- Poruka
- 7.025
Vratite nam potpise. :-)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ma ne smetaju mi nego ovako je preglednije. :wink:Banshee:pa mozete da ih iskljucite ako vam smetaju.![]()
ok,nego svako moze da iskljuci opciju da mu se prikazuju tudji potpisi.tako da ako ih iskljucis forum moze da izgleda kao sto je sada,a onaj ko voli potpise ih aktivira.chokolada:Ma ne smetaju mi nego ovako je preglednije. :wink:
Neki su stvarno imali citave pesme u potpisu, bezveze.![]()
Meni je bio simpatican potpis Vragolaste Amfibije simpatican. :razz: Ove druge nisam ni primecivala.![]()
Pa nisam ja rekla da sam za to da se ukinu, samo da mi se vise dopada ovako.Banshee:ok,nego svako moze da iskljuci opciju da mu se prikazuju tudji potpisi.tako da ako ih iskljucis forum moze da izgleda kao sto je sada,a onaj ko voli potpise ih aktivira.
i svi srecni.
a potpise bi mozda trebalo ograniciti ali ukinuti...ne.
Ja sam vidjao odlicne potpise! Nisu ni trebali da ih skidaju kada su ih vec stavili.Kao da ne znaju kakvi ljudi ovde dolaze i sta sve mogu da napisu. Mngoo gore stvari se pisu u postovima nego u potpisima! Pre su bezobrazne reci bile cenzurisane,a sada ne...sad im smetaju potpisi...pazi majke ti!loop:Ma pustite bre ljudi potpise mnogo usporavaju server a bilo ih je jako jako jako malo dobrih![]()
Tebe niko nista nije pitao! Ovde nije rec o mom potpisu,imao sam ih vise ... i zato odjebi!ra-ta-tat:Izvini, ali tvoj potpis je onako... bezveze. Možda si ti emotivno vezan za njega jer si ga rodio ili tako nešto... ali mislim da svet ništa ne gubi ovako.
e, bas necuPLESsitnihDEMONA:Tebe niko nista nije pitao! Ovde nije rec o mom potpisu,imao sam ih vise ... i zato odjebi!
hanibal77:vratite potpise ,zar sad svakom clanu da pisem posebno pp da pitam je l ima vezu u opstini cukarica?![]()
Mene su vec jednom opomenuli na jednom forumu.Javio mi se mod pre 10 dana i kaze mi da procitam pravilo 8) pod dz)! Mislim,ludilo! A tamo se pojavljujem skoro godinu dana a on sad nasao da me prevaspitava!Sily:A ko stavi memoare u popis nek ga ogranice ili opomenu!