Potpuni mrak: ugasen i Fokus radio

• Začetnik teme Začetnik teme DZOS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Значи, за вас су слободни и објективни медији ако пуштау Старешине? :think:

Интресантно.

Гостовали си представнци свих организација, али пре избора 2012. У задње две године нисам приметио да су баш нешто много доводили госте.
До у време пред избоеа 2012, плајада ликова из [прото]фашистичког андерграунда се сваке суботе смењивала у емисији код Ксеније Вучић, где је гостовао и Вук Драшковић и Зоран Остојић из ЛДП (док је још био члан те странке) и остали, али су гостовали и код Ђукановића и вулинисте Милана Миленковића који су водили програм радним даном. Миша Вацић је највише пута био гост.
Иначе, најбоља им је емисија била она коју је кратко време водио онај лик који иначе води "Музичку апотеку", заборавих име сад баш том "махараџи" како га је од миља називао један слушаоц Ром.
И пре неколико година "Фокус кафе" послеподне који је водио Марко Јанковић, кога мислим у априлу отераше и дверци са њиховог интернет радија "Снага народа", и сада је тај интернет стрим "гушење" у послеподневном термину тј. вечерњем када је своју емисију имао Марко Јанковић.
А као занимљивост, треба рећи да је добровољне прилоге за Фокус радио скупљао нико друго до Звоне Трајковић, који је направио и некакво удружење слушаоца Фокус радија (скупљали су се у кафани Романтика код Палате Правде) и који се и на Фокусу и сада на "Снази народа" представља као "Срећко Шојић".

Poslednja izmena:
Ti imas toliki kompleks Dveri da ti nije nista slagati kao sto je ovo.
Prikaci snimke emisija u kojima su ucestvovali i tako spasi svoju dusu (ako je imas).

Шта ти није јасно дверац?
Бошко Обрадовић, Тврдишић и други су више пута гостовали на Фокус радију што код Владе Ђукановића и Милана Миленковића, што код бивше Премијерове супруге Ксеније Вучић у њеној емисији која је ишла суботом и заједно причали како је "диктатор" Тадић велики издајник "срБства" и тако то, а све до у време пре избора 2012 када се 'Алек' уплашио да му дверци не узму који проценат, па дверце Ђукановић више није доводио у програм и називао их ђиласовцима, а онда су се између двa круга председничких избора "старешине" и СНС напрасно помирили јер је требало заједно извести перформанс "изборна крађа" (које није било, а и Николић је победио у другом кругу због малог изласка симпатизера Тадића, па је перфоманс обустављен).
Но, касније више није довођена опозиција (и "опозиција") у програм, а који је после избора 2012 био промењен.

Poslednja izmena:
Шта ти није јасно дверац?
Бошко Обрадовић, Тврдишић и други су више пута гостовали на Фокус радију што код Владе Ђукановића и Милана Миленковића, што код бивше Премијерове супруге Ксеније Вучић у њеној емисији која је ишла суботом и заједно причали како је "диктатор" Тадић велики издајник "срБства" и тако то, а све до у време пре избора 2012 када се 'Алек' уплашио да му дверци не узму који проценат, па дверце Ђукановић више није доводио у програм и називао их ђиласовцима, а онда су се између двa круга председничких избора "старешине" и СНС напрасно помирили јер је требало заједно извести перформанс "изборна крађа" (које није било, а и Николић је победио у другом кругу због малог изласка симпатизера Тадића, па је перфоманс обустављен).
Но, касније више није довођена опозиција (и "опозиција") у програм, а који је после избора 2012 био промењен.

