potrebna pomoc oko skype-a

Arsennn

Početnik
Poruka
22
moze li neko da mi pomogne kako da mi ne pamti skype kada ga pokrecem skype name, kao npr sto na windows live messenger imas opciju remember me i ako je ne stikliras msn ti ne pamti adresu, tj. polje ostaje prazno u tom slucaju, e sada da li i kako to mogu da uradim i na skype-u s obzirom da nema tako neka upcija prilikom samog logovanja... mozda nesto u podesavanjima, mislim bilo bi previse glupo da to ne moze da se ukloni, jer sta ce tek onda oni koji dolaze u internet caffe-e pa da svakom ostane kada se uloguje na skype njegovo skype name....

ajde ljudi pomagajte, ako neko zna neka napise

hvala unapred!!!

moze li neko da mi pomogne kako da mi ne pamti skype kada ga pokrecem skype name, kao npr sto na windows live messenger imas opciju remember me i ako je ne stikliras msn ti ne pamti adresu, tj. polje ostaje prazno u tom slucaju, e sada da li i kako to mogu da uradim i na skype-u s obzirom da nema tako neka upcija prilikom samog logovanja... mozda nesto u podesavanjima, mislim bilo bi previse glupo da to ne moze da se ukloni, jer sta ce tek onda oni koji dolaze u internet caffe-e pa da svakom ostane kada se uloguje na skype njegovo skype name....

ajde ljudi pomagajte, ako neko zna neka napise

hvala unapred!!!

da nije ovo???:D

sk-1.jpg

probao sam ovo ali nije dalo rezultata, kada sam se izlogovao i dalje je ostala lista skype name-ova, negde on to pamti i cuva koliko sam shvatio u samimi podesavanjima skype-a, ali ne znam tacno gde, znaci treba da kada pokrenem skype da mi ostane prazno polje da nema nista od tih unetih skype name-ova koji su se ulogovali ranije, jer kad kliknem misem na onu strelicu sto je na dole od tog polja gde ukucavas skype name tu mi uvek ostane ta lista, kako da mi to ne stoji, mora da moze nekako da se podesi to

Back