[Ne_Vazim_Se]
Iskusan
- Poruka
- 5.462
Svaki zivi siptar je zivi dokaz srpske humanosti![]()

Moramo sada kako treba da iskoristimo ovu divnu priliku sve da ih podavimo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki zivi siptar je zivi dokaz srpske humanosti![]()
I sad ćemo još da ''primimo'' vodu za nji...
Sve da se ne okvase...Gde ćeš veće humanosti...
Prvo, ja nisam stranac, drugo, ja jesam u svojoj kuci, tako da nema potrebe da me vracac nigde, trece, ja sam svoj na svome jos od vremena kada si ti kretala sa planine trbuhom za kruhom, i kao cetvrto i najvaznije, ako tebe niko ne tera da se vratis kuci, zasto bi ti terala druge, cak i da si u pravu, iako nisi?
Prvo, ja nisam stranac, drugo, ja jesam u svojoj kuci, tako da nema potrebe da me vracac nigde, trece, ja sam svoj na svome jos od vremena kada si ti kretala sa planine trbuhom za kruhom, i kao cetvrto i najvaznije, ako tebe niko ne tera da se vratis kuci, zasto bi ti terala druge, cak i da si u pravu, iako nisi?
Siguran si da ce po tebe doci andjeli kad za to dodje vreme (ne dao Bog preko reda)?
I ponovo ti kazem, da li znas koliko si srecan a koliko sam recimo ja-nesrecna?
Sanjam kako hodam Kosovom i niko me ne napada, ne preti, ne brani, ne maltretira, a ti imas ono sto ja mogu samo da sanjam?
Zasto da sanjam samo, kad je Kosvo i MOJE koliko i tvoje?
Andjeli dolaze po one koji meni ne brane da setam svojom svetom srpskom zemljom, za one druge doci ce oni drugi!
I ponovo ti kazem, da li znas koliko si srecan a koliko sam recimo ja-nesrecna?
Sanjam kako hodam Kosovom i niko me ne napada, ne preti, ne brani, ne maltretira, a ti imas ono sto ja mogu samo da sanjam?
Zasto da sanjam samo, kad je Kosvo i MOJE koliko i tvoje?
Andjeli dolaze po one koji meni ne brane da setam svojom svetom srpskom zemljom, za one druge doci ce oni drugi!
Sa ovim se slazem, ali pod pretpostavkom da ga volis iskreno kao sto ga ja volim, jos kad bii ti odlucila da zivis na Kosovukao sto sam ja odlucio,onda...
Nek dodje i desetak, nisam ja ta koja bi imala nesto protiv...Ako se ne varam, po svakog dodje onaj koga zasluzis ovozemaljskim zivotom. Ja mislim da sam zasluzio. Mozda ih nece doci desetak zbog mene, ali jedan ili dva ce doci
[Ne_Vazim_Se];16579243:
Moramo sada kako treba da iskoristimo ovu divnu priliku sve da ih podavimo.![]()
Sa ovim se slazem, ali pod pretpostavkom da ga volis iskreno kao sto ga ja volim, jos kad bii ti odlucila da zivis na Kosovukao sto sam ja odlucio,onda...
U vodi?
Najgora moguca kazna za njih,znas li ono kada prvi put kupas psa a on sav u paraoji bezi od vode ko djavo od krsta![]()
Sa ovim se slazem, ali pod pretpostavkom da ga volis iskreno kao sto ga ja volim, jos kad bii ti odlucila da zivis na Kosmetu kao sto sam ja odlucio,onda...
Da li bi je rado prihvatili u tvojoj ulici, da ima kucu pored tvoje?
Kucu bi prihvatio a nju samo u delovima,ekonomican je,i auto kada rasklopis pa prodas deo po deo vise zaradis![]()
Kucu bi prihvatio a nju samo u delovima,ekonomican je,i auto kada rasklopis pa prodas deo po deo vise zaradis![]()
Da li bi je rado prihvatili u tvojoj ulici, da ima kucu pored tvoje?
Ja tebe nikako ne racunam da si u okruzenju, ti si u Srbiji, a to za te tri recice, dodji ovamo kod mene da vidis kad Sava nadodje k'o kvasac u nacvama, ja cu te spasavati, obucila sam se![]()
Zasto da ne. Ako je ona mogla ovo napisati, zasto je mi ne bi prihvatili?
...или шта је сањао мали Ђокица
.
[Ne_Vazim_Se];16579359:Prodajem malji deca u deljovi.![]()
Mislis kriza, a mora da se stedi, a ona nije laka za odrzavanje, prohtevna, moderna...
A ja kupujem "malji deca" u deljovi da ih napokon sastavim kako treba,da ih Bog ne tretira vise kao svoju robu sa greskom![]()