Potpuna ljubav.

aj, ne mlati, gledaj bre kako su simpa klinci... :lol:

Meni nisu, mala balava nekordinirana bica sa prevelikim glavama u odnosu na telo, koja uzgred smrde. Simpa su na 15 minuta i kada su tudji. I tu isto ta opsesija decom....To je tek. Deca nisu nista posebno. To stos e tripujete da su deca bla bla bla nasa buducnost i sl. Nisu, Deca nisu nista posebno na ovom svetu. To su samo deca. I ne poturaj mi decu, nemam materinske instikte.To nekoj devojci koju hoces da smotas u krevet pa kao fora, ja sam dobar potencijalni calac....

Evo da vam objasnim kako se ja osecam kada cujem rec Ljubav:

Zakljucan sam u sobi sa pink zidovima, imam ludacku kosulju, i onaj bespomocan topao osecaj u stomaku. Hocu da izvrsim samoubistvo ali ne mogu zato sto su mi ruke zavezane. A neke velike masne pink usne mi konstatno govore: Moras da se posvetis, moras da se trudis, moras da se predas, sa onim opsesivnim osmehom.
A u pozadini konstatno ide ova stvar -

Кад чујем ту реч обавезно погледам да ли ми је новчаник на месту.

Meni nisu, mala balava nekordinirana bica sa prevelikim glavama u odnosu na telo, koja uzgred smrde. Simpa su na 15 minuta i kada su tudji. I tu isto ta opsesija decom....To je tek. Deca nisu nista posebno. To stos e tripujete da su deca bla bla bla nasa buducnost i sl. Nisu, Deca nisu nista posebno na ovom svetu. To su samo deca. I ne poturaj mi decu, nemam materinske instikte.To nekoj devojci koju hoces da smotas u krevet pa kao fora, ja sam dobar potencijalni calac....

ala ti imas neku falinku, sine... :lol:

I sto si care stavio sliku deteta na forumu gde se prica o sexu? Podcecas me na one calce i keve sto kace slike svojeg golog deteta sa mora na fejsbuk i potura svima da gledaju to, i teraju te da se divis i kazes jao kako je slatko.

puca mi ****** na sta te potsecam... :lol:
svidja mi se ovaj avatar, ovo je iz reklame za levi's... ja gotivim bebe, to su najcistija i besprekorno nevina bica... sta sad, kao, ova slika je neprimerena temama... :lol:
aj' ne gubi se...

a,da....kad ti fali strast onda okreni na tucu.moze sto se mene tice,samo nemoj posle boli.

recju? meni je pun k. opterecenih recima i pravilima koje su negde nekad procitali ili im drugi usadili u glavu.

ako trazite britkost sigurno je necete dobiti lupetanjem i takmicenjem ko ce vecu umobolnost da smisli ili pokusavajuci da izazove osecaje preko izvlacenja onog najgoreg u ljudima.

potenciraju? ko? pa to onda izaziva osecaj ugrozenosti u vama?

da kad se krene sa sladunjavim 'ljubavnim' jezikom moze samo prol.iv da se dobije.

psihodelija je svako moranje....moram,moram,moram....***....psiho

ko pominje tucu. niko osim tebe i to vec drugi put. :lol:

pisemo o asocijacijama na rec ljubav, a ti pizdish. :lol:

Zakljucan sam u sobi sa pink zidovima, imam ludacku kosulju, i onaj bespomocan topao osecaj u stomaku. Hocu da izvrsim samoubistvo ali ne mogu zato sto su mi ruke zavezane. A neke velike masne pink usne mi konstatno govore: Moras da se posvetis, moras da se trudis, moras da se predas, sa onim opsesivnim osmehom.

za bolje i nisi

pun si agresije i zbog toga ti je pink soba jedini lek

Nije strasno..procice te do jutra kada se dobro naspavas

Back