G Germonika Gost 23.08.2004. u 14:23 - Potrebna programerka #1 Zna li neko devojku sa zavrsenim elektronskim fakultetom i poznavanjem programiranja,naravno i da bi bila voljna da radi. Adresa:Slobodan@hispeed.ch
Zna li neko devojku sa zavrsenim elektronskim fakultetom i poznavanjem programiranja,naravno i da bi bila voljna da radi. Adresa:Slobodan@hispeed.ch
M Me, Myself & I Gost 24.08.2004. u 10:06 - Potrebna programerka #2 Zasto bas devojka, majke ti... Meni tu nesto smrdi :wink:
N NonameM Gost 28.08.2004. u 21:23 - Potrebna programerka #3 Mislim da trazi programerku da bi ozenio. Ostavi ga na miru.. :wink: Me: Zasto bas devojka, majke ti... Meni tu nesto smrdi :wink: Kliknite za proširenje...
Mislim da trazi programerku da bi ozenio. Ostavi ga na miru.. :wink: Me: Zasto bas devojka, majke ti... Meni tu nesto smrdi :wink: Kliknite za proširenje...
G Germonika Gost 29.08.2004. u 00:01 - Potrebna programerka #4 NonameM: Mislim da trazi programerku da bi ozenio. Ostavi ga na miru.. :wink: Me: Zasto bas devojka, majke ti... Meni tu nesto smrdi :wink: Kliknite za proširenje... [/quote=Gost]Po tvom treba da postane programerka da bi se udala,ili se varam. Kliknite za proširenje...
NonameM: Mislim da trazi programerku da bi ozenio. Ostavi ga na miru.. :wink: Me: Zasto bas devojka, majke ti... Meni tu nesto smrdi :wink: Kliknite za proširenje... [/quote=Gost]Po tvom treba da postane programerka da bi se udala,ili se varam. Kliknite za proširenje...
P Pjer_Nis Ističe se Poruka 2.887 29.08.2004. u 06:33 - Potrebna programerka #5 NonameM: Mislim da trazi programerku da bi ozenio. Ostavi ga na miru.. :wink: Me: Zasto bas devojka, majke ti... Meni tu nesto smrdi :wink: Kliknite za proširenje... Kliknite za proširenje... Ma joook bre, sigurno covek razvija informacioni sistem za frizerski salon pa mu treba neko ko se razume u problematiku.
NonameM: Mislim da trazi programerku da bi ozenio. Ostavi ga na miru.. :wink: Me: Zasto bas devojka, majke ti... Meni tu nesto smrdi :wink: Kliknite za proširenje... Kliknite za proširenje... Ma joook bre, sigurno covek razvija informacioni sistem za frizerski salon pa mu treba neko ko se razume u problematiku.
L Lord British Primećen član Poruka 561 29.08.2004. u 12:44 - Potrebna programerka #6 Hehehe, low-kick
M Me, Myself & I Gost 30.08.2004. u 11:43 - Potrebna programerka #7 A obrati paznju na adresu "slobodan@..." (mozda se covek zove Slobodan, a mozda je covek slobodan pa koja voli - nek izvoli)
A obrati paznju na adresu "slobodan@..." (mozda se covek zove Slobodan, a mozda je covek slobodan pa koja voli - nek izvoli)
M MickeyMouse Obećava Poruka 84 03.09.2004. u 12:06 - Potrebna programerka #8 I ja to poštujem... vidiš da mu je firma na .ch :wink: Sigurno će naći neku, he he he... NonameM: Mislim da trazi programerku da bi ozenio. Ostavi ga na miru.. :wink: Kliknite za proširenje...
I ja to poštujem... vidiš da mu je firma na .ch :wink: Sigurno će naći neku, he he he... NonameM: Mislim da trazi programerku da bi ozenio. Ostavi ga na miru.. :wink: Kliknite za proširenje...