ppeecca
Zainteresovan član
- Poruka
- 128
Gde mogu da ga nađem? Potreban mi je zbog pravljenja butabilnog diska za Windows 7 jer klasičan Windows 7 ne može da se instalira zbog malo straije MSI matične.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde mogu da ga nađem? Potreban mi je zbog pravljenja butabilnog diska za Windows 7 jer klasičan Windows 7 ne može da se instalira zbog malo straije MSI matične.
MB S754 ASROCK K8 UPGRADE-NF3
AMD SEMPRON 2800+ S754 32-bit
MEMORIJA DDR 1.25 GB (1 GB + 256 MB) KINGSTON 400 MHz
HDD ATA 80 GB MAXTOR 7200 rpm
VGA 128 MB ATI RADEON 9250 TV-OUT
FDD 1.44 SONY
DVD R/RW PIONEER DVR111D

Ok sve ja to znam. Nego mi je potreban boot file od Viste zbog stare matične koju Windows 7 ne podržava zbog starih drajvera pa njegov standardni boot file neće da se pokrene i logično zbog toga neće da pokrene instalaciju sistema. Pa bih uzeo boot file od Viste i prepakovao ga na DVD od Windows 7 da bih mogao da pokrenem instalaciju. To je jedino rešenje koje se može uraditi.
A što se tiče boot fajla to je mali fajl od koga običan cd sa sistemom postaje butabilan, a samo sa butabilnim cd-om možeš pokrenuti instalaciju sistema. Bez njega Windows neće da pokrene instalaciju pri pokretanju računara. Eto sada si nešto novo naučio.![]()
!Problem rešen!