Potrebni delovi za klavijaturu.

laaazo

Početnik
Poruka
37
Poštovani , ja sam iz Novog Sada , potrebni su mi delovi za klavijaturu YAMAHA P 515 WH. Ono što mi je potrebno su: držači - tj. nogari , peali - 3 fiksna pedala , stalak za note i pojačalo. Da li znate osobu koja se bavi prodajom tih delova za tu klavijaturu? Klavijaturu sam kupio u Mitros Mjuziku na Spensu , mnogi su me savetovali da odem direktno u Mitros i da od njih vidim , ali nisam u finansijskoj mogućnosti da kupim te delove , jer je to skupo , a mislim da bi ovakav drugi način ispao jeftiniji. Gledao sam na sajtu kupujem prodajem , ali nisam za sada našao nikoga ko prodaje delove za klavijature , pa prosto , ako znate neku osobu koja se bavi prodajom uopšte delova za instrumente s dirkama , napišite mi ime i broj te osobe. Hvala unapred.

Može lako da se desi da ti Mitros ponudi najbolju cenu jer sa svojom kupovnom moći nabavljaju po povlašćenim cenama. Polovni delovi koje tražiš se teško nalaze, ali nije nemoguće.

Da bi dobio neku sliku o cenama, nov stalak se u svetu prodaje za oko $120
download.jpg

a trostruka pedala od $90-$110.

shopping.jpg

Sve to možeš i sam da napraviš. Stalak od drveta, pedale kupiti pojedinačno pa neko ko se razume u elektroniku poveže u jedan kabl.

Pojačalo može bilo koje koje se tipično koristi za klavijature a toga ima dosta polovnog.

Back