Potkradanje mts-a

Poruka
71.361
Imam ugovornu obavezu i namirujem je.
Ono što me iznenadilo da me terete za nekoliko MMS-ova koje nisam niti slao niti ih vidim kod bilo koga u imeniku.
Uredno naplaćen svaki po 12.5 dinara

Za Prigovor sam dobio nemušt odgovor da su "proverom računa zaključlli da su MMS-ovi uspešno poslati preko SMS centra i da su naplaćeni po tarifi"

Sad tražim da mi dostave listing tj kome je šta slato

Ako se budu pravili ludi pored toga što su bezobrazni a od početka ugovora imam problema sa njihovom samovoljom i nejasnim računima koji variraju iz meseca u mesec a tarifa fiksna,
zanima me koja je nadležna služba da im ebe mater lopovsku?

Ма хоћу да т икажем има све и записано аутоматски, жали се, тражи да видиш листинг, не верујем да је била нечија намера да те опљачка за 37,62 дин

Poštena je ovo država, nekad 7.5M stanovnika sad 6.8M od kako krenula tranzicija.
Zafale pare tu i tamo - kod Slobe super-telefonski račun gde trećina platila, trećina se žalila a onu trećinu što ih tužili strpali u grupnu tužbu i odbili stručno.
Onda kod demokratske stranke zafalio infostan račun od pre 10 godina a svi iz demokratske stranke, srs, sps, ldp čekaju godinu dana da im zastari račun to važi za njih ne za nas.
Tako da zaista nije ničija namera nego "reko kompjuter".
Poslao dve žalbe oni se uhvatili ko i ti - za ono što im više od što a da odgovore.
Zamene teza, šta je to 37.5 dinara puta par miliona korisnika.
Taman za Ajfonku, Kockucu, Ukraden, Samardžića, Rajku Radodajku, Miru Dudlaru, Maru Kašikaru...

Jesi li koristio srpska slova Č,Ć,Š i sl?

Mobilni naša slova razaznaje kao posebne karaktere koji zauzimaju više mesta u poruci pa se poruka zbog dužine slova konvertovala u MMS i tako poslata

A to odredio "kompjuter"?
Da bilo je tri duže sa srpskim a ne swahili slovima
Nije problem ni u ćirilici ni u latinici verovatno u dužini teksta.
Kad radiš sa budalama moraš da im napišeš razbij jaje a ljusku baci ostalo u tanjir.
Jer ako napišeš budali razbij jaje i uštediš na poruci tu dolazi do mnogo teoretisanja.

Oće to u novijoj evroatlantskoj-šablon Srbiji, oće...
Tako došao kolega Stojkov Menidjer 2 da odredi kako full price pretplatna GSP karta više ne važi 24h
Išo Eksperat po sebi - mučno mu śto radi za laptopom i smislio brza rešenja.
U njegovoj karijeri ne postoji III smena a nit ga zanimala pa zato...
Ti plati punu cenu pa doplaćuj
Do jaja država!

Rodi se tu i tamo Nikola Tesla al jednom u 1900 godina...
Znači da sačekamo još 1800 da neko popravi ovaj pičvajz

JER AKO SRBIJA STANE...

Ovo ti je sa sajta mts-a

Slanje SMS poruke koja sadrži specijalne karaktere

Mobilni telefon koji koristite vrši deljenje SMS poruke na više poruka u sledećim specijalnim slučajevima:

• Kada SMS poruka sadrži više od 160 karaktera (slovnih mesta računajući i razmake);
  • Ukoliko se SMS šalje na ćiriličnom pismu naše azbuke ili nekom drugom pismu, a poruka zauzima više od 160 English default karaktera;
  • Ukoliko se šalje grafička poruka (koja sadrži i sliku), mobilni telefon će je poslati kao 3 poruke (140+140+23 karaktera).

Ukoliko koristite ćirilična slova naše azbuke ili latinična slova naše abecede, broj raspoloživih karaktera u okviru jedne SMS poruke biće znatno manji (do 70).

Prenos podataka u okviru SMS poruka koje sadrže slike biće dodatno tarifiran zavisno od tarifnog profila koji koristite:

Back