Potpuna ljubav.

Evo da vam objasnim kako se ja osecam kada cujem rec Ljubav:

Zakljucan sam u sobi sa pink zidovima, imam ludacku kosulju, i onaj bespomocan topao osecaj u stomaku. Hocu da izvrsim samoubistvo ali ne mogu zato sto su mi ruke zavezane. A neke velike masne pink usne mi konstatno govore: Moras da se posvetis, moras da se trudis, moras da se predas, sa onim opsesivnim osmehom.
A u pozadini konstatno ide ova stvar -

meni se svidja....lepo si to docarao. :D

samo bih dodala da su u uglovima tih masnih, pink usana krvavi tragovi i stalno imas onaj osecaj da ce kada se nasmese da bljesnu ocnjaci.

Da mudrice to se zove sinestezija.Da nisam latentni gej zbog toga?

nisam do sad cula za to.stvarno mozes da osetis miris i boju? :P

nisi,al ovo sa moras je psihodelija i ne svidja mi se uopste.

i + imas neke vrlo lose asocijacije sa recju ljubav i uopste su lose bez obzira sa cim su vezane.naravno pod uslovom da je ovo sto si napisao zaista tvoj dozivljaj,a ne muvacina.

jel ti hoces da se bijes? sta si nadrndan?

sta mu fali? sto psihodelija? ljudi bre opterecuju sa tom recju ljubav, smaraju, guse potencirajuci lepotu ljubavi. a to sve lici na penivajza koji drzi balone i kaze - dodji da plutas s nama.

pa da ljubav je kao penivajz. ko zna ko je tj. sta je penivajz - razumece. :mrgreen:

nisam do sad cula za to.stvarno mozes da osetis miris i boju? :P

nisi,al ovo sa moras je psihodelija i ne svidja mi se uopste.

i + imas neke vrlo lose asocijacije sa recju ljubav i uopste su lose bez obzira sa cim su vezane.naravno pod uslovom da je ovo sto si napisao zaista tvoj dozivljaj,a ne muvacina.

jel ti hoces da se bijes? sta si nadrndan?

Hocu, sutra ti i ja posle skole u 12 ispred pekare..Ponesi misice...Mono/Mono

knjiga je jos strasnija.

sad barem imam tacnu asocijaciju na ljubav tj. na sta me je oduvek podsecao taj poziv na plutanje.

Bas to, neki poziv na plutanje, mekano po nekom mehuru u kome je lepo u pocetku, a posle shvatis da ne mozes da se izbavis iz njega i da polako tones u njega, i svaki pokret ruku i nogu, i citavog tela samo te jos vise vuce ka dole, a kada se opustis i prepustis, pocinje muzika, i gubis se u njoj, cela tvoja licnost, postojanje, vise nisi Ti ti, vec si postala mehur, deo mehura. Taj veliki pink, topli mehur, koji seta po Zemlji i cuje se wooom, wooom, woooom, woooom , woooooom.

sta mu fali? sto psihodelija? ljudi bre opterecuju sa tom recju ljubav, smaraju, guse potencirajuci lepotu ljubavi. a to sve lici na penivajza koji drzi balone i kaze - dodji da plutas s nama.

pa da ljubav je kao penivajz. ko zna ko je tj. sta je penivajz - razumece. :mrgreen:

a,da....kad ti fali strast onda okreni na tucu.moze sto se mene tice,samo nemoj posle boli.

recju? meni je pun k. opterecenih recima i pravilima koje su negde nekad procitali ili im drugi usadili u glavu.

ako trazite britkost sigurno je necete dobiti lupetanjem i takmicenjem ko ce vecu umobolnost da smisli ili pokusavajuci da izazove osecaje preko izvlacenja onog najgoreg u ljudima.

potenciraju? ko? pa to onda izaziva osecaj ugrozenosti u vama?

da kad se krene sa sladunjavim 'ljubavnim' jezikom moze samo prol.iv da se dobije.

psihodelija je svako moranje....moram,moram,moram....***....psiho

Back