Potpisi !

To je ona slatka mala, koja zivi od skandala, svakog drugog treceg dana, njena naslovna je strana
Ona radi sve isto kao jaaa, mrzi ceo svet, spava do pet........slatkaaa malaaa

I ja bih svoj potpis nazad. :-D
Mada bih ograničila broj karaktera u potpisu,
jer neki stvarno pišu romane. :-?
To smara.:arrow:

-------------------------------------------------------------
Gone 2 live.

A možda su potpisi nekih ljudi bili toliko glupi da je adminima bilo toliko neprijatno u ime autora potpisa da su rešili da ukinu potpise nebili im bilo manje neprijatno kada vide neke korisnike. Jeste, i dalje ostaju ništa pametniji postovi istih autora potpisa, ali malo je glupo ukidati postove. Zar ne?

Mare:
A možda su potpisi nekih ljudi bili toliko glupi da je adminima bilo toliko neprijatno u ime autora potpisa da su rešili da ukinu potpise nebili im bilo manje neprijatno kada vide neke korisnike. Jeste, i dalje ostaju ništa pametniji postovi istih autora potpisa, ali malo je glupo ukidati postove. Zar ne?

pronaso si toplu vodu:lol: :lol: :lol:

Bezvezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:) mene ovde nije bilo mesec dana i vidi sad ovo:) cim mene nema odmah haos na forumu,sad ce i avatare da ukinu:D
________________________________________________________________________________
Zbog tebe ja u prazan bazen bih skocila,
zbog tebe ja i fudbal bih gledala,
zbog tebe ja i bundu bi prodala,
I BOG BIH SE PLASIO KADA BI ZNAO KOLIKO TE VOLIM

@ Mare

Ima i izuzetno glupih avatara,pa nista. Ja sam digao glas za potpise svih nas! Svakom svoj potpis,ako ga je ima, znaci na neki nacin. Na ovom forumu ima toliko ispisanih gluposti da su za mene potpisi pojedinih ljudi bili svetla tacka. Kao i pojedini avatari.
Nece proci dugo i avatare ce da skinu...i oni opterecuju server...ne seeeeeeerrrriiii ?!!!
Zato sam ja svoj avatar likvidirao,nece niko da mi ga ukida...sam cu to da uradim.
Ovde branim svaciji potpis...ma kakav da je bio!

Back