J JC Početnik Poruka 18 31.08.2004. u 09:41 - potrebna pomoc za Painkiller #1 Dali neko zna kako da predjem onu ogromnu kraljicu, Prvi nivo Peti deo
CobRa-SiC- Poznat Banovan Poruka 7.515 31.08.2004. u 17:56 - potrebna pomoc za Painkiller #2 Jel to na groblju? Ako mislimo na isto onda treba samo da je gadjas dok ne crkne.
J JC Početnik Poruka 18 31.08.2004. u 20:08 - potrebna pomoc za Painkiller #3 Jel zna neko neku foru stalno me ubije
B BeeKey Gost 31.08.2004. u 23:41 - potrebna pomoc za Painkiller #4 Kako to stvorenje izgleda, davno sam igrao to, pa se bas i nesecam. Kako izgleda nivo?
DabaMAN Aktivan član Poruka 1.963 01.09.2004. u 22:54 - potrebna pomoc za Painkiller #5 Motas se cudovistu oko nogu (ne udaljavaj se previse) i deres sacmarom. Proverena stvar - nemoze da omane! :wink:
Motas se cudovistu oko nogu (ne udaljavaj se previse) i deres sacmarom. Proverena stvar - nemoze da omane! :wink:
K kupidisk Početnik Poruka 9 02.09.2004. u 04:26 - potrebna pomoc za Painkiller #6 Ako je to onaj deo kad je on na nekin terasama, onda pucaj u terasu dok ne padne jednom, pa jos jednom.
Ako je to onaj deo kad je on na nekin terasama, onda pucaj u terasu dok ne padne jednom, pa jos jednom.
J JC Početnik Poruka 18 02.09.2004. u 18:07 - potrebna pomoc za Painkiller #7 BeeKey: Kako to stvorenje izgleda, davno sam igrao to, pa se bas i nesecam. Kako izgleda nivo? Kliknite za proširenje... Pa na nekom groblju, ogromno je ti si kao njegov mali prst.
BeeKey: Kako to stvorenje izgleda, davno sam igrao to, pa se bas i nesecam. Kako izgleda nivo? Kliknite za proširenje... Pa na nekom groblju, ogromno je ti si kao njegov mali prst.
J JC Početnik Poruka 18 02.09.2004. u 18:09 - potrebna pomoc za Painkiller #8 DabaMAN: Motas se cudovistu oko nogu (ne udaljavaj se previse) i deres sacmarom. Proverena stvar - nemoze da omane! :wink: Kliknite za proširenje... Hvala probacu.
DabaMAN: Motas se cudovistu oko nogu (ne udaljavaj se previse) i deres sacmarom. Proverena stvar - nemoze da omane! :wink: Kliknite za proširenje... Hvala probacu.
J JC Početnik Poruka 18 02.09.2004. u 18:11 - potrebna pomoc za Painkiller #9 kupidisk: Ako je to onaj deo kad je on na nekin terasama, onda pucaj u terasu dok ne padne jednom, pa jos jednom. Kliknite za proširenje... Nije taj ali HVALA!
kupidisk: Ako je to onaj deo kad je on na nekin terasama, onda pucaj u terasu dok ne padne jednom, pa jos jednom. Kliknite za proširenje... Nije taj ali HVALA!
CobRa-SiC- Poznat Banovan Poruka 7.515 02.09.2004. u 21:38 - potrebna pomoc za Painkiller #10 a imaju neki grobovi sa nadstresnicom pa mozes da se sakrijes. :wink:
DabaMAN Aktivan član Poruka 1.963 03.09.2004. u 09:47 - potrebna pomoc za Painkiller #11 CobRa-SiC-: a imaju neki grobovi sa nadstresnicom pa mozes da se sakrijes. :wink: Kliknite za proširenje... Probao sam ja tako, ne vredi... valja ga sto pre ubiti i to sto blize jer ako ga napucava sa 200m, to nema ucinka...
CobRa-SiC-: a imaju neki grobovi sa nadstresnicom pa mozes da se sakrijes. :wink: Kliknite za proširenje... Probao sam ja tako, ne vredi... valja ga sto pre ubiti i to sto blize jer ako ga napucava sa 200m, to nema ucinka...