Potreban mi je iskren savet

Razveden je,niste dobro procitali
Nikada ne bih bila u vezi sa ozenjenim covekom
У реду није акценат на моралу. Нити желим да дајем моралне придике неком. Све остало би стојало и даље. Да ли је реално гајити велика исчекивања да ли нас крају повреде наша исчекивања или те особе је јако упитно. Ја сам ти конкретно дао савет како да заштитиш себе корак назад испитуј , слишај , гледај нема разлога да ти се деси неко разочарење са толико година можеш прихватити као корисно искуство не правило и готово.

Zdravo. potrebno mi je neko vaše mišljenje i iskren savet. 2 meseca sam u vezi, tj to se sada više i ne može nazvati vezom. Imam 24 god, on 37 i razveden je, ima dete. Upoznali se brzo smo kliknuli, dopali se jedno drugom. Izlazili par puta, upoznao me sa nekim njegovim prijateljima, planirao putovanja, bukvalno me uveravao da je ozbiljan, iako ja ne mogu tek tako nekom verovati, njemu sam nekako počela da verujem. Na početku se stalno javljao, dopisivali smo se i ostalo. Pre mesec dana postao je drugačiji, kada se vidimo bude nam prelepo, nakon toga se ne čujemo po par dana, ne javlja se,sto se meni to ne dopada. Naravno javljala sam se i ja njemu. Skoro ga nije bilo nije se javljao 10ak dana, jer je kaze bio na putu i iskulirao moju najnormalniju poruku kako si i sta se radi. Dok nije odgovorio nakon par dana nisam znala sta da mislim. I preko toga sam presla.. Vidimo se prosle nedelje dogovorimo se da izadjemo sami na veceru gde on meni dan pre toga javlja da ne moze jer ima obaveze, izvinjava se i kaze isto da je narednih dana zauzet i da se vidimo za vikend. Pre toga mi je rekao da se u subotu dogovorio sa drustvom u kafanu da ide i da bi bas voleo da mu se pridruzim sa drustvom. Rekla sam u redu, moze ako budem izlazila. Posle toga mi se par dana nije javljao.. Dolazi subota, ja nisam ni isplanirala da izadjem, legnem i oko 1 uvece mene on zove par puta, ja se ne javljam iako sam videla poziv pa me zatim zvao oko 3,i 4, pusta poruku na viber gde sam. Ja mu tek ujutru odgovorim da sam spavala i napisem poruku vidim da si me zvao nocas par puta? Na sta on meni nista nije odgovorio. Totalno sam se razocarala, zaljubila sam se za kratko vreme, stalno razmisljam da li sam mozda pogresila sto se nisam javila to vece, a znam da nisam,jer nije u redu da me u to doba zove, da mi je bar pre toga rekao da izlazi sigurno, da me pita da li cu ja da izadjem, a ne tako odjednom da zove. Sada nzm da li glumi neko ludilo ili je ljut sto se nisam javljala. Dodje mi da mu napisem jel sve okej? nisam zasluzila ovo kuliranje. Ili da samo dignem ruke od takvog coveka?ne prepoznajem vise sebe i ne znam sta da mislim..
Jel ti lepo s njim?
Pretpostavljam da jeste.
Da li možeš da budeš s njim bez previše očekivanja, il si se već zagrejala za brak priču?
Ako možeš da prevališ u glavu budi s njim neobavezno, uživaj, nađi i ti nešto sa strane (ko i on), samo nek bude mlađi.
Daj mu do znanja da ne zavisiš od njega, možda se stvar okrene, možda počne da ti ljubi stope...možda se ispostavi i da nije tolki kreten.
Još ga nisi ni upoznala, ne znaš ga...zašto odbaciti ako te čini sretnom?

Jeste lepo, ali njegovo ponasanje do sada pokazuje da nije ozbiljan. Presla sam i preko tog nejavljanja kad je bukvalno nestao na 10 dana,nisam znala ni gde je ni sta radi,jer mi tada nije odgovorio na poruku kako si i sta radis?..sta reci vise.. ne trazim ja ne znam ni ja sta,samo neki normalan odnos. Dzaba je meni lepo trenutno sa njim,kada se ja posle toga par dana ne osecam lepo kada ga nema. Ne zelim biti u kombinaciji,jer sve nekako vuce na to.

