Potpisi !

chokolada:
Ma ne smetaju mi nego ovako je preglednije. :wink:
Neki su stvarno imali citave pesme u potpisu, bezveze. :roll:
Meni je bio simpatican potpis Vragolaste Amfibije simpatican. :razz: Ove druge nisam ni primecivala. :roll:
ok,nego svako moze da iskljuci opciju da mu se prikazuju tudji potpisi.tako da ako ih iskljucis forum moze da izgleda kao sto je sada,a onaj ko voli potpise ih aktivira.
i svi srecni.
a potpise bi mozda trebalo ograniciti ali ukinuti...ne.

Banshee:
ok,nego svako moze da iskljuci opciju da mu se prikazuju tudji potpisi.tako da ako ih iskljucis forum moze da izgleda kao sto je sada,a onaj ko voli potpise ih aktivira.
i svi srecni.
a potpise bi mozda trebalo ograniciti ali ukinuti...ne.
Pa nisam ja rekla da sam za to da se ukinu, samo da mi se vise dopada ovako.

loop:
Ma pustite bre ljudi potpise mnogo usporavaju server a bilo ih je jako jako jako malo dobrih :!:
Ja sam vidjao odlicne potpise! Nisu ni trebali da ih skidaju kada su ih vec stavili.Kao da ne znaju kakvi ljudi ovde dolaze i sta sve mogu da napisu. Mngoo gore stvari se pisu u postovima nego u potpisima! Pre su bezobrazne reci bile cenzurisane,a sada ne...sad im smetaju potpisi...pazi majke ti!
Za mene su potpisi dusa jednog foruma...ovako je tako isprazno!
A za server me zabole! Da usporava server ne bi ih ni stavljali na pocetku. Za koji su ***** "renovirali" krstaricu?
HOCU SVOJ POTPIS !!!

Pa nije preglednije dosadno je...sta jefalilo da svako izense jedan mali delic neceg svog u tim "potpisima" i ako je to PRAVI RAZLOG onda su trebali da ukinu onima koji su imali vulgaran i dugacak potpis,,.....:mad:

Jednom sam odlepila kad sam videla ceo ekran prekriven ogromnim crvenim slovima necijeg potpisa,
'naci cela neka blesava pesma in inglis!
Bas mi je smetalo jer nije bilo mesta za post, mislim u cemu je poenta?
Dve tri normalne recenice u potpisu valjda nisu tako strasne?
A ko stavi memoare u popis nek ga ogranice ili opomenu!

A zašto, zaboga, ne ograniče broj slova u potpisu i nema maltretiranja. Takođe, zar je nemoguće u u potpisu dozvoliti samo upotrebu standardne veličine?

potpisi su super.....i ja sam za vratjanje istih.....al mozhemo da balavimo o tome do sjutra.....skorz nebitno kad tje tvorac vaseljene forumske biti taj koji donosi oluq.....a ne verujem da je on spreman na kompromis s gomilom low life scumbaga poput nas (:

Isti kooratz, ovako bar ne moram da gledam kilometarske potpise od 1458779123 karaktera, mada nisam morao ni pre... Treba raji dozvoliti da bira u svakom sluchaju.

Now U C Y they call me the chocolate Elvis Presley...

Sily:
A ko stavi memoare u popis nek ga ogranice ili opomenu!
Mene su vec jednom opomenuli na jednom forumu.Javio mi se mod pre 10 dana i kaze mi da procitam pravilo 8) pod dz)! Mislim,ludilo! A tamo se pojavljujem skoro godinu dana a on sad nasao da me prevaspitava! :lol:
Kao, ne sme mnogo reci i ne sme nijena boja....

Back