povampirena djevica .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
imao sam jednu prijateljicu koja je stalno pricala kako je musskarci saljecu , pa kao stalno mijenja decke , svi ju hoce zeniti , ono ludnica . meni to polako dokurcilo pa se kladio sa prijateljem u pivu da je treba djevica . kada je to saznala poludila je . pocela mi slti prijetece sms poruke , vrijedati me na telefon cak je i prijetila da ce me prijaviti policiji a ne moram reci da me izogovarala pred svim zajednickim prijateljima . mislim da sam dobio okladu ! :per:

imao sam jednu prijateljicu koja je stalno pricala kako je musskarci saljecu , pa kao stalno mijenja decke , svi ju hoce zeniti , ono ludnica . meni to polako dokurcilo pa se kladio sa prijateljem u pivu da je treba djevica . kada je to saznala poludila je . pocela mi slti prijetece sms poruke , vrijedati me na telefon cak je i prijetila da ce me prijaviti policiji a ne moram reci da me izogovarala pred svim zajednickim prijateljima . mislim da sam dobio okladu ! :per:
znam jednu koja nabila 3 banke u guzicu a isti gore navedeni nije videla ni na posteru, a kamo li u realu...misim...na pomen istog, sva pocrveni, strogo izbegava te teme čak i sa ženskim društvom...ne čupa obrve, ne depilira se, ne farba se, ne šminka se...doduše jednom sam je vido našminkanu i ono je bilo groteskno...kao one gumene lutke sa poluzinutim ustima za iživljavanje bolesne muškadije...bilo mi žao da joj kaem, jer pošla riba na neku proslavu, pa da joj ne pokvarim ugođaj...

Lepo što si izogovarao drugaricu, jedino ne kapiram poentu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back