Potpredsednik odbora SPS u Svilajncu isključen iz članstva u partiji

Q. in perpetuum hibernum

Stara legenda
Poruka
87.933
Potpredsednik odbora SPS u Svilajncu isključen iz članstva u partiji

Potpredsednik odbora SPS u Svilajncu isključen iz članstva u partiji


Statutarna komisija Socijalističke partije Srbije isključila je iz članstva potpredsednika Opštinskog odbora SPS u Svilajncu Mikicu Mikića, a predsedniku tog odbora Vladanu Rajkoviću izrekla opomenu.

SPS je saopštila da su oni prekršili odluku Izvršnog odbora SPS o formiranju lokalnih vlasti kao i da nisu poštovali Statut SPS.

Lokalnu vlast u Svilajncu formirali su odbornici SPS i Grupe građana "Svilajnac čuva budućnost", koju je predvodio Predrag Milanović. Srpska napredna stranka je ostala u opoziciji.

"Partijske odluke se moraju poštovati. I članstvo i rukovodstvo SPS jedinstveno je oko politike koju sprovodimo, zato nećemo da tolerišemo bilo kakvo odstupanje od te politike", stoji u saopštenju.

Dodaje se da "članovi koji su to zaboravili i imaju neke druge lične interese, posle samo nekoliko nedelja od izbora, slobodni su da napuste SPS ili će biti isključeni, jer mi našu politiku ne želimo da menjamo".

"Svoje poštenje i etiku treba da pokažu i dokažu vraćanjem mandata koji su dobili na izbornoj listi Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije", poručeno je iz vrha SPS.

Organi SPS su prethodnih dana izrekli niz disciplinskih mera svojim članovima zbog samostalnog rada i delovanja koje je u suprotnosti s politikom partije.

http://rs.n1info.com/Vesti/a619960/...vilajncu-iskljucen-iz-clanstva-u-partiji.html

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hladni rat unutar SPS se nastavlja. 🍿
 
Није истина опет лажеш Словину јер врабци на грани знају да постоји сукоб између Доктора Слине и вашег Вољеног *******ог.
Da, to je baš bilo primetno preko ovih demonstracija i policijske brutalnosti koju je Neša pravdao.
 
Da, to je baš bilo primetno preko ovih demonstracija i policijske brutalnosti koju je Neša pravdao.
Нема то везе. Од 2004. године је Диплома био у сукобу са dr.Vjekoslavom, а уредно је носио његов беџ на реверу све до скупштинске расправе о Споразуму о придруживању ЕУ, и чак који дан после..
 
Нема то везе. Од 2004 године је Диплома био у сукобу са dr.Vjekoslavom, а уредно је носио његов беџ на реверу све до скупштинске расправе о Споразуму о придруживању ЕУ, и чак који дан после..
Pazi, sukob možda i postoji ali ako Neša ne bude sledeći ministar policije jasno je da je on tu poražen i da neće biti više tog nekog sukoba.
 

Back
Top