Zdravo. potrebno mi je neko vaše mišljenje i iskren savet. 2 meseca sam u vezi, tj to se sada više i ne može nazvati vezom. Imam 24 god, on 37 i razveden je, ima dete. Upoznali se brzo smo kliknuli, dopali se jedno drugom. Izlazili par puta, upoznao me sa nekim njegovim prijateljima, planirao putovanja, bukvalno me uveravao da je ozbiljan, iako ja ne mogu tek tako nekom verovati, njemu sam nekako počela da verujem. Na početku se stalno javljao, dopisivali smo se i ostalo. Pre mesec dana postao je drugačiji, kada se vidimo bude nam prelepo, nakon toga se ne čujemo po par dana, ne javlja se,sto se meni to ne dopada. Naravno javljala sam se i ja njemu. Skoro ga nije bilo nije se javljao 10ak dana, jer je kaze bio na putu i iskulirao moju najnormalniju poruku kako si i sta se radi. Dok nije odgovorio nakon par dana nisam znala sta da mislim. I preko toga sam presla.. Vidimo se prosle nedelje dogovorimo se da izadjemo sami na veceru gde on meni dan pre toga javlja da ne moze jer ima obaveze, izvinjava se i kaze isto da je narednih dana zauzet i da se vidimo za vikend. Pre toga mi je rekao da se u subotu dogovorio sa drustvom u kafanu da ide i da bi bas voleo da mu se pridruzim sa drustvom. Rekla sam u redu, moze ako budem izlazila. Posle toga mi se par dana nije javljao.. Dolazi subota, ja nisam ni isplanirala da izadjem, legnem i oko 1 uvece mene on zove par puta, ja se ne javljam iako sam videla poziv pa me zatim zvao oko 3,i 4, pusta poruku na viber gde sam. Ja mu tek ujutru odgovorim da sam spavala i napisem poruku vidim da si me zvao nocas par puta? Na sta on meni nista nije odgovorio. Totalno sam se razocarala, zaljubila sam se za kratko vreme, stalno razmisljam da li sam mozda pogresila sto se nisam javila to vece, a znam da nisam,jer nije u redu da me u to doba zove, da mi je bar pre toga rekao da izlazi sigurno, da me pita da li cu ja da izadjem, a ne tako odjednom da zove. Sada nzm da li glumi neko ludilo ili je ljut sto se nisam javljala. Dodje mi da mu napisem jel sve okej? nisam zasluzila ovo kuliranje. Ili da samo dignem ruke od takvog coveka?ne prepoznajem vise sebe i ne znam sta da mislim..
Sve to zavisi kakva si ti. Možda je u početku htio nešto ozbiljno sa tobom ali je kasnije saznao neke stvari o tebi koje mu se nisu svidile pa se razočarao i odlučio te koristiti samo za seks ponekad.

Znam da nije nikada ni bio za mene,ali ajde naredite srcu ako mozete.. problem je ovo njegovo ponasanje
Izgleda da je zesci manipulator, cim sam se ja bez razloga osetila krivom u jednom momentu i to sto se nisam javljala kad me zvao par puta..nzm sta da kazem
Možda i jesi kriva a možda nisi. Tko zna. Jesi li mu pričala o svojoj prošlosti? Muškarcima je jako bitno kad žele nešto ozbiljno sa ženom da ona ima čistu prošlost jer rijetko kome je cilj oženiti i dovesti kući neku koju su drugi drpali, imali seks sa njom i slično.

Poslednja izmena:
Možda i jesi kriva a možda nisi. Tko zna. Jesi li mu pričala o svojoj prošlosti? Muškarcima je jako bitno kad žele nešto ozbiljno sa ženom da ona ima čistu prošlost jer rijetko kome je cilj oženiti i dovesti kući neku koju su drugi drpali, imali seks sa njom i slično.
Za sta kriva? Sto nemam zivaca da trpim takvo ponasanje,jer je ocigledno on neozbiljan? Nisam ga ni u jednom momentu smarala,niti bilo sta slicno.Nismo se ni doticali te teme,niti je on ispitivao,ni ja njega.. imala sam samo duge veze, kombinacije ne volim nisam taj tip ocigledno.

Za sta kriva? Sto nemam zivaca da trpim takvo ponasanje,jer je ocigledno on neozbiljan? Nisam ga ni u jednom momentu smarala,niti bilo sta slicno.Nismo se ni doticali te teme,niti je on ispitivao,ni ja njega.. imala sam samo duge veze, kombinacije ne volim nisam taj tip ocigledno.
Neka te nije ispitivao. Možda je saznao priko drugih ljudi. Pa što da si imala duge veze? To je još gore nego kombinacije. Zato jer žena u vezama puno više vrimena provodi sa muškarcima nego u kombinacijama. Više vrimena provedenog zajedno=više seksa.

istina
još je i prao saren veš na 90 stepeni
zato su se razveli

...која женска дозвољава прилаз мужкарцу веш машини

па тоима десет дугмића..точић ..враташца ... па дознице

шта знају мужкарци да се снађу у томе ....

гарант је ће упали центрифугу 1400рпм за вунене и деликатне ствари

Možda je osjetio da si takva i bez da je nekoga pitao. On je iskusan i vjerojatno zna na osnovu izgleda, ponašanja, pogleda u očima procijeniti koja žena je kakva. Ja na primjer čim vidim da žena puši cigare ili ima po sebi tetovaže i pirsinge odmah sam 99% siguran da
Tvoje pogresno misljenje.. nemam sa tobom sta da komentarisem, cim ti opravdavas njegovo ponasanje sve mi je jasno.
..јел то КЛИК ..значи КРЕС ?!
To znaci,razumeti se sa nekim.

Možda mama bolje zna, a nisi je pitala? Čudi me da su ovde ozbiljni i stvarno zabrinuti, ali me čudi i što se devojka u 24 godine žali nepoznatim ljudima i traži mišljenje koje nije tražila od majke ili drugarice, prijatelja, bivšeg ili nekog poznatog čije mišljenje možeš da prihvatiš. Za 24 godine si dete koje nema pojma gde je pošlo i gde ide....Realno, ništa što radiš se ne radi kako si ti uradila. Kao što vidiš žene jedva da komentarišu, a zašto? Neće da te kritikuju jer su i one isto to radile i znaju da ti sledi pauza, pa greška ponovo, pa opet duža pauza, pa greška i tako dok ne nadješ neku budalu kao zamenu za muško.
Muka je s muškarcima, koga ti hoćeš, neće tebe. Ovaj te neće i ne trebaš mu, možda te gaji dok porasteš, pa da mu se ne zagubiš povremeno te kresne...na klik. A realno ti nigde ne žuriš možeš još 15 godina da se odazivaš na fifi aport...
Htela si iskreno, pa se ne ljuti na komentar.

Back