sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako se pretera sa osmesima i namigivanjem gubi se magija flertovanja.![]()
Rafiniranost i suptilnost ustuknu pred sirovošću i prostaklukom i to deluje degutantno. Poenta nije u "za i protiv" flerta, već u imanju mere... Da igrarija i zabava ne deluje kao sindrom "pušteni s lanca, pa vrte repom na sve strane".![]()
Da li ste verni/e svom partneru/ki, iako ste bili sa nekim drugim, dok ste jos uvek u vezi sa svojim deckom? Sta mislite o beznacajnim flertovima?
Ja ja, ih bih niht dihtung.
pa, svako prema svom shvatanju i prihvatanju flerta, i prema svom stepenu tolerancije, udara tu granicu flerta...nema tu opsteg merila...nekome je svaki flert degutantan i navlacenje i ponasanje "pustenog/e sa lanca"...meni, na primer, nikada nije, sem ako se bas, bas degutantne reci ne upotrebljavaju...to mi je,recimo, bljaks....
e, sad, sto ce se nekom drugom ogaditi moje flertovanje do beskonacnosti, pa sori, ako si gadljiv/a, ili napaljen, odi si lepo negde drugde, na neko fino mesto, pozoriste, ili citaonicu, nemoj biti na LjiSu...![]()
Što reče Violet - beznačajno, dok ne počne ozbiljna igra.![]()
Napaljeni ne idu na fina mesta nego na mesta gde će se realizovati... LjiS je izuzetno zahvalan za to, oko te uloge foruma su se lomila koplja. Radi se upravo o individualnim shvatanjima, u pravu si, neko npr. visi na forumu da bi došao do seksa, ima i takvih koji forum vide kao yeebodrom, nisu svi ovde samo radi druženja. A i takvi akciju započinju flertovanjem do besvesti, s kim stignu. Kao u onom vicu "sine, tako se počinje".![]()
Potpuno se slažem da nema uopštavanja, svi mi znamo koje su nam granice i šta želimo u kontaktima sa suprotnim polom.
Nisu bitne reči, nego metod da bi flert okarakterisali kao prostakluk, prateći npr. neka zezanja na forumu razočaram se kada vidim kako neki ljudi u zrelim godinama deluju smešno kada flertuju, njihova komunikacija je toliko plitka da deluju kao adolescenti koji o onim stvarima ništa ne znaju...
Tvoje flertovanje mi se dopada, duhovito je i znalačko...Uživanje je pratiti ga, nebitno kome je upućeno. Ne može ti se tek tako ogaditi nečiji flert, moraš poznavati ljude koji se u tome nalaze da bi stvorio sliku o njima. Znam neke čiji flert nije puka zabava, koji idu do kraja. Često preteruju, naročito muškarci, i bude degutantno...
Pa i preko foruma mogu lojudi uživo da se nađu i da realiziraju navedeno.To nikad ne možeš sa sigurnošću znati,ali toga se uvek nađe.
slazem se sa svime napisanim druze, narocito sa onim boldovanim
evo ti jedan ljub, bez flerta, samo drugarski
a, nemam vise novaca da platim ovo![]()
Da li ste verni/e svom partneru/ki, iako ste bili sa nekim drugim, dok ste jos uvek u vezi sa svojim deckom? Sta mislite o beznacajnim flertovima?
Ne.Da li ste verni/e svom partneru/ki, iako ste bili sa nekim drugim, dok ste jos uvek u vezi sa svojim deckom? Sta mislite o beznacajnim flertovima?
Ne.
Ne znam sta su uopste to beznacajni flertovi?![]()
Fuj! I to je beznacajno?!Pa kako ne znas..kad padne blowjob drugom a decko ne sazna
Fuj! I to je beznacajno?!![]()
Fuj! I to je beznacajno?!![]()
Pa tako one to upakuju..kao samo flert i laganica..na tome se zavrsava..pa polako pocne misliti kako je duhovit..sharamantan..pocnu dvosmislene porukice a paknovi na kocnicama izlizani i ode voz
jesi li ti od foruma dobio jedan ********?Ma oaj nas lepi mili forum je 1 divni vozic cira![]()
Varaš se Đole, ne radi se to ovde, samo se beznačajno flertuje...
Sram te bilo što tako misliš.![]()
Upozorio me prijatelj dacha a teo sam da se izlanemjesi li ti od foruma dobio jedan ********?![]()
Upozorio me prijatelj dacha a teo sam da se izlanem
4.) Korisnik koji iskoristi informacije koje drugi korisnik iznese na nekoj od zadatih tema, ne bi li ga prozivao biće trajno banovan. Za vjek i vjekova....