Potrebna preporuka za septembar

Jerotije,crni Jerotije koga si opljačkao!:think:
Zar se nisi vratio sad iz Grčke ili pokušavaš da nas napraviš ljubomornima. Kad me je dete pre mesec dana pitalo zašto i mi ne idemo u hotele po celom svetu i to one kao naš prijatelj( Samo exluziva sa 5 *) ja sam joj odgovorila:" da nemam vas troje i ja bih išla!".
Reci mi samo da nemaš decu i razumecu te zašto putuješ u protivnom opljačkao si banku!:zcepanje:

Pocetkom semptembra idem na odmor koji je uslovljen sa sledecim :

- mora da bude hotel sa 4-5 *
- ALL INCLUSIVE obavezno
- da plaza bude najdalje 150 od hotela
- da ne kosta vise od 600 eura po osobi

Ako neko moze da preporuci ovakvo mesto :worth:

Meni ovo sve zvuči malo sumnjivo :think::think::think: Ali,ako grešim,lepo odeš na
www.superodmor.rs u pretraživač ubaciš vreme polaska,način prevoza i gornju cifru i jednim klikom dobije goooomilu ponuda naših agencija koje zadovoljavaju zadati kriterijum.
P.S. Kako je ljubimac ?

Juce i danas sam zvao milion agencija, gledao miolion hotela......glava me bolela da sam morao da popijem kafetin. Zvao sam puno hotela u Turskoj i neke u Egiptu, Tunisu a nasao sa i neke u Grckoj koji imaju ALL INCLUSIVE ali su preskupi.
Hteo sam da Vas pitam za preporuku nekog hotela gde je neko od Vas boravio. Reklame i slike su svuda super, oni sve slikaju iz najboljih uglova ali kada ti neki prijatelj kaze da je bio tu i tu i da je tamo super onda je to najbolja preporuka

p.s. nisam obio banku. samo trosim neku ustedjevinu koju sam udruzio sa novom dragom

Juce i danas sam zvao milion agencija, gledao miolion hotela......glava me bolela da sam morao da popijem kafetin. Zvao sam puno hotela u Turskoj i neke u Egiptu, Tunisu a nasao sa i neke u Grckoj koji imaju ALL INCLUSIVE ali su preskupi.
Hteo sam da Vas pitam za preporuku nekog hotela gde je neko od Vas boravio. Reklame i slike su svuda super, oni sve slikaju iz najboljih uglova ali kada ti neki prijatelj kaze da je bio tu i tu i da je tamo super onda je to najbolja preporuka

p.s. nisam obio banku. samo trosim neku ustedjevinu koju sam udruzio sa novom dragom
E, baš super, spajaš lepo i korisno :klap: . Prvo baci kafetin, će da bude i hotel i ol inkluziv ;).

Hvala svima na savetima, gledao sam ali vecina prelazi ovaj moj limit.
Mi smo rezervisali ovaj hotel >>> http://www.holidaycheck.com/hotel-T...d_49657.html?action=detail&mediaId=1157374350 - po preporuci jer ga hvale na sva usta. Nocenje i dorucak za dvoje u dvokrevetnom lux apartmanu staje 40 eura a za veceru nisu hteli nista da nam kazu jer to se dogovara na licu mesta. Kazu da im za vreme dorucka izrazimo zelju sta bi hteli za veceru i bice bas to. Nisu rekli cenu ali s obzirom da im smestaj sa doruckom ispada bas povoljno ne ocekujem "klepetanje'

Hvala svima :worth:

Pocetkom semptembra idem na odmor koji je uslovljen sa sledecim :

- mora da bude hotel sa 4-5 *
- ALL INCLUSIVE obavezno
- da plaza bude najdalje 150 od hotela
- da ne kosta vise od 600 eura po osobi

Ako neko moze da preporuci ovakvo mesto :worth:

Kao destinaciju može recimo Crna Gora (ono... zove more kao i obično):hahaha:

A od agencija CMC:rotf:

Vidi se da sam bio na časovima i pratio gradivo;)

Hvala svima na savetima, gledao sam ali vecina prelazi ovaj moj limit.
Mi smo rezervisali ovaj hotel >>> http://www.holidaycheck.com/hotel-T...d_49657.html?action=detail&mediaId=1157374350 - po preporuci jer ga hvale na sva usta. Nocenje i dorucak za dvoje u dvokrevetnom lux apartmanu staje 40 eura a za veceru nisu hteli nista da nam kazu jer to se dogovara na licu mesta. Kazu da im za vreme dorucka izrazimo zelju sta bi hteli za veceru i bice bas to. Nisu rekli cenu ali s obzirom da im smestaj sa doruckom ispada bas povoljno ne ocekujem "klepetanje'

Hvala svima :worth:

Hotel ima dve zvezdice, vrlo vrlo je skroman .......nisam sigurna kako ces se provesti ......

Da video sam na sajtu mada sam ga dobio po preporuci da je ok, osoblje izuzetno ljubazno, hrana odlicna, plaza tik uz hotel, ne placaju se lezaljke i suncobrani a bungalovi su napravljeni prvenstveno za parove. To je ono sto sam cuo da jakim garancijama da je bas tako a kako ce biti stvarno videcemo. U svakom slucaju hvala

Back