Potrebno je ukinuti titoisticka imena nasim vodecim klubovima

Zdrav razum

Buduća legenda
Poruka
31.864
autorska tema

Znamo koliko je zla nanela titova politika i diktatura srpskom narodu. Njegove ili njihove titoisticke zaostavstine koje nam parcaju zemlju (ponovno uvodjenje autonomije 45 te, pa pojacanje novim ustavom 74tete) parcaju nasu srbiju ali bez obzira sto su srbi 89 te vratili ustav pre 74te, zaostavstina titoizma nikada se nece izbrisati dok u imenima nasih vodecih klubova iz srbije , nase prestonice stoje jos uvek aktuelni nazivi fk partizan i fk crvena zvezda

pored toga bi trebalo ukinuti i naziv jugoslovensko sportsko drustvo. jeste jkugoslavija postojala i prije dva zlikovca tita i kardelja, ali je to podsecanje na nasu srpsku bolnu najvecu utopiju iz 1918te jugoslaviju koja nam dosla glave.

te greske te treba ispraviti

navijac sam fk partizan, ali sam svestan cinjenica da borbom protiv krvolocnog titoizma , nase rak rane, nismo sikreni u potpunosti sve dok nasi vodeci klubovi nose te nazive.

klubovi ce postojati i dalje. ali bez titoistickih naziva i podvala koje ce podsecati na njih.

mnogima je ovo teska odluka jer im uslo u srce. ali gospodo tak ose 45 te stvorila i legalizovala i crnogorska nacija isto onda kada je zlikovac vratio autonomiju na severu srbije, pa je uz to jos i osnovao novu naciju i time dodatno podelio srpstvo.

sve ovecinjenice vode na zakljucak da bi se onda moralo i ukinuti titoisticko nasledje u nazivima nasih kubova.

molim da se na temi rukovdimo cinjenicama, a ne medjusobnim rivlastvom i pricama o franjevcima i toboz pravom srpskom klubu zvezdi jer i zvezdana nosi cuveno obelezje ovih krvoloka .
Dikutabilno je koliko je zla a koliko dobroga donela Titova politika
 

Top