- Poruka
- 32.382
Pa za tebe znamo da srčeš samo "mača late", tako da problema nema...Iz Mrčajevaca
Ovamo kao "ne kupuje se mleko" a onamo sami oni kupuju rakiju?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa za tebe znamo da srčeš samo "mača late", tako da problema nema...Iz Mrčajevaca
Ovamo kao "ne kupuje se mleko" a onamo sami oni kupuju rakiju?

Sad sam se navuko malo na holandsku Perla kafu što narod misli da je italijanskaPa za tebe znamo da srčeš samo "mača late", tako da problema nema...![]()
То је баш за****** !?Dok se opijaju i mlate medju sobom mi ih rešavamo jednog po jednog
Mnogo smo jaki
Pogledajte prilog 1864899

Сат показује како вам истиче време.Kao simbol pobede nad obojenom revolucijom postavili smo prelep sat u centru bg.sat je simbol vremena i dugovečnosti jer cemo vladati jos dugo,dugo
Pogledajte prilog 1865021

.pa normalno da ce zna.....................FSB ga o svemu obavestava.Jel ti vidiš kako Vučić zna šta se dešava po selendrama dok je u svetskoj masoneriji?
ma di,........bolkaderi ne sme ni da prdnu bez odobrenja Londona.Koliko li gradi imao taj nalog.ne bih rekao da je to "iz londona"ovi vise bili na domacoj![]()
E, jbg. taman se spremih za put u Tiranu, kad ono sad London. A brate, aj' uvedite neki lowcost iz Niša za Londru, za Stansted il Luton, ono, neki Rajan ili Viz, ma može i ovaj naš Etihad sa temua, i to je ista kategorija. Iz Niša mi lako kolima do Tirane, istina, malo se truckam do Podujeva, a posle autoput sve do Tirane, nema greške. Ono, aj se smislite malo odakle primamo pare, mnogo nas cimate tamo-vamo, te Tirana, te Zagreb, pa Berlin... A šta sad, i Moskvu još da nam nakačite... kad bolje razmislim, nije daleko dan kad ćete to početi da radite. Kad ono beše Handanović-Đedovićka bila u Vašington da potpiše zajedničku izjavu o sigurnom snabdevanju gasom u Evropi? A Evropa rekla "российский газ нет", Aha. A slučajni ministar, Grešni Marko što slučajno u isti taj Vašington sreo tog istog Marka. Mislim, onog drugog Marka, Rubia?ma di,........bolkaderi ne sme ni da prdnu bez odobrenja Londona.
A to znamo iz kojih dokumenata? Kojad okumenta pokazuju da jedotični tzv. "blokader" i da je žrtva nasiilja istih?Ovaj jadnicak je zrtva blokaderskog nasilja.doduse i sam je blokader ali eto uspeli su da izazovu građanski rat.izmedju sebe doduše jedino
Pogledajte prilog 1865011
Aj bre i ti mnogo hoćeš. Pa reko konjoformer, istina bre, šta ti jeA to znamo iz kojih dokumenata? Kojad okumenta pokazuju da jedotični tzv. "blokader" i da je žrtva nasiilja istih?
@Mecenaa iznosi neke tvrdnje, pa bih voleo da nam kaže odakle mu informacije.Možda čovek zna nešto što mi ne znamo.
stvarno ovo misliš ?