Zasto se ne potrudis makar jednom da budes konkretan. ovo sto si postavio jeste iz perioda izmedju dva kruga izbora koje sam ja opisao u postu na ovoj temi.
Bilo bi posteno da kazes kada su Dveri postale politicka organizacija i da postavis neko od tih silnih gostovanja na fokusu do izbora 2012 posto sqam ja za Dveri saznao nekoliko meseci pre toga a nisam znao ni za Fokus. Bas bih voleo da cujem sta su govorili kod Vlade i g-dje Vucic.
Ovo za izbore lazes po stoti put i mislis da je to dovoljno da ti poveruje neko ko zna cinjenice?
Da, tacno je da su izmedju dva kruga naprasno dozvolili Dverima da izloze na Fokusu svoje dokaze o kradji ali je i tacno da je SNS poceo pricu o kradji tek kada je video da Dveri imaju veliku podrsku na protestima. Danas, iz ove prespektive, jasno mi je da je to bio jos jedan izvanredan takticki potez Vucica i greska Dverjana sto su im poverovali.
Ali, laz je da su Dveri izveli "zajednicki preformans" vec ovo sto sam napisao. Postoje video snimci po datumima ali necu da ti vise to postavljam jer ti to znas ali namerno lazes i iskrivljujes.
Zar bi Bosko i odbornici Dveri onako reagovali prema Nikolicu kada je dobijao tiulu pocasnog gradjanina Cacka da je to bi "zajednicki preformans"? Zar bi ga pitali zasto ne ispita izbornu kradju jer je to obecao kao "prvi zadatak kada pobedi".
Ja razumem da mrzis sve srpsko ali zasto se sluzis lazima, ne mogu razumeti.

Ovo potvrdjuje koliko si alergican na sve srpsko. Zbog toga je tesko voditi argumentovan dijalog sa tobom.
Ti mozda nisi ni svestan koliko iz tvojih postova izvire mrznja prema svemu srpskom. :think:

jedno vreme je kaznjavan jezik politicke mrznje koji je ukljucivao vise reci a патриЈоте., su jedan od tih zabranjenih izraza

cudi me sto to i danas ne vazi, glupost i prostakluk onih koji tako pisu na forumu su ne manje od ranije

ми патриЈоти обожавамо ове визиЈонаре..

Одлично.
Него да те питам, јел гостовао ваш "старешина" Бошко Обрадовић на напредњачком радију Фокус, или су ова два видеа која сам поставио можда "лажна"?
И, ако нису "лажна", како то да један "старешина" бива позиван / гостује на радију који је био под потпуном контролом СНС односно био је класичан ПРОПАГАНДНИ СЕРВИС Српске напредне странке, а која се отворено и од свог оснивања залагала за "улазак у Е.У."?
И како то да се један од водитеља напредњачког Фокуса, вулиниста Милан Миленковић, одмах обрео на вашем радију "Снага народа" када је почео са радом, ( зар ви немате неке поверенике који могу то да обављају?) а са свим својим тзв. "сталним слушаоцима" укључујући и горепоменутог Звонета Трајковића (ака "Срећко Шојић") напредњачког политичког саветника?
И на крају, зашто вулиниста Милан Миленковић свако мало позива у госте лика који се лажно представља у студију као "Дејан Јекић", наводни "војни стручњак", а заправо се ради о извесном Д.К. из насеља Церак-Виногради, а који се на Фокусу представљао као Драган?

Poslednja izmena:
Bilo je ludo i nezaboravno slušati taj radio za vreme žutara, pogotovu Andjusa i Uglješu Mrdića

"....Напето је код Бешке, Тадићева полиција је донела митраљез МП40 али народ одбија да се разиђе..."
Угљеша Мрдић, Фокус радио кад је Томислав Николић "штрајковао глађу и жеђу"

Da li je bio mrak kada je mafijaski ugasena BK televizija?

Yu info?

TV Politika?

Naravno da jeste. Ali, tada je odnos medija za i protiv vlasti bile pola-pola. Sada nema NIJEDAN medij koji nije za EU put u propast. Mozes li to da razlikujes?
Hej, ne mislim ja da bi Vucic mogao da radi ovo sa medijima da nije ovakvo stanje. On ima zeleno svetlo da gasi sve sto nije na liniji ispunjavanja zahteva iz Brisela i Vasingtona. O tome je ovde rec kada se kaze "mrak". A, slusaoci Fokus radija su u biti shvatili da Vuciceva bajka o "putu u EU" i "neuvodjenju sankcija Rusiji" sluzi samo kao paravan za pljacku najsiromasnijih i bogacenje dojucerasnjih gologuza iz SNS-a. Ta istina mora da se zaustavi po svaku cenu i zato je Fokus iskljucen. Svaki pokusaj pravdanja poredjenjem sa BK, Politikom,...bla,bla,bla....je isti spin kao prica o notarima i mrskim advokatima.

