Potpuni mrak: ugasen i Fokus radio

• Začetnik teme Začetnik teme DZOS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeste, bio je Djuka ovde. Jednom me Cobanica banovala kad sam ga napusio :lol:

Ако ви формирате ваш политички став и мишљење на основу укључења анонимних слушалаца, или гледалаца, онда сте телетабиси. Жао ми је ал то је то. Сви ти што се укључују у емисије су плаћени да се укључују и пропагандишу антипропагандишу или спинују.

Sta je, Velke, ovde ne moze ono objasnjenje o Sorosevim i Briselovim medijima, pa udri na drugu stranu?

Poslednja izmena:
Радио Фокус је пре доласка СНС на власт био отелотворење слободног медија на коме смо могли да чујемо различита мишљења слушалаца од буквално 7 до 107 година.

Хоћи да подсетим цењени публикум да су на њему до тада увек радо дочекивани чланови Старешинства/Двери, 1389 покрета и осталих патриотских организација, плус безброј гостовања
независних коментатора, аналитичара или стручњака попут Бранка Драгаша или проф. др Мила Алечковић.

Уживо програм без грама и секунде цензуре су ме држали прикованим за ту чаробну фреквенцију, нарочито у данима када је садашњи Председник Србије безразложно скапавао жеђу и глађу тражећи превремене изборе од тадашње Алфе и Омеге Србије, писходиктатора Бориса Тадића.

Радио Фокус је пре доласка СНС на власт био отелотворење слободног медија на коме смо могли да чујемо различита мишљења слушалаца од буквално 7 до 107 година.

Хоћи да подсетим цењени публикум да су на њему до тада увек радо дочекивани чланови Старешинства/Двери, 1389 покрета и осталих патриотских организација, плус безброј гостовања
независних коментатора, аналитичара или стручњака попут Бранка Драгаша или проф. др Мила Алечковић.

Уживо програм без грама и секунде цензуре су ме држали прикованим за ту чаробну фреквенцију, нарочито у данима када је садашњи Председник Србије безразложно скапавао жеђу и глађу тражећи превремене изборе од тадашње Алфе и Омеге Србије, писходиктатора Бориса Тадића.

Да ли смо могли да гледамо (тј. слушамо) и Миљенка Дерету и Теофила Панчића, као и Соњу Лихт?

Да ли смо могли да гледамо (тј. слушамо) и Миљенка Дерету и Теофила Панчића, као и Соњу Лихт?

Па не, они никад нису добили позив, јер су висили код Оље у Утиску мало по мало, и зато је било забавно чути шта се ради Србији о глави на Фокусу.

Kada se Vuciceva fotelja bude ljuljala sve vis ei vise tek tada ce medijska cenzura biti jaca i jaca.

Vi jos niste uvideli sta je medijska cenzura tek ce te videti...

A i neka... Kad ste sabani naivni pa glasali za Vucka....
ne treba kriviti glasace SNS-a za ovakav razvoj situacije.Ljudi su hteli promene, i imali su samo dve opcije, retko ili gusto sr-nja,izabrali su gusto.

То је требао ћосићевац Тадић да уради када су га на Фокусу називали усташом, а РРА не реагује. Или када су ширили дезинформације попут "напете ситуације код Бешке" када је Николић наводно штрајковао глађу и жеђу.
Правом политичару би одмах све било јасно и поступио би на само један начин, али - то је Ћосићев ученик...

Nema stajanja dok sve političke emisije ne budu imale ovakav scenario:

B92.jpg

Ove političke zabavljače poput Kesića nije teško ukloniti.

Па не, они никад нису добили позив, јер су висили код Оље у Утиску мало по мало, и зато је било забавно чути шта се ради Србији о глави на Фокусу.

Значи, за вас су слободни и објективни медији ако пуштау Старешине? :think:

Интресантно.

Значи, за вас су слободни и објективни медији ако пуштау Старешине? :think:

Интресантно.

Ма које нас :lol: Тотално сам на други страну од Двери и целе те приче, али сам слушао редовно Фокус, јер таква доза непастеризованог новинарства са удруженим константним страначким нападима на Диктаторску Власт је била право освежење у магловитом медијском простору Србије, тај програм са слушаоцима уживо је нешто најбоље што је Србија имала након 5. октобра и спрдње са СПС врхушком на радио Индексу или радију Б92.

