Potpredsednica Amerike kaze da "Investiraju u smanjenje populacije" - kraj citata...

Ta belci su inače poznati kao stub održanja mira i prosperiteta.
Smesno je kad se u Americi naprimer promovise da su Evropljani krivi za pordaju robova ..navodno oni to izmislili
I to je promovisano od potomaka Radhanita (koji tamo valdaju ko sto su nad nama vladali Hrvati ) i potomaka Dahomeja

Jedino tuznije i smesnije je kad Sloveni krenu da urlicu te mantre nove levice ili neznajuci istoriju ili je potpuno ignorisuci da bi bili "in"
Jel nismo imali dovoljno toga od 1945 do danas

Smesno je kad se u Americi naprimer promovise da su Evropljani krivi za pordaju robova ..navodno oni to izmislili
I to je promovisano od potomaka Radhanita (koji tamo valdaju ko sto su nad nama vladali Hrvati ) i potomaka Dahomeja

Jedino tuznije i smesnije je kad Sloveni krenu da urlicu te mantre nove levice ili neznajuci istoriju ili je potpuno ignorisuci da bi bili "in"
Jel nismo imali dovoljno toga od 1945 do danas
Smešno je kad belci pričaju o miru u svetu.

Potpredsednica Amerike Kamala Haris kaze da oni investiraju u smanjenje populacije :eek: :eek: :eek:

Bajdenovi lapsusi prešli na potpredsednicu, ili podsvest radi? (VIDEO)
https://www.google.com/amp/s/lat.rt.rs/svet/41131-potpredsednica-sad-kamala-haris-lapsus/amp/

O tome je twitovao i Elon Musk pitajuci se na sta je tacno mislila...

NWO naci eguanicari satanisti se vise ni ne skrivaju...

...
a da ja tebe pitam...

zamisli da si zemljoradnik...

jel bi više volo lep kuruz u njive jal neki vrljavi?

evo na primer Bosanci...
samo belaj i zijan sa njiha..
e, a sad pogledajmo Engleze...
vr vrova... svršavanje...

kontaš bolan?

Nisam nikad bio u USA ali imam tamo rodjake i prijatelje. Ljudi belci bukvalno prodaju kuće ispod svake cene kad počnu u kraj da im se dovlače Latinosi. Tamo je pravi rat u nekim kvartovima gde bukvalno ni policija ne ulazi.
Kažu čak su najveći problem Latinosi, veći i od Crnaca jer drže narko tržište i jako su opasni, kod Crnaca jeste kriminal problem ali sa njima je lakše nego sa Latinosima, daj im socijalu da imaju da jedu i većina je mirna lenčari i bleji po ceo dan. Inače ove dve etničke i rasne grupe se najviše mrze.
Sada ce tek da im bude haos u Njujorku. Guvernerka je izjavila da je poplava u Njujorku visa sila a ne 20 godina neocisceni odvodi vode. Niko od tih ljudi kojima je imovina unistena nece dobiti pare od osiguranja.

Moze da se desi da ti nestanes medju prvima u korist smanjenja populacije.
Okej, i?
Gledam širu sliku, kada sam bio klinjo, učio sam da na svijetu živi 4.5 milijarde ljudi.
Danas ih je 8 milijardi, s eksponencijalnim rastom. Zašto misliš da to može ići tako u nedogled? A površina Zemlje je ograničena, neće se povećavati nimalo.

Sada ce tek da im bude haos u Njujorku. Guvernerka je izjavila da je poplava u Njujorku visa sila a ne 20 godina neocisceni odvodi vode. Niko od tih ljudi kojima je imovina unistena nece dobiti pare od osiguranja.
Gluposti pričaš, šta ti znaš o osiguranju nekretnina u NYC? I šta da i jest viša slia, ili šta ako nije: ako si osigurao kuću za opciju X, a X se desi, osiguanje plati, osim ako si naumio prevariti pa sam podmetnuo X.

Jbt, kao da osiguraš kuću od požara, požar se desi i kuća izgori, ali osiguranje neće platiti jer globalno zatopljenje pa je zato došlo do požara. Nije USA nečija prćija i slučajna država pa da to funkcionira onako kako zamišljaš

Back