Потпуне санкције и ембарго према Црној Гори?

Да ли сте за ПОТПУНЕ САНКЦИЈЕ И БЛОКАДУ ЦРНЕ ГОРЕ?

• Јесам

glasova: 21 52,5%
  • Нисам

glasova: 15 37,5%
  • И јесам и нисам

glasova: 4 10,0%

• Ukupno glasova
    40
Budva 2020
EZBBseUWsAAu5IN

Grubane,Sta sa tobom covece.? Kakav rat sa Crnom Gorom.Pa mi se svi srbiji,ove godine da masovno letujemo,na Crnogorskoj Rivijeri.!
Pa dobro,neko na to gleda kao ti a ja verujem da ce u buducnosti biti mnogo vise onih koji ce resenje problema sa crnom gorom videti na nacin na koji ja viidim resenje toga problema.Kad dodje taj cas Balkonski,tebe cemo da mobilisemo medju prvima.Imaces tu cast ...

Pa dobro,neko na to gleda kao ti a ja verujem da ce u buducnosti biti mnogo vise onih koji ce resenje problema sa crnom gorom videti na nacin na koji ja viidim resenje toga problema.Kad dodje taj cas Balkonski,tebe cemo da mobilisemo medju prvima.Imaces tu cast ...
Срећом, такве као ти нико неће питати ништа...

Mi Srbija smo zemlja bez mora.Treba da ljubimo Crnogorce u d...e,da nas prime na svoj Jadran,koji je bez kokurencije u svetu.!

Apsolutno. Najstroža blokada.

Treba uvežbati to na primeru Crne Gore, zatrebaće sutra za ove u Srpskoj.

U stvari, to smo već radili onomad 94-95, znaći, biće ponovo.

Dakle, uvežbati to za Vojvodinu. To je ionako drugi svet preko Save i Dunava.

A valjaće sutra da Beograd i Šumadiji zvekne neke sankcije.
Блокада РС, срећом, никада није постојала. Жив сам сведок. После осам, девет сати, као припадник резервног састава посебног састава полиције и други, редовни, послати из Београда, били смо на свим раскрсницама које воде ка РС и гледали камионе и камионе који су прелазили преко. Цистерне са горивом су биле пресвучене, да би изгледале одозго као обични камиони. "Умпрофорци" су ишли "рано на спавање". 1995 године. Република Српска не би преживела, или би веома тешко преживела, прави ембарго.

Али, за Црну Гору се слажем. Ништа лакше. Закључај и баци кључ. За полицију је то смешан посао, уколико нису родом оданде, а трче да гласају за Мила. Када сам ја служио резервни састав, скоро трећина редовног састава су били мухамеданци. Колико их има данас, процентуално? Ствари се мењају уколико ти продане душе не воде државу.

Poslednja izmena:
Kako tebi ne smeta Hodza u Beogradu ,u beogradskoj dzamiji.? Sto bi meni smetao Hodza ili svestenik bilo koje religije.Evo ove godine,pocinje
u beogradu,gradnja najvece Dzamije u evropi.To je najavio Ministar finansija Mali.Lepota zajednickog zivota,bas u tome i jeste,u nasim razlicitostima
po svim pitanjima.Sve to s.....e,prave politicari svih boja i nijansi.!
Написао си Београд малим почетним словом, а Дзамија великим. Није то омашка. Збогом, идеш у подрум.

И остаће ми вечита тајна одакле вам та потреба за мимикријом. Па ја сам поносан што сам православни Србин, мада то, наравно, није никаква моја заслуга. Али ви се стално представљате надимцима који не откривају ваше верско порекло, наравно тамо где сте у мањини. Да сам, не дај Боже, хомосексуалац, ја бих то написао великим словима и не бих се скривао иза било чега. Па ви сте у суштини, под грижом савести. Ма ништа лакше него рећи истину. Осим ваше религије, свака то одобрава. Тамо где сте мањина, слободно лажите иноверце, то није грех тако вам је пророк поручио.

Niko ne dira to malo srba u Crnoj Gori. To sve prave novinari.nIko nije zabranio nikome,da ide u crkvu koju hoce.To je sve namontirao Nesrecni Irinej.
Svaka pravoslavna drzava,ima svoju pravoslavnu crkvu.Zasto bi samo drzava Monte Negro,uvozila tudje svestenike (iz Srbije).Stvar je u imanjima.
Oce Irinej da im mazne imanja.Tu je stvar zapela.Kako bi nama bilo,da uvozimo svestenike,iz recimo Bugarske.? Budimo posteni.Crna Gora je posle
stotinu godina,postala nezavisna od srbije,i hoce da zaokruzi svoju drzavnost.Zelim im svu srecu u tom nastojanju.!
Kako sad Irinej
Naprednjaci do juce pljuvali pukovnika Amfilohija i zilote
Kako ste stigli do ekumenista da se upre prstom

Back