potrebna informacija o firmi gramma libero

Назив: GRAMMA LIBERO
Правна форма: Друштво са ограниченом одговорношћу
Седиште: Београд (град)
Пуно пословно име: PREDUZEĆE ZA TRGOVINU, PROMET I PRUŽANJE USLUGA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU GRAMMA LIBERO DOO BEOGRAD, CARA NIKOLAJA II 61A
Матични број: 06930611 Статус: Активно привредно друштво
ПИБ: 100295387
Датум регистрације: 24.01.2006 Број регистрације: БД 52475

Обавезни подаци

Пословно име привредног субјекта
Назив: GRAMMA LIBERO
Правна форма: Друштво са ограниченом одговорношћу
Седиште: Београд (град)
Пуно пословно име: PREDUZEĆE ZA TRGOVINU, PROMET I PRUŽANJE USLUGA U ZEMLJI I INOSTRANSTVU GRAMMA LIBERO DOO BEOGRAD, CARA NIKOLAJA II 61A
Адреса: Цара Николаја II 61а, , Београд (град), Србија

Датуми
Датум оснивања (дд.мм.гггг): 24.11.1993
Време трајања: Нема ограничења

Претежна делатност
Шифра делатности: 51700
Назив делатности: Остала трговина на велико
Регистрован за спољнотрговински промет
Регистрован за услуге у спољнотрговинском промету

Подаци о капиталу
Уписани капитал
Новчани: 500,00 EUR

Уплаћени капитал
Новчани: 500,00 EUR на дан 09.11.2006

:bye:

To nije nista... Pogledajte ovo. Mislim da bi trebali da se otvaraju dosta ovakvih tema o raznim firmama kako bi pomogli jedni drugima da neupadnemo u fantomske firme...
Citaj samo seksualno uznemiravanje i otpustanje posle mesec dana bez nadoknade
http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showtopic=55089

Smuči mi se od ovakvih stvari. Koliko je samo ovakvih firmi o ovakvih oglasa za posao. I treba da se javno objavi.

Ta firma je smejurija teska...Nesrecnim slucajem pozovu oni mene jednom na razgovor za posao...ako ti kazem da smo nas nekoliko mislili da nas snima skrivena kamera, sve ti je jasno...Neprofesionalnost se vidi cak i u tih pola sata sto sam tamo bila...Taj matori je imao izjave da smo se svi zgledali...Dalje od njih...moj savet...

Krajnje cudna firma,ja sam bila na razgovoru za sekretaricu i na probnom radu od 2 dana na kom sam radila katalog koji su oni kao dali da radim da bi upoznala proizvode. Ustvari samo da bi iskoristili da im uradim,naravno nisam zavrsila katalog. Posle tih 2 dana su me kao primili na mesec dana probnog rada od kojih sam ostala samo 4 dana,zato sto su ocekivali da se prilagodim za tih 4 dana.
Prvo: sef se ponasa kao uzbudjeni klinac,sve mu je interesantno i non stop nervozno setka i govori akcija,akcija,akcija.
drugo: prica price kako treba ljudima mesec ili dva da se prilagode a onda ocekuje da se prilagodis za 2 dana.
trece: svi su nekako cudno poceli da napustaju ili da budu otpusteni tad kad sam ja bila.
cetvrto: vidi se da kad otpusta govori isti tekst,tako da se vidi da ga non stop ponavlja.
Jedino sto se razlikuje od drugih takvih poslodavaca je sto sam ja ipak placena cetvrtinu od dogovorene sume a i to ne mora da znaci da ce se opet desiti nekome.
Sve u svemu ova firma je mozda dobra za one koji se razumeju u laboratorijsku opremu inace KLONITE SE OVE FIRME kako znate i umete.

Poslednja izmena:

Back