Колико су често жене склоне томе да траже неки облик пажње од стране мушкараца иако немају интимне намере са њима ? Фали им да се осете пожељно или како год па иницирају ситуације где ћеш ти да облећеш око њих иако промил шанси немаш?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi od zene. Postoje zene koje non stop flertuju. One flertuju bukvalno sa svima.Колико су често жене склоне томе да траже неки облик пажње од стране мушкараца иако немају интимне намере са њима ? Фали им да се осете пожељно или како год па иницирају ситуације где ћеш ти да облећеш око њих иако промил шанси немаш?
Ne ne treba da zna da uoci razliku niko nego sve u isti kos rava i ego manijakaZavisi od zene. Postoje zene koje non stop flertuju. One flertuju bukvalno sa svima.
Opet, postoje I zene koje to rade samo sa osobama do kojih im je stalo.
Treba da znas da uocis razliku.
Onda ce propustiti osobu koju stvarno interesuje. Ne mozes trpati u isti kos sve zene ovoga sveta. Nisu sve zene iste, kao ni svi muskarci.Ne ne treba da zna da uoci razliku niko nego sve u isti kos rava i ego manijaka
Takva koja bi se iebala da joj ne udje nikog ne interesujeOnda ce propustiti osobu koju stvarno interesuje. Ne mozes trpati u isti kos sve zene ovoga sveta. Nisu sve zene iste, kao ni svi muskarci.
Takva koja bi se iebala da joj ne udje nikog ne interesuj
Flert je obavezan deo pre početka veze. Ne znam kako ti misliš da počneš bilo kakav smisleni kontakt sa ženom? Direktno to: Aj budemo zajedno? Aj se seksamo?Flert je za pacijente bolje nahrani psa lutalicu nego takvim ego
Da posto ga znam dobro onda sam inteligentan da ga ne upraznjavam,flert se zavrsava na flertu ne nastavlja se odnosFlert je obavezan deo pre početka veze. Ne znam kako ti misliš da počneš bilo kakav smisleni kontakt sa ženom? Direktno to: Aj budemo zajedno? Aj se seksamo?
Flert je pokazatelj inteligencije. Koliko si sposoban da se brzo prilagodiš "izazovima" .
Nisi mi odgovorio na pitanje. Ako je flert za pacijente, kako ti, ako uopšte i bivaš u vezi sa ženom, uspevaš da budeš sa njom, a da je bez flerta?Da posto ga znam dobro onda sam inteligentan da ga ne upraznjavam,flert se zavrsava na flertu ne nastavlja se odnos![]()
Procitaj bolje uvodni post jer ne znas sta je flert i razlika izmedju njega i muvanjaNisi mi odgovorio na pitanje. Ako je flert za pacijente, kako ti, ako uopšte i bivaš u vezi sa ženom, uspevaš da budeš sa njom, a da je bez flerta?
Bez obzira što post govori o flertovanju (uvodni), ti i dalje nisi odgovorio na moje pitanje. A tvoju poruku sam citirao jer si nazvao flertovanje nečim za pacijente. Ako se držimo prvog posta, i ako ona zaista uvlači muškarca u situaciju da mu daje lažne nade, onda će je on svakako muvati. Flert može biti neobavezna igra u početku, dok se to nekonkretizuje.Procitaj bolje uvodni post jer ne znas sta je flert i razlika izmedju njega i muvanja
Nemam sta da ti odgovorim lupas gluposti flert ne vodi ka veziBez obzira što post govori o flertovanju (uvodni), ti i dalje nisi odgovorio na moje pitanje. A tvoju poruku sam citirao jer si nazvao flertovanje nečim za pacijente. Ako se držimo prvog posta, i ako ona zaista uvlači muškarca u situaciju da mu daje lažne nade, onda će je on svakako muvati. Flert može biti neobavezna igra u početku, dok se to nekonkretizuje.
Ako flert ne vodi ka vezi, sta vodi ka vezi?Nemam sta da ti odgovorim lupas gluposti flert ne vodi ka vezi
Svaka interakcija osim flerta,jel i ti ne znas sta je flertAko flert ne vodi ka vezi, sta vodi ka vezi?
Das paznju, cekas adekvantu reakciju, nije adekvatna? oduzmes paznju i das je drugoj.Колико су често жене склоне томе да траже неки облик пажње од стране мушкараца иако немају интимне намере са њима ? Фали им да се осете пожељно или како год па иницирају ситуације где ћеш ти да облећеш око њих иако промил шанси немаш?
Mozda I ne znam.Svaka interakcija osim flerta,jel i ti ne znas sta je
Tako je. Kad uočim neku tako pokvarenu, samo je otkačim.Колико су често жене склоне томе да траже неки облик пажње од стране мушкараца иако немају интимне намере са њима ? Фали им да се осете пожељно или како год па иницирају ситуације где ћеш ти да облећеш око њих иако промил шанси немаш?
I bio je bre ovaj naslov ovde..Sta je sad promenjen naslov da ne budu kao dve iste teme o flertu
sklona sam kako ne stalno tražim pažnju od raznih muškaraca.Колико су често жене склоне томе да траже неки облик пажње од стране мушкараца иако немају интимне намере са њима ? Фали им да се осете пожељно или како год па иницирају ситуације где ћеш ти да облећеш око њих иако промил шанси немаш?
Isto kao i muškarci?Колико су често жене склоне томе да траже неки облик пажње од стране мушкараца иако немају интимне намере са њима ? Фали им да се осете пожељно или како год па иницирају ситуације где ћеш ти да облећеш око њих иако промил шанси немаш?
Samo što on ima intimne namere sa svima...Ненадлежна предметна институција је највећа attention whore у овој земљи.