Hm, ima li ovde moderatora...ra-ta-tat:a ti si mala prostakuša, jel da?
hej možda sam ***** iz Dubaija?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, ima li ovde moderatora...ra-ta-tat:a ti si mala prostakuša, jel da?
hej možda sam ***** iz Dubaija?
gigule je uvek u pravuapache:gigule, izgleda da si bila u pravu
Jos bolje je da se to radi sa razlicitim nijansama pudera, izgleda jos prirodnije...anakin:jer neko od vas zna sta je osvetljavanje lica? to mi je pokazao jedan sminker - stavi se bela senka (ja stavim svetlucavu) izmedju jagodicnih kostiju i ociju, pored nosa, na sred cela i na sredinu brade....znaci ne napravite bele fleke po faci nego samo osvetlite ta mesta...
lice odmah izgleda odmornije i mladje sa tim....
malecka:zna neko kako se sminkaju oci kad oce da se postigne utisak "oci u dimu"???
a gde ima u Slo da se kupi L'oreal?Nina2:Eto, meni je licno jako zao sto ostali nemaju lovu a ja zaradjujem previse dobro i strasno me grize savest sto koristim Lancomovu maskaru..necu vise majke mi, od sad kupujem samo L'orealovu
A da, i kad me drugi put budu pitali sta koristim od sminke, parfema itd itd ima mudro da cutim
blondi:a gde ima u Slo da se kupi L'oreal?
moracu da promenim Limonija za neki mercator ocigledno je tamo kvalitetnija sminka 8)
da, da "dirty slovenke"... nina bas si gresnica kako bacas pare a skupu sminku ne skidasNina2:Pa cuj, moracemo da se snadjemo..vidis da se treba prilagoditi forumu u svakom slucaju..u misljenju..u sminkanju..ja se eto mislim i posao da ostavim a sve to u cilju da ne mogu vise sebi da priustim posetu Limoniju i bacanje ogromnih para na sminku Treba se prilagoditi
btw, Lancome je u vlasništvu LorealaNina2:Eto, meni je licno jako zao sto ostali nemaju lovu a ja zaradjujem previse dobro i strasno me grize savest sto koristim Lancomovu maskaru..necu vise majke mi, od sad kupujem samo L'orealovu
A da, i kad me drugi put budu pitali sta koristim od sminke, parfema itd itd ima mudro da cutim
ra-ta-tat:btw, Lancome je u vlasništvu Loreala
a kada kažeš Loreal u stvari misliš na Loreal Paris (koji je jedan od brendova vlasništvo Loreala) dajem ti instrukcije za shopping :wink:
meni se Lancome maskare ne svidjaju, bolje su mi Dior, pogotovo one šarene
blondi:da, da "dirty slovenke"... nina bas si gresnica kako bacas pare a skupu sminku ne skidas
pozajmicu ti Chanel da probas (/me sapuce) 8)Nina2:Evo, svakog dana nesto novo naucim, hvala ra-ta-tat Nisam probala Dior koju preporucujes?...ali psssttt! Sad ce cenzura sto se bacas sa tako skupim imenima na forumu
ljubičastu!Nina2:Evo, svakog dana nesto novo naucim, hvala ra-ta-tat Nisam probala Dior koju preporucujes?...ali psssttt! Sad ce cenzura sto se bacas sa tako skupim imenima na forumu
ra-ta-tat:ljubičastu!
savršena nijansa, nije previše drečava, a ipak ti pravi oblak boje oko očiju koji izgleda potpuno očaravajuće na dnevnom svetlu
da gresna sam... priznajemmmmmmmmmm, kriva sam sto zivim u zemlji gde je prilicno visok standard i sto postenim radom zaradujem podosta - razapnite me na krst bre!xpajamacax:jau jau kako ste nevaspitane vas dve!
ja ću one moje shisei....da bacim i kupim sve avon!
e jeste.
što da me alapače kako sam napaljena rasipnica
ne mislim na ambalažuNina2:Ljubicastu? :? Nekako sam klasicar pa, do sada bar, upotrebljavah iskljucivo crnu...nisam bas sigurna za ljubicastu :? Nisam sigurna kako bi to pristajalo mojim smedjim ocima. Ili to ne mislis na nijansu vec samo na boju ambalaze (nadam se )
xpajamacax:jau jau kako ste nevaspitane vas dve!
ja ću one moje shisei....da bacim i kupim sve avon!
e jeste.
što da me alapače kako sam napaljena rasipnica
nista najbolja je Saponia Osijek 8)Nina2:Jeste, jeste, sledi primer..a vidis avona se nisam setila Gde li mi je onaj katalog bese...sad cu da ga iskopam negde
ra-ta-tat:ne mislim na ambalažu
I ja imam smeđe oči, ljubičasta maskara ide najlepše na smeđe
uz plave deluje suviše plavo, nekako previše morski i razvodnjeno
previše je svetla za noć, ali za dnevno svetlo je savršena uz neku svetlu senku, možda sivkastu ili svetlo plavu
pa najbolje da probaš, ali obavezno probaj da vidiš kako izgleda
možda se odlučiš za malo eksperimentisanje sa bojama
izgleda nekako veselo