Potrebno za vezu

gost 228783

Zainteresovan član
Poruka
409
Sta je po vama najbitnije za malo ozbiljniju vezu ?

Ne zajebavam se ozbiljno pitam :)

Meni je vaazno da devojka sa kojom sam u vezi,je slicna meni sto se tice muzike,skvatanja nekih stvari da je prosto normalna a ne neka budala ,da je iskrena (mada nekad je i bolje da se neke stvari neznaju)

Da nije samnom u vezi zbog neke koristi i tako....sta je po vama potrebno,i vama ?

Meni je vaazno da devojka sa kojom sam u vezi,je slicna meni sto se tice muzike,skvatanja nekih stvari da je prosto normalna a ne neka budala ,da je iskrena (mada nekad je i bolje da se neke stvari neznaju)

Da nije samnom u vezi zbog neke koristi i tako....sta je po vama potrebno,i vama ?

e kod mene je obrnuto jer mislim da se suprotnosti privlace..i tako se dopunjujemo medjusobno.. Tako mi devojka slusa domaci rock ,a ja hip hop,ona voli starke,a ja skejterke ...itakonatutemu :)
inacepostovanje je u vezi najvaznije...bar je vazno za onu koja treba da potraje :)
Monotonost zna da ubije vezu pa treba raditi neke nove stvari=to je isto vazno

Pa znas kako obicno devojke sa kojima sam bio su bile slicne meni ili postpuno iste samo sto su zensko :)
Zato sto ja devojku koja slusa npr hi-hop nemogu da nadjem jer se krecem na mestima gde su meni slicni :)

Za ozbiljnu vezu? Godine...

U smislu da se osnovci i moji vrsnjaci ne tripuju da "vole" nekoga, jer je to glupost.

Inace ovako, za podnosenje devojke, po meni:(samo da napomenem, pricam o vezi, a ne o kresu. Za kres svratis do splava)

Treba da bude sarkasticna, da me nervira(u onom fazonu, da joj nabijes jezik u usta da bi je ucutkao :rumenko:), da ne trazi nista ozbiljno, da ne govori da me voli, da ne zraci sa pozivima i porukama(pogotov ne da me njena sestra ili blizi rod zove zetom posle jednog dana)

Poslednja izmena:
Za ozbiljnu vezu? Godine...

U smislu da se osnovci i moji vrsnjaci ne tripuju da "vole" nekoga, jer je to glupost.

Inace ovako, za podnosenje devojke, po meni:(samo da napomenem, pricam o vezi, a ne o kresu. Za kres svratis do splava)

Treba da bude sarkasticna, da me nervira(u onom fazonu, da joj nabijes jezik u usta da bi je ucutkao :rumenko:), da ne trazi nista ozbiljno, da ne govori da me voli, da ne zraci sa pozivima i porukama(pogotov ne da me njena sestra ili blizi rod zove zetom posle jednog dana)

Tako nesto i ja volim,ali to sad kao iskrena ljubav to je vec zajebana stvar za 16 godina :D

tu sam.. :flert:

:lol:

@ tema

pa ono, poverenje, iskrenost, da nema ljubomore i tako.. :p
inace, ozbiljna veza je smaranje u nasim godinama.. z:hm:

da bude drugacija u svemu od mene,da voli da prica dosta da se ja ne bih umarao,da nije debil i da nije zatucana nekim uverenjima iz 17 veka ili ogranicena muzikom i sl i da se ponasa kao da joj je stalo do mene i veze. Izgled nije bitan toliko,pamet takodje,visina isto,e kilaza samo da nije debela. Imam jako niske kriterijume,a opet nista da se nadje da ispunjava ovako jednostavne kriterijume. Najvise mrzim zenske osobe koje upoznas i onda cute i ocekuju da ti svo vreme prcas i drzis joj paznju,a ona samo da cuti i da klima glavom! Ono ako ti neces da saradjujes i pricas samnom,mene jos vise boli patka ni ja necu pricati sa tobom.

Hrpa 'ebaca ovde :per: Deder, deder...o cemu vi lupetate :lol:? Kazete u vasim godinama ozbiljne veze su smor, a onda kazete da vam treba osoba slicna (ili pak suprotna) vama......:think: A ja mislim....tj znam...da vama trebaju radodajke ;) :hahaha: S druge strane, Mjollnir je dao bolji odgovor :cool:

nije potrebno da budu slichni ljudi, zapravo to je najmanji problem. Potrebno je dosta zajednichkog vremena, al ne u smislu chestog vidjanja, vec je potrebno neko vreme da bi se ljudi "navikli" jedni na druge, potrebno je da se pricha otvoreno, da nema ustezanja u bilo chemu, da postoji spremnost i zhelja obe strane da se mozhda neke stvari istrpe. Naravno, nishta ne mozhe na silu.

Pod 1 sex bez predrasuda..i to bi bilo to:lol:

to "suptrotnosti se privlace" je glupa klise-fraza, koja nema veze s mozgom...

Zavisi iz kog ugla gledas,i koliko mozes da podneses suprotnost kod druge osobe,jer eto nijedan covek nije isti pa ne mozes reci da nije istina..
i inace,to sto si ti rekao isto govore i gejevi :D

Inace,tinejdzeri spominju ljubav cesto a mnogi nemaju pojma ni sta je ona,mesaju je sa zaljubljenoscu,a to je prolazno..
Ljubav je kad se naviknes na te razlike koje su prisutne kod partnera,kad tolerises tudje mane,shvatajuci da ih i sam imas

Zavisi iz kog ugla gledas,i koliko mozes da podneses suprotnost kod druge osobe,jer eto nijedan covek nije isti pa ne mozes reci da nije istina..
i inace,to sto si ti rekao isto govore i gejevi :D

Inace,tinejdzeri spominju ljubav cesto a mnogi nemaju pojma ni sta je ona,mesaju je sa zaljubljenoscu,a to je prolazno..
Ljubav je kad se naviknes na te razlike koje su prisutne kod partnera,kad tolerises tudje mane,shvatajuci da ih i sam imas

iz kog god ugla da gledas tako je...u stvari sam si sebi dao protiv-argument ubacivanjem glagola "podnositi"...ako se suprotnosti privlace, zasto onda moras bilo sta da podnosis...i da se razumemo, ne govorim o "ja volim pepsi, a ona koka kolu" suprotnostima, vec o suprotnostima u razmisljanjima, stavovima...

to za tinejdzersku "ljubav" se slazem...

ovo boldovano...patetican pokusaj...

Back