увећање је "само" 400%...:)
Сада се лакше дише и много мирније спава...:D

Back