Potukli se ljudi, malo se zapili, Vučić o tuči blokadera u Mrčajevcima: Sad kao treba da iskoristimo to, pa da ih napadamo?

1000030069.jpg

ma di,........bolkaderi ne sme ni da prdnu bez odobrenja Londona.
E, jbg. taman se spremih za put u Tiranu, kad ono sad London. A brate, aj' uvedite neki lowcost iz Niša za Londru, za Stansted il Luton, ono, neki Rajan ili Viz, ma može i ovaj naš Etihad sa temua, i to je ista kategorija. Iz Niša mi lako kolima do Tirane, istina, malo se truckam do Podujeva, a posle autoput sve do Tirane, nema greške. Ono, aj se smislite malo odakle primamo pare, mnogo nas cimate tamo-vamo, te Tirana, te Zagreb, pa Berlin... A šta sad, i Moskvu još da nam nakačite... kad bolje razmislim, nije daleko dan kad ćete to početi da radite. Kad ono beše Handanović-Đedovićka bila u Vašington da potpiše zajedničku izjavu o sigurnom snabdevanju gasom u Evropi? A Evropa rekla "российский газ нет", Aha. A slučajni ministar, Grešni Marko što slučajno u isti taj Vašington sreo tog istog Marka. Mislim, onog drugog Marka, Rubia?

Ovaj jadnicak je zrtva blokaderskog nasilja.doduse i sam je blokader ali eto uspeli su da izazovu građanski rat.izmedju sebe doduše jedino
Pogledajte prilog 1865011
A to znamo iz kojih dokumenata? Kojad okumenta pokazuju da jedotični tzv. "blokader" i da je žrtva nasiilja istih?

Back