Слушаоци тог радија су сада јако разочарани, јер су махом гласали управо против онога што је тада било да би то исто гледали сада, мислим на ЕУ интеграције и остале шарене лаже превасходно.

A najveći hit je ko se na snimku na 1:10 javlja uživo iz Pionirskog parka,širokog i velikog :worth:

Podvaljujes po obicaju. Bilo je cak zabranjeno pomenuti tu rec na tom radiju. Djuka je tu bio nedvosmislen i nije krio da "dok sam ja na ovom radiju, te Djilasove pudlice nece dobiti prostor ovde". Mene su iskljucili iz programa kada sam samo pitao zasto iskljucuju ljude koji govore o Dverima i nj. programu.
Doduse, sedam dana posle protesta zbog izborne kradje neko je naredio Djuki da dozvoli da momci iz Dveri, koji su imali gomilu dokaza o kradji, gostuju na radiju. To je trajalo samo dok SNS nije odlucio da Toma ide u drugi krug posto Dveri nisu pristajale na to. To je puna istina koju nije tesko proveriti jer imaju audio zapisi.
Ubuduce, vodi tacuna sta pises na temama koje ja otvaram jer kod mene ne prolaze ti fazoni muljanja i mesanja baba i zaba. ;)

Nema stajanja dok sve političke emisije ne budu imale ovakav scenario:

Pogledajte prilog 341280

Ove političke zabavljače poput Kesića nije teško ukloniti.

Evo gledam novu "Tesku rec" kod Marica na Hepiju.
Pa, ljudi moji mi nemamo pojma koga imamo kao vodju. Njemu i Putin cestitao na hrabrosti sto je smanjio penzije i cak rekao da ce i sam uraditi to isto.
To majka vise ne radja, bez navodnika. ;)

Podvaljujes po obicaju. Bilo je cak zabranjeno pomenuti tu rec na tom radiju. Djuka je tu bio nedvosmislen i nije krio da "dok sam ja na ovom radiju, te Djilasove pudlice nece dobiti prostor ovde". Mene su iskljucili iz programa kada sam samo pitao zasto iskljucuju ljude koji govore o Dverima i nj. programu.
Doduse, sedam dana posle protesta zbog izborne kradje neko je naredio Djuki da dozvoli da momci iz Dveri, koji su imali gomilu dokaza o kradji, gostuju na radiju. To je trajalo samo dok SNS nije odlucio da Toma ide u drugi krug posto Dveri nisu pristajale na to. To je puna istina koju nije tesko proveriti jer imaju audio zapisi.
Ubuduce, vodi tacuna sta pises na temama koje ja otvaram jer kod mene ne prolaze ti fazoni muljanja i mesanja baba i zaba. ;)

Ništa nisam slagao.

Dveri su gostovale, slušaoci su se javljali i podržavali ujedinjenje opozicije, DSS + Dveri, znate i sami da je bilo desetine slušaoca koji su držali monologe po 15-20 minuta u programu kao da oni gostuju u radio emisiji i baš iz tog razloga je bilo egzotično i zanimljivo.

Pričam o periodu pre dolaska SNS-a na vlast.

Истини за вољу, треба напоменути и да је Петар Комненовић одавно причао на свом радију Фокус да је његово предузеће Интерспид д.о.о. под стечајем, а да је у стечајној маси и Фокус радио чији је Интеспид д.о.о. власник, као и да ако му држава не врати царински терминал на Прешеву који је држао у власништву заједно са Марком Милошевићем, све ће отићи на добош па и тај радио. Тих његових речи се сећам врло добро. Такође, радио Фокус је све време свог трајања радио БЕЗ дозволе да програм емитује на националној фрекфенцији.
Задњу пут кад сам слушао ту станицу, а то је било пре неко краће време, причало се о здравству и није било никакве прозивке власти ни од водитељки ни од слушаоца.
Да ли су постали "опозициони радио" у међувремену, не знам, али тада када сам слушао задњи пут били су још увек веома "позициони".

Poslednja izmena:
Ništa nisam slagao.

Dveri su gostovale, slušaoci su se javljali i podržavali ujedinjenje opozicije, DSS + Dveri, znate i sami da je bilo desetine slušaoca koji su držali monologe po 15-20 minuta u programu kao da oni gostuju u radio emisiji i baš iz tog razloga je bilo egzotično i zanimljivo.

Pričam o periodu pre dolaska SNS-a na vlast.
Дверци су гостовали редовно, једино нису у времену пред саме изборе 2012.

Back