Potvrđena presuda Dodiku - Godinu dana zatvora i šest godina zabrane bavljenja politikom

Dopustam da nisam dovoljno informisana.
Samo se pitam: ako strana izvan politickog sistema neke jedinice pravi cistku, u kojoj mjeri ima podrsku baze te jedinice?
Na primjer; EU odluci kazniti A. Vucica zbog pada nadstresnice...kako bi reagovala vecinska Srbija?
Ne razumijem najbolje postavljeno pitanje, sta je ta " jedinica" o kojoj govoris u pravnom smislu?

Eu moze sukladno svojoj sigurnosti i interesima da kazni bilo koga, sto rade najcesce sankcijama,a sto se tice Vucica mislim da bi vecinska Srbija sankcije protiv Vucica i njegovih kriminalnih poltrona SNSa vecinski pozdravila.

Platit ce kaznu, nakrao se dovoljno, to mu nije problem, on je vise digao halabuku jer se uklanja sa politicke scene Bih, a samim tim mu se ukida imunitet i otvaraju drugi vazni krivicni predmeti protiv njega.
Ma da naravno da je najvažnije što je Dodik sada definitivno politički završio karijeru, a već je video sebe kako pregovara o obnovi koalicije na državnom nivou, kako mu se Nenad Nešić vraća na funkciju ministra bezbednosti BiH, itd, itd. Nego, ja odgovaram na pitanje "a kako će ga uhapse" jer sada botovi SNSD-a to potenciraju pošto nemaju šta drugo. Kao da je Milorad Dodik ne znam ko, pa uhapšen je i odveden u CZ jedan Slobodan Milošević, a kao "nemoguća misija" da se u zatvor strpa lokalac Dodik! Smešno.

Ne razumijen najbolje postavljeno pitanje, sta je ta " jedinica" o kojoj govoris u pravnom smislu?

Eu moze sukladno svojoj sigurnosti i interesima da kazni bilo koga, sto rade najcesce sankcijama,a sto se tice Vucica mislim da bi vecinska Srbija sankcije protiv Vucica i njegovih kriminalnih poltrona SNSa vecinski pozdravila.
Da pojasnim: EU je u istoj mjeri nadlezna da osudi A.Vucica za pad nadstresnice u N. Sadu kao i neki neovlasteni tzv. predstavnik necega u BiH za pokretanje postupka protiv bilo koga, dakle, i M. D.

Nego zar ti ne brines da bi Srbija bez Vucica mogla ekonomski da procveta i postane regionalna imperija koja ce da porobi vas i Crnogorce? Sto smo mi jaci, to ste vi vise u sferi naseg uticaja... sta ciniti u slucaju takvog mracnog scenarija?

Правда побеђује!
1754060363287.png

Back