Potvrđena presuda Dodiku - Godinu dana zatvora i šest godina zabrane bavljenja politikom

Dodik prestaje da bude predsednik RS-a onog momenta kada primi pravosnažnu presudu. On će da plati kaznu, ali pobeda je Sarajeva :super::super:

Mozete li mi objasniti u cemu se sastoji ta " pobjeda Sarajeva"?
Prema informacijama kojima raspolazem radi se o objavljivanju propisa u RS protivno odluci tzv. predstavnika medj. zajednice.
Sve me podsjeca na izrucenje S. Milosevica.

Napiso sam ćetnik.Tako muslimani nazivaju Srbe u BiH.To znači još veći Srbin od Dodika.
Ne nazivaju Srbe Cetnicima, Cetnicima nazivaju Cetnike,a Dodik je Bsoanac pravoslavac, tako ga je i njegov prijatelj Dzulijani nazvao , pravi onaj djikan seoski bosanski sa podGrmeca, tipicniji Bosanac od mnogih muslimana :mrgreen:

Mozete li mi objasniti u cemu se sastoji ta " pobjeda Sarajeva"?
Prema informacijama kojima raspolazem radi se o objavljivanju propisa u RS protivno odluci tzv. predstavnika medj. zajednice.
Sve me podsjeca na izrucenje S. Milosevica.
Nije to pobjeda " Sarajeva", nego drzave Bih, a Milosevic vam je donio prosvjetljenje " Zemunskim klanovima" i sankcijama kada niste imali hljeba da jedete.

Kakav lik, tagovao Trampa hahaha jes eto baš će ti on pomoći :D kme kme kmeeeeeee

091.png

Cetnici su ubili Ivana Gorana Kovacica, Hrvata koji je napisao najpotresniju pjesmu o stradanju Srba od Ustasa.
Tacno.
"Oci su moje svjetlo i moja tama(...)"
Neoprostivo.
Kao i ubijanje i sakacenje Save Sumanovica od strane ustasa.
A i ona "Na Kordunu grob do groba" nije nista manje potresna i istinita.
O Skenderovoj majci knezopoljskoj da ne pocinjem

E kad se samo setim koliko su se musliman radovali odlasku Karadzica i dolasku Dodika :D
Pa dok je bio zabavan bio je ok, sad je pomahnitao i treba ga skloniti, ovom prilikom ću te podsjetiti da osuđeni ratni zločinac koji sad lagano umire, nadam se da će još dugo da živi :D u zatvoru nije otišao, pobjegao je kao miš i krio se dok ga nisu opet njegovi odali i isporučili :D
Sačekaj par sedmica, i ovome će svi njegovi okrenuti leđa, vidjećeš.

Radovali su se i pravoslavci, vremenom su uvidjeli da se radi o vrlo slicnim kriminalcima :mrgreen:
Nisu slični, ja zaista Dodika ne vidim kao zlu i poremećenu osobu kakav je Karadžić bio. On je više, kako da ti dočaram, seoska lola koji se nije znao zaustaviti u krađi.

Nisu slični, ja zaista Dodika ne vidim kao zlu i poremećenu osobu kakav je Karadžić bio. On je više, kako da ti dočaram, seoska lola koji se nije znao zaustaviti u krađi.
Oba su seljaci, Karadzic sa Durmitora Crna Gora( Savnik cini mi se), Dodik sa Pogrmeca( tamo nije bilo Cetnika u 2 svjetskom ratu, partizanski kraj) ali je Dodik zbog zastite kriminala a tu je daleko nadmasio Karadzica, preko noci postao vjestackl nacionalista, iako to " dusevno" nije, spasavao je muslimane tokom zadnjeg rata.

Toliko se Dodik napljackao, 69 svojih firmi ima, bogatiji je sam od citavog RSa, stavljao svoje pare na " Londnsku berzu" i davao kredit RSu, po najvisim kamatama, da mu je odlazak sa politicke scene ravan ubistvu.

Pa dok je bio zabavan bio je ok, sad je pomahnitao i treba ga skloniti, ovom prilikom ću te podsjetiti da osuđeni ratni zločinac koji sad lagano umire, nadam se da će još dugo da živi :D u zatvoru nije otišao, pobjegao je kao miš i krio se dok ga nisu opet njegovi odali i isporučili :D
Sačekaj par sedmica, i ovome će svi njegovi okrenuti leđa, vidjećeš.

Relano nije bitno dok god sledeci sledi istu politiku ;) Bitno je da se odnos prema Sarajevu i vasoj bolesnoj zelji za "gradjanskom i centralizovanom" BiH ne menja. A sad ko ce biti nije vazno

Radovali su se i pravoslavci, vremenom su uvidjeli da se radi o vrlo slicnim kriminalcima :mrgreen:
Neki se i ovde u Srbiji radovali da konačno imamo nekog ko će umeti da se zauzme za narod u Srpskoj...šteta što se ispostavi da takvi više vole novac no svoj narod :(

Relano nije bitno dok god sledeci sledi istu politiku ;) Bitno je da se odnos prema Sarajevu i vasoj bolesnoj zelji za "gradjanskom i centralizovanom" BiH ne menja. A sad ko ce biti nije vazno
Ne moze Bosna centralizovana biti, to Dejton onemogucuje, to su samo spinovi Dodika i njegovih poltrona kako bi zastitili vlast u RSu i podlogu za daljnje pljacke naroda i entiteta.

I ta prica o " politickom Sarajevu", je Dodikov spin, Bih je mnogo siri pojam od " politickog Sarajeva", koje hapsi muslimanske kriminalce redovno da ih ne nabrajam, ali kada treba da se pravoslavac ukloni sa politicke scene problem.

Ne moze Bosna centralizovana biti, to Dejton onemogucuje, to su samo spinovi Dodika i njegovih poltrona kako bi zastitili vlast u RSu i podlogu za daljnje pljacke naroda i entiteta.

I ta prica o " politickom Sarajevu", je Dodikov spin, Bih je mnogo siri pojam od " politickog Sarajeva", koje hapsi muslimanske kriminalce redovno da ih ne nabrajam, ali kada treba da se pravoslavac ukloni sa politicke scene problem.

Nabroji Dobrice. Ko je jos uhapsen osim onoga u vezi afere sa respiratorima?

Neki se i ovde u Srbiji radovali da konačno imamo nekog ko će umeti da se zauzme za narod u Srpskoj...šteta što se ispostavi da takvi više vole novac no svoj narod :(
Ne samo medju Srbima nego generalmno na zapadnom Balkanu, cim nego igra ulogu " zastitinka" naroda, znas da je velika mogucnost da je kriminalac.

Tek kada se stvori normalno gradjansko drustvo i kada svaki pojedinac bude zasticen, onda ce i narod, nacija cjelokupna biti zasticena.
Od huskanja nacionalizmom profotiraju samo pojedinici.

BiH i služi zato da bi političari mogli da kradu.

Back