Posvađani ministri se uplašili Vučića!

drdoktor

Elita
Banovan
Poruka
23.062
Posvađani ministri se uplašili Vučića!

POLITIKA07:18, 14.09.2014.Autor: Foto: Aleksandar Jovanović

Oni su na sastanku u Nemanjinoj 11 bili mirni kao bubice, a sednica je protekla bez teških reči

Zaveo red... Aleksandar Vučić
BEOGRAD - Najave pojedinih ministara da će nesporazume s kolegama neistomišljenicima razrešiti na sednici Vlade ostale su samo prazna obećanja. Kako Kurir saznaje, oni su na sastanku u Nemanjinoj 11 bili mirni kao bubice, a sednica je protekla bez teških reči.

- Sednica je protekla mirno, nije bilo sukoba ni povišenih tonova - kaže izvor Kurira iz Vlade. Dok je premijer Aleksandar Vučić bio u službenoj poseti Kini, ministar odbrane Bratislav Gašić i Velimir Ilić, ministar za vanredne situacije, „razračunavali“ su se u vezi s tim da li obnova kuća oštećenih u majskim poplavama teče sporo i ko je za to kriv.
U isto vreme, otvoren je još jedan front - varničilo je između ministra za trgovinu Rasima Ljajića i Nebojše Stefanovića, ministra policije, i to zbog toga da li je policija napravila propust na skupu Pohod na Hadžet u Novom Pazaru.

Ministri su u obračunavanju otišli i korak dalje, te je Gašić, komentarišući Ilićevu izjavu da Vlada „sporo radi na obnovi zemlje posle poplava“, najavio da će se s njim razračunati na sednici, a Ljajić je rekao da će o svojim nedoumicama razgovarati sa Stefanovićem.
Izgleda da su se ipak svi predomislili u poslednjem momentu, te je sednica kojom je juče predsedavao premijer Vučić prošla bez trzavica.

(D. L.)

Podelili se
ZORANA VEZA
S KINOM, DAČIĆ S RUSIJOM

Vlada je na jučerašnjoj sednici imenovala Zoranu Mihajlović, ministarku građevinarstva, za predsednika srpskog dela Mešovite međuvladine komisije za trgovinu i ekonomsku saradnju s Kinom. Takođe, šef srpske diplomatije Ivica Dačić postavljen je za predsednika srpskog dela Međuvladinog komiteta za trgovinsku, ekonomsku i naučnotehničku saradnju s Rusijom.

http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/posvadani-ministri-se-uplasili-vucica-clanak-1553497

Bolest. Kakva propaganda. Sta prave od ovoga coveka, dovoljno je sto je sam po sebi cvrknut. Nema sta. Treba napraviti da je on drugi Tito, a i nije mu neko poredjenje. Poredi se sa masovnim ubicom Srba. Ima slicnosti. Izdajnici obojica.
 
22daf724b6ecf524942ae20bb5ae8c07.jpg


Mislis ovako.
 
На страну рекламерство првог човека владе, оваквим текстовима дају само додатни допринос укупној слици о којој се врсти тиранина ради - мада искрено није то ни толико важно, само жали Боже пара које из буџета исисају сви министри државни секретари, помоћници и остали, кад све одлуке доноси један човек, зашто лепо не распусти све и оствари уштеде са којима би вероватно и буџет био у плусу после ко зна колко времена?
 

Back
Top