Potpisi !

PLESsitnihDEMONA:
TOOOOO STRVINO!!!! TOOOOOOO CAREEEE,KRALJUUUU!
Jesi razmisljao da budes FELDMARSHAL? Kao Romel? Odmah te ubacujem u "machinu",hehehe!

Recieving transmission...
FELDMARSHAL?
Shields up - weapons on-line...
:lol:

Idem danas po gradu i razmišljam o serveru koji ne može da postigne...

1Ghz je oko 1024 miliona oscilacija u sekundi...
3Ghz mu dodje tri puta više.

Ne može da postigne potpis...

Varijabla, promenljiva jedu ove Ghz reče neko...
North bridge ne postizava, aman!
Povratna petlja uzima deo procesorskog a i serverskog vremena - isključite nju!?
Neće a?
Pa eto, povratna petlja je bitna, pa ne može...

Nepismenom u pošti kad ne znaju kako se radi sa nekim posebnim opcijama u terminal-programu kažu: pao sistem, i zatvore šalter.
Meni su pokušali da podvale da ne mogu da vratim patike jer je zavedeno u kompjuteru!?
Odbili su moju besplatnu ponudu da ih obuèim kako se stornira pa su mi ipak vratili pare.

Ako potpis smeta na forumu, šta je sa chatom?
Tamo svaki delić sekunde (bez rezervisane povratne petlje) neko "svira" što po javnom što po priv kanalu?
A možda su obe stvari na različitim mašinama, bilo bi glupo da sve opslužuje jedna pa i dvoprocesorska.

Učitavanje reklamne grafike više oduzima KORISNIÈKOG vremena nego li potpis.
Da, sa ADSL pristupom idu animirane plaže, sa dial-up konekcijom reklame za smajli...
Aj ISKLJUČITE reklame a UKLJUČITE potpise?
Ne može?
Pih...

Mislim da je i ovde ljudski faktor u pitanju.
Možda i ne snalaženje a možda i namera.

Pričaj mi o ljubavi
Dlakavi

?:
ma vracamo se na onaj minimalizam...taman se naviknesh, pa tiuzmu...
chas ovako cas onako, vruce ladno
i onda gledaju reakcije...cia je iza ovoga

he..krsta je na americhkom serveru beshe

mislili ste da ste bezbedni a

Ma jok...
Kompovi su ovde, nego je zakupljen domen u Amerike...
Kao pojedini davaoci internet usluga.
"Naši" imaju ono username@imeprovajdera.YU (mada bi trebalo SCG a nema veze, bice SR)
"NJIHOVI" su oni provajderi sa username@provajder.NET

Kada nema definisane inicijale države na kraju neke www lokacije, onda je to iz one zemlje odakle počinju da se granaju domeni.
Tako da ako i počnemo od naših provajdera kao registrovanih nacionalnih domena, dolazimo lako do kauboja tj indijanskih Apache servera, zakopanih duboko pod zemljom (što indijanci poodavno tako i serveri).
Teorija zavere glasi: šta je sa operativnim sistemom?
Muzika iz zone sumraka: tanananananana

Ej!
Pored toga što potpisi opterećuju server, a obzirom da je domen preko bare onda...
Auuu...
Pa mi svo vreme zaebavamo neki od vojnih satelita dok komuniciramo preko foruma!?
Leeeleeee
Zna li neko pošto košta ta' satelit?
Ja čuo da je skupo...
Pa onda ništa, da ne bi nas krivili da je pao satelit zbok nas..
DA MI LEPO ISKLJUČIMO FORUM???
Ili će šteta da se naplati od svih registrovanih korisnika?

dobro bre,znamo da si glupa petstohiljadaputa si nam tekla i da si debela i da cakcas nos i da prdis...
mislim da treba da ides u to selo...to je osvezenje za mozak i telo...uvek mi bilo smesan nazim"kolonija"ivek se setim mrava i termita...koji unistavaju a ovi ko stvaraju
vidim mirna si sad.sigurno se nesto lepo desilo kod tebe e fala bogu da jeste brinem se znas

PLESsitnihDEMONA:
Svi koji su za vracanje svojih oduzetih potpisa u POSTOVIMA neka se pridruze!

Razlog za oduzimanje potpisa su ...zamislite molim vas...vulgarnosti i duzina potpisa???
Pustili su da mogu da se pisi psovke bez cenzure,ali im to u potpisima smeta???
Shatro sa potpisima je nepregledno! Budalastina! Presedan!
Ima i svakavih avatara,pa jel treba i njih da ukinu? Koji su ih qratz onda stavljali?!
rastaman ili ko je vec zaduzen za to vrati nam potpise!
Ko je ZA neka se pridruzi! HVALA!

HOCU SVOJ POTPIS !!!

Meni potpis nikad nije bio vazan, cak ga nikad nisam ni koristila.
Ali ko voli nek izvoli- odnosno ako je vecina za, onda nek ga bude (mada ga ja necu koristiti)...

Back