"
И пре неколико година "Фокус кафе" послеподне који је водио Марко Јанковић, кога мислим у априлу отераше и дверци са њиховог интернет радија "Снага народа", и сада је тај интернет стрим "гушење" у послеподневном термину тј. вечерњем када је своју емисију имао Марко Јанковић.
А као занимљивост, треба рећи да је добровољне прилоге за Фокус радио скупљао нико друго до Звоне Трајковић, који је направио и некакво удружење слушаоца Фокус радија (скупљали су се у кафани Романтика код Палате Правде) и који се и на Фокусу и сада на "Снази народа" представља као "Срећко Шојић".
Iako vi mislite da ste *dobro obavesteni* u teskim ste zabludama. Marka Jankovica niko nije *oterao* sa dverjanskog radija vec se on sam *oterao* zbog vrlo prozaicnog razloga koji se zove *PARE* jer on spada u vrstu ljudi koji koji nece da radi kad mu ne daju pare u dovoljnoj kolicini (po njegovim merilima *dovoljnoj*) a tamo ih (posto taj radio zivi od onog sto isprosi kao novcanu pomoc od slusalaca) nije mogao dobiti u zeljenoj kolicini. Medjutim, ovo o navodnom *Zvonetu* Trajkovicu vam je malo ozbiljnija zabluda - tacno je da se radi o coveku (inace teskom *smaracu* koji voli da se trpa svuda) koji se i na *Fokusu* i na *Snazi naroda* predstavlja kao *Srecko Sojic* ali taj covek u realnom zivotu nije Zvonimir Trajkovic(javna licnost) vec se zove Ljubisa Djurovic. To je sigurno tako jer sam tog tipa slucajno upoznao jos devedesetih godina nekom prilkom kad me *udavio* jednom od svojih tadasnjih *genijalnih* zamisli (jer njegova *fela* uvek ima *genijalne* zamisli) o osnivanju polit. stranke koja ce da radi po Multi Level Principima i *oduvace* sve sa polit.scene.

Poslednja izmena:
Iako vi mislite da ste *dobro obavesteni* u teskim ste zabludama. Marka Jankovica niko nije *oterao* sa dverjanskog radija vec se on sam *oterao* zbog vrlo prozaicnog razloga koji se zove *PARE* jer on spada u vrstu ljudi koji koji nece da radi kad mu ne daju pare u dovoljnoj kolicini (po njegovim merilima *dovoljnoj*) a tamo ih (posto taj radio zivi od onog sto isprosi kao novcanu pomoc od slusalaca) nije mogao dobiti u zeljenoj kolicini. Medjutim, ovo o navodnom *Zvonetu* Trajkovicu vam je malo ozbiljnija zabluda - tacno je da se radi o coveku (inace teskom *smaracu* koji voli da se trpa svuda) koji se i na *Fokusu* i na *Snazi naroda* predstavlja kao *Srecko Sojic* ali taj covek u realnom zivotu nije Zvonimir Trajkovic(javna licnost) vec se zove Ljubisa Djurovic. To je sigurno tako jer sam tog tipa slucajno upoznao jos devedesetih godina nekom prilkom kad me *udavio* jednom od svojih tadasnjih *genijalnih* zamisli (jer njegova *fela* uvek ima *genijalne* zamisli) o osnivanju polit. stranke koja ce da radi po Multi Level Principima i *oduvace* sve sa polit.scene.

