Potrebna pomoć za SPV E200

JAGGE®™

Zainteresovan član
Poruka
276
Nedavno sam od prijatelja dobio telefon marke SPV e200.
Kod njega je radio i meni se dopao zato što u sebi sadrži neku vrstu Windowsa. Nažalost, nisam ga odmah probao na svojoj kartici, no posle izvesnog vremena kada mi je poslao CD i slušalice od njega, ali ne i kabal za komunikaciju sa PC.-om, ubacio sam karticu i zaprepastio se. Naime, telefon mi je tražio da ukucam ključ jer mi je kartica navodno zaključana. Probao sam i sa drugim karticama, samo ne sa originalnim svajcarskim orange (nemam je), te me zanima, a i neki prijatelji su mi rekli da postoji mogućnosta da se otključa. Nosio sam ga čak i u servis, no nisu ni hteli da ga pogledaju. Istina, telefon i nije Bog zna šta, ali meni je zanimljiv, i zaista mi je žao da ga bacim.
Zato najiskrenije molim sve one koji znaju postupak za otključavanje tog telefona, da mi ga napišu ovde na forumu ili mi ga pošalju na meil : horizont,sreće@gmail.com.
P.S. Pokušao sam ono sa istovremenim stiskanjem dzojstika,tastera kojim se telefon uključije i činimi se tasterom za kameru, no samo mi izbaci nešto što liči na neku verziju softvera i blokira. Ništa mu više ne funkcioniše,a jedini način da se ponovo dođe do pokušaja uključivanja je vađenje baterije.
Unapred sam zahvalan svim onim ljudima koji mi budu izašli u susret i pomognu mi.
Pozdrav od jednog Zorana.
 

Back
Top