Potencijalna opasnost iz Kosmosa!

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.504
Juce kasno po podne vozim auto kuci....

Since je vec zaslo, ali je nebo i dalje nenormalno crveno, krvavo crveno....

Nikada nisam video tako nesto....

Nesto se desava sa Suncem, oslobadja izgleda ogromne kolicine energije i ona se odbija o atmosferu zemlje...

Dokle ce nas slabasni stit, tanka atmosfera, izdrzati bimbardovanje pobesnelog Sunca ?

Ako ona popusti, sve se zavrsava, svetla se gase....

Izgleda da se to vec jednom desilo u davnoj istoriji: onda kada su stradali mocni dinosautusi, jednocelijski organizmi od kojih je nastala nafta, morska cudovista...I 90% svih zivih bica Planete....

Sprema li nam proroda ponovo takvu SALU, pa da sve krene od pocetka...? :think:

Poslednja izmena:
:think:
Mnogo ti Blajbi citas sta pise onaj zabrak...
Boja zalaska ili izlaska sunca zavisi od nekoliko faktora...oblaci,vlaznost,vazdusni pritisak...cak i od prasine u vazduhu.
Ne plasi se,necemo mi nigde jos odavde.

Ja zivim vec mnogo decenija i tako nesto jos nikada nisam video.....A ustajem rano.....

Nesto se desava sto NIJE OBICNO, to ne treba da citam, uo VIDIM....

Tako se pogodilo...Ja sam isto pre par godina u Srbiji video zalazak nestavrnih boja,od jarko purpurne,crvene do neke zagasito-crveno-braon boje...Kako se nameste oblaci kroz koje se prelama svetlo,tako i bude

Postoji UZROK zasto se nesto dogadja.

A zna se da crvenilo neba, polarna svetlost i jos neki efekti zavise od zracenja Sunca.

Znamo da je uzrok nestvarnog crvenila Sunce i ibacivanje ogromne kolicine energije u Svemir i prema Zemlji....

Ali ne znamo da li ce to nan eti neke stete ili ne.

Eno, vec se zale da sateliti u orbiti otkazuju.

Ima i toga.
Ne znam da li si bio u Srbiji '99,kad su bacali grafitne bombe na trafostanice...Posle toga neko vreme kad grmi nije sevalo kao i vek,nego su munje bile horizontalne,vlakna tanka i podizala se u atmosferu,kao provodnik u oblacima...
Sa druge strane si u pravu,covek je za 100god unistio Zemlju vise nego za prethodnih milion cini mi se.I ako se uskoro ne opametimo,crno nam se pise.

Ima i toga.
Ne znam da li si bio u Srbiji '99,kad su bacali grafitne bombe na trafostanice...Posle toga neko vreme kad grmi nije sevalo kao i vek,nego su munje bile horizontalne,vlakna tanka i podizala se u atmosferu,kao provodnik u oblacima...
Sa druge strane si u pravu,covek je za 100god unistio Zemlju vise nego za prethodnih milion cini mi se.I ako se uskoro ne opametimo,crno nam se pise.

Nisam tada bio u Srbiji, ali bio je moj sin.

On mi je pricao da se u trafostanicama hvatalo neto kao paucina sto je izazivalo kratke spojeve...

A njegova elipa je to cistila...

To crveno su cestice fabrickog dima, cesto se vide predvece kada Sunce zalazi.

Ovo sto sada vidimo NIJE TO! :rtfm:

Ni ne lici na to.

Ovo je nesto SASVIM DRUGO!

Nismo tako bedasti da se tako prevarimo.

- - - - - - - - - -

Neko kaze hoce kisa, a forumasi za "teorija zavere" da harp radi, ali nemam pojma sta je taj harp. Pre bih rekao drz se Blaj .

Niko nije pomenuo harp ovde pre tebe.

Juce kasno po podne vozim auto kuci....

Since je vec zaslo, ali je nebo i dalje nenormalno crveno, krvavo crveno....

Nikada nisam video tako nesto....

Nesto se desava sa Suncem, oslobadja izgleda ogromne kolicine energije i ona se odbija o atmosferu zemlje...

Dokle ce nas slabasni stit, tanka atmosfera, izdrzati bimbardovanje pobesnelog Sunca ?

Ako ona popusti, sve se zavrsava, svetla se gase....

Izgleda da se to vec jednom desilo u davnoj istoriji: onda kada su stradali mocni dinosautusi, jednocelijski organizmi od kojih je nastala nafta, morska cudovista...I 90% svih zivih bica Planete....

Sprema li nam proroda ponovo takvu SALU, pa da sve krene od pocetka...? :think:
Sećam se, neposredno pre bombardovanja 1999-te, svake večeri nebo se crvenelo... Ćale gleda i kaže biće bombardovanja. Ja kažem, daj šta ti je. Kakve veze crveno nebo ima sa bombardovanjem. KAd ono...:eek:

Back