CHIME Zainteresovan član Poruka 300 04.12.2006. u 11:17 - Potrebni programi #1 Evo izmenio sam poruku,izvinjavam se zbog trazenih programa.
sch Aktivan član Poruka 1.942 04.12.2006. u 12:02 - Potrebni programi #2 Bogami....ne bih se ja bas zezao sa tim. N A Z A L O S T, prosla su ta srecna vremena. Sad zbog toga moze da se zaradi i robija. Nemoguce da nemas nekog da poznajes pa da ti to uradi. Ovako......
Bogami....ne bih se ja bas zezao sa tim. N A Z A L O S T, prosla su ta srecna vremena. Sad zbog toga moze da se zaradi i robija. Nemoguce da nemas nekog da poznajes pa da ti to uradi. Ovako......
B bojan p Iskusan Poruka 5.690 04.12.2006. u 12:20 - Potrebni programi #3 Ponekad se zaista pitam da li iko bar pogledom preleti pravilnik pre nego što krene da piše.
codemaker Iskusan Banovan Poruka 6.510 04.12.2006. u 13:36 - Potrebni programi #4 CHIME: Da li moze razmena? Da mi neko nareze,ako ima photoshop 7,dreamweaver mx 2004, i macromedia fireworks. A ja cu mu dati neki od ovih filmova Kliknite za proširenje... Tebi Krstarica dodje kao rasadnik piraterije, sta li?
CHIME: Da li moze razmena? Da mi neko nareze,ako ima photoshop 7,dreamweaver mx 2004, i macromedia fireworks. A ja cu mu dati neki od ovih filmova Kliknite za proširenje... Tebi Krstarica dodje kao rasadnik piraterije, sta li?