Koliko ja znam, Marko Jankovic je dobio emisiju na Bgd 202 i tamo sam ga slusao nekoliko puta.
Ne znam ko se krije iza "Srecka Sojica" ali ne vidim u cemu je problem da se krije bilo ko. Svi mi ovde se krijemo iza nikova, pa sta? Valjda je vazno sta ko kaze (napise) a ne kako se zove.
Ovaj @Komsija nema petlju da postavi svoje puno ime i sliku a razvija citavu teoriju o nekom Srecku Sojicu. Meni ovo @Srecko Sojic lepse zvuci od @Komsija. ;)

:hahaha:

Немамо ни за карту до Приштине.:rotf:

Томо, издржи! Избори што пре! Цео Вагиновац је уз тебе.:rotf::rotf::rotf:

Сви смо уз Тому и душом и срцем, АЛИ нам није јасно зашто је отишао у болницу, ваљда је требао да остане у Скупштини...:lol:

Томо, најважнија је одбрана сутра код овог Новог Замка. Поздрав, Јединство М.
:lol:
А има и оно, "...Сутра у Бриселу у 17 часова дијаспора испред зграде Европске уније протествује до Томине победе, значи сутра у Бриселу протести..."

Poslednja izmena:

:hahaha: :rotf: Какав црни "Љубиша".. То је Звонету био ник пре "Срећка Шојића"!

Koliko ja znam, Marko Jankovic je dobio emisiju na Bgd 202 i tamo sam ga slusao nekoliko puta.
Ne znam ko se krije iza "Srecka Sojica" ali ne vidim u cemu je problem da se krije bilo ko. Svi mi ovde se krijemo iza nikova, pa sta? Valjda je vazno sta ko kaze (napise) a ne kako se zove.
Ovaj @Komsija nema petlju da postavi svoje puno ime i sliku a razvija citavu teoriju o nekom Srecku Sojicu. Meni ovo @Srecko Sojic lepse zvuci od @Komsija. ;)
Posto ste vi dobronamerni (za razliku od *zlog komsije*) ali naivni (izgleda da i ne znate da je Zvonimir Trajkovic relativno poznata licnost sa nase politicke scene pa mislite da je to samo neko ime neke tamo osobe) zato vam se cini da je ovo o cemu sam *replicirao* komsiji beznacajno ali nije. Stvar je u tome da sam hteo da mu (komsiji) pokazem da nije bas toliko upucen u problematiku fokusa, snage naroda, ko je ko medju voditeljima i slusaocima koliko voli da veruje i to sam mu pokazao na tom jednom primeru. Inace, naravno da M. Jankovic radi na Bgd 202 sad (kao sto je radio pre nekog vremena na dverjanskom radiju a sto vi takodje izgleda niste znali za razliku od komsije) i kao sto je radio na mali milion radio i tv stanica ali to je nebitno za osnovnu temu. kOMSIJA zeli da zvuci kao *dobro obavesten* a zapravo je samo zlonamerni intrigant koji barata poluistinama a jedna od tih je i njegova insinuacija da je i drugi voditelj- vedeta *Snage naroda*Milan Milenkovic *sumnjivo* presao na dverjanski radio cim se otvorio a zapravo u tome nema niceg sumnjivog - cobvek presao sa prethodnog radija *fokusa* gde ga verovatno nisu placali ni redovno ni dovoljno(a koji je vec tada biou agoniji i pred gasenjem) na novootvoreni dverjanski radio gde su mu verovatno dali malo bolje radne (finansijske) uslove a pri tome nije morao da se uzdrzava od kritike nesposobne SNS-sps vlasti kao na fokusu(koji je tada jos uvek bio idolopoklonicki prema A. Vucicu kao i sve do pre par meseci) vec je mogao slobodno da prica ono sto mu je verovatno i pre toga (dok je radio na fokusu) bilo *na dusi*

Марко Јанковић је имао емисију "Рокер" на двестадвојци и пре и све време док је помагао вама да направите тај радио и то својим знањем искусног радијског вука - како што се тиче студијске технике,тако и програма, па гледе и сакупљања прилога за вашу секту, а по Њујорку и Њу Џерзију где Марко зна много људи.
Када вас је довољно научио, "старешине" су већ по свом обичају направили ујдурму знајући да ће га тиме отерати, јер Марко не подноси неправду. И то је цела прича.
Мада је Марко Јанковић мој идеолошки противник који не воли лик и дело друга Тита, морам признати да је веома скроман и поштен човек тако да причица да је био алав на "ваше" паре од добровољних прилога једноставно не стоји.

Poslednja izmena:

Back