Потрага за пажњом

fanstebre

Poznat
Poruka
9.883
Колико су често жене склоне томе да траже неки облик пажње од стране мушкараца иако немају интимне намере са њима ? Фали им да се осете пожељно или како год па иницирају ситуације где ћеш ти да облећеш око њих иако промил шанси немаш?

Колико су често жене склоне томе да траже неки облик пажње од стране мушкараца иако немају интимне намере са њима ? Фали им да се осете пожељно или како год па иницирају ситуације где ћеш ти да облећеш око њих иако промил шанси немаш?
Zavisi od zene. Postoje zene koje non stop flertuju. One flertuju bukvalno sa svima.
Opet, postoje I zene koje to rade samo sa osobama do kojih im je stalo.
Treba da znas da uocis razliku.

Flert je obavezan deo pre početka veze. Ne znam kako ti misliš da počneš bilo kakav smisleni kontakt sa ženom? Direktno to: Aj budemo zajedno? Aj se seksamo?

Flert je pokazatelj inteligencije. Koliko si sposoban da se brzo prilagodiš "izazovima" .
Da posto ga znam dobro onda sam inteligentan da ga ne upraznjavam,flert se zavrsava na flertu ne nastavlja se odnos:idea:

Procitaj bolje uvodni post jer ne znas sta je flert i razlika izmedju njega i muvanja
Bez obzira što post govori o flertovanju (uvodni), ti i dalje nisi odgovorio na moje pitanje. A tvoju poruku sam citirao jer si nazvao flertovanje nečim za pacijente. Ako se držimo prvog posta, i ako ona zaista uvlači muškarca u situaciju da mu daje lažne nade, onda će je on svakako muvati. Flert može biti neobavezna igra u početku, dok se to nekonkretizuje.

Bez obzira što post govori o flertovanju (uvodni), ti i dalje nisi odgovorio na moje pitanje. A tvoju poruku sam citirao jer si nazvao flertovanje nečim za pacijente. Ako se držimo prvog posta, i ako ona zaista uvlači muškarca u situaciju da mu daje lažne nade, onda će je on svakako muvati. Flert može biti neobavezna igra u početku, dok se to nekonkretizuje.
Nemam sta da ti odgovorim lupas gluposti flert ne vodi ka vezi

Das paznju, cekas adekvantu reakciju, nije adekvatna? oduzmes paznju i das je drugoj.
Wash rinse repeat.

Tako je. Kad uočim neku tako pokvarenu, samo je otkačim.

sklona sam kako ne stalno tražim pažnju od raznih muškaraca.
od vodoinstalatera, zubara, obućara… ne mogu bez muške pažnje nikako:lol:

То је уобичајено. Упоредите само начин облачења и профиле на друштвеним мрежама код жена и код мушкараца. Ако нешто од тога раде због других жена, то је опет због тога јер су жене једна другој конкуренција у томе какве мушкарце привлаче и шта добијају од њих, највећа увреда за жену је када њене колегинице показују (или не сакривају) шта су добиле за 8. март а њен туњавко је заборавио да јој купи поклон.

Isto kao i muškarci?
Kao svako ko napiše nešto ovde, ili otvori temu?
Svaka eksponacija i javno ispoljavanje jeste isto?
Šanse su tu, iako male, sve dok se brojevi ne izvuku?
U životu, u odnosu na loto, ništa nije konačno?
Mi smo kombinacija koja je nekome dobitna?
Jesmo li dobitna kombinacija?
Mene to plaši?
Vas ne?
Po čemu ste baš Vi zgididak?

Back