Potrebni programi za Flash animaciju

Alex.L

Domaćin
Poruka
3.576
Želim da naučim da radim u Flash-u(Flash animacije, itd.). Pošto već sam rekao to nisam nikad radio, ne znam koji mi trebaju programi. Zato sam odlučio da pitam ovde, jer ću verovatno dobiti zadovoljavajući odgovor. Pa dakle da pitam: Koji programi bi mi bili potrebni za rad u Flashu. Bio bih Vam veoma zahvalan ako biste mi dali neki link gde mogu da se nađu neka uputstva za totalnog početnika u tome(to sam ja:-D)Alex.L
P.S. Možda je ovo već bilo, ali žao mi je. Nemam dovoljno sati kod provajdera da sad pretražujem po forumu(i onako je svaka druga tema nazvana POMOĆ, HELP, ŠTA RADIM itd.) A ako već odlučite da zaključate temu onda bar dajte link do neke druge sa sličnim ili istim sadržajem:!:
 
Potreban ti je program Macromedia flash 2004 ili novije. Ja sam se flashom bavio pre i imam dosta izvornih fajlova. Kupio sam bio knjigu za "Dizajniranje igara" i veoma je dobra ali sam se uhvatio sad za 3ds max pa me vise ne zanima flash. Jedini problem je u tome sto su scripte veoma teske a treba ce ti mnogo.

Pozdrav!
 

Back
Top