Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Ja sam se pripremila, kupila sam stan na dvanestom spratu, neće valjda taj potop u narednih mesec, mesec ipo dok se uselim u taj stan. iza toga, može i potop. ja sam patriota za sebe![]()
A imas li i camac?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se pripremila, kupila sam stan na dvanestom spratu, neće valjda taj potop u narednih mesec, mesec ipo dok se uselim u taj stan. iza toga, može i potop. ja sam patriota za sebe![]()
Zato se meni Srbi dopadaju.I pored zlosutnih prorocancstva, oni vise brinu o nama negoli o sami sebima.
Čoveče vi samo gledate SEBE.Mi CEO SVET![]()
Ja sam se pripremila, kupila sam stan na dvanestom spratu
Neije neg smo što kaže anđelče humani...I prehumaniLako je vama da gledate kada ste... tamo daleko, daleko na nebuuuuuu
Vidis koliko smo humani?
Neije neg smo što kaže anđelče humani...I prehumani![]()
Ako neradi lift, sazaljevam te, mislim na http://forum.krstarica.com/showthread.php/417872-Da-li-ste-za-prirodne-ili-silikonske-dude
Ma to se vidi na svakompostu. Humanost prosto izbija i nekako ti je odmah lakse... pored takvih prijatelja kome trebaju dusmani... ili bese drugacije
Anđelče kad bi te ščepalaMa to se vidi na svakompostu. Humanost prosto izbija i nekako ti je odmah lakse... pored takvih prijatelja kome trebaju dusmani... ili bese drugacije
Toliko smo humani da bi ih sve lepo ispatili, jos i nesto da ponesu spremili, da se jadni vrate u svoju zemlju da ne pate vise, nostalgija je bas nezgodna stvar...
Anđelče kad bi te ščepala![]()
Anđelče kad bi te ščepala![]()
Sto se nostalgije tice, ti jesi merodavna. Mada ako tebe nije vratila u rodni kraj, onda nikoga nece.
I sad ćemo još da ''primimo'' vodu za nji...Toliko smo humani da bi ih sve lepo ispatili, jos i nesto da ponesu spremili, da se jadni vrate u svoju zemlju da ne pate vise, nostalgija je bas nezgodna stvar...
I sad ćemo još da ''primimo'' vodu za nji...
Sve da se ne okvase...Gde ćeš veće humanosti...
Normalno da nece teta nostalgija, vec prijatelji Srbi ima da vas vrate kuci, da budete svoj na svome. Nije bas prijatno biti stranac.
Imam ja jos vremena do pojave andjela... ako me nece preko reda.