Potraga za ...

SoulJah

Početnik
Poruka
12
Pozdrav svim ucesnicima foruma,

Imam pomalo neobicnu molbu: da li medju vama ima ili poznajete zensku osobu koja ima izrazene Skorpiju/Vodoliju/Strelca a da nije u vezi ? Ne mislim samo na znak i podznak, vec na malo vecu koncentraciju planeta/uglova u ovim znacima. Dakle, potrebno je da znate natalnu kartu te osobe, pa je molba upucena onima koji znaju bar da izrade natal (a to znaci da se ipak malo ozbiljnije bave astrologijom).
Ja imam 34 god. - cisto za referencu po pitanju godina.
Onima koje vise zanima poslacu svoje podatke. Ja sam Skorpija sa Suncem u Vodoliji.
Priznajem i sam da je ovo malo cudna ideja, ali primetio sam veliku vezu mojih naglasenih znakova i horoskopa osoba koje me privlace, pa sam pomislio da mozda mogu naci pravu osobu uz vasu pomoc.

Unapred hvala.

laylah:
Ne razumem kako mozes da budes skorpija a da ti sunce bude u vodoliji?:lol: :roll:

Osobu u horoskopu predstavlja vladar Ascendenta, tj. podznaka. Podznak (tj. Ascendent) je, zapravo, mnogo bitnije licno obelezje u horoskopu od polozaja Sunca. Mada je ceo horoskop nedeljiva celina. Sunce samo opisuje nacin na koji funkcionise ego osobe, a vladar Ascendenta je fokalna tacka dogadjaja za osobu.
Dakle, ja sam (podznak) Skorpija, a Sunce mi je u Vodoliji. OK ?

Back