Postupak sminkanja

i puder najbolje stoji posle pilinga i maske....razlika je drasticna ali se podrazumeva da to necete raditi svaki dan :)
ja ne koristim puter u prahu nego samo tecni....sminkam se tako da se ne vidi preterano a da istakne sve sto treba...
jer neko od vas zna sta je osvetljavanje lica? to mi je pokazao jedan sminker - stavi se bela senka (ja stavim svetlucavu) izmedju jagodicnih kostiju i ociju, pored nosa, na sred cela i na sredinu brade....znaci ne napravite bele fleke po faci nego samo osvetlite ta mesta...
lice odmah izgleda odmornije i mladje sa tim....
rumenilo - jedina firma koja pravi crveno rumenilo je Bourjoix (barem sto ja znam) jer sam htela bas crveno a ne kajsija, bronza i slicno....i stavim jako malo ali efekat je isto taj sto hocu - sveze i ispavano...
eto s tim se ja zajebavam i meni zapravo dobra sminka znace dobri trikovi koji se uopste ne provaljuju i mislim da je koza lica najzasluznija za dobar izgled....

anakin:
jer neko od vas zna sta je osvetljavanje lica? to mi je pokazao jedan sminker - stavi se bela senka (ja stavim svetlucavu) izmedju jagodicnih kostiju i ociju, pored nosa, na sred cela i na sredinu brade....znaci ne napravite bele fleke po faci nego samo osvetlite ta mesta...
lice odmah izgleda odmornije i mladje sa tim....
Jos bolje je da se to radi sa razlicitim nijansama pudera, izgleda jos prirodnije...

malecka:
zna neko kako se sminkaju oci kad oce da se postigne utisak "oci u dimu"???

oivicis ih kreonom a onda sundjercicem razmazes kreon i preko stavis sivu senku (isto kao sto si stavljala kreon - oko ociju)...
na krajevima ociju bi trebalo da povuces kreon i senku na gore da ne izgledas kao rakun :)

i cini mi se da na to ide neka svetlucava senka (kajsija ili roze recimo) na sredinu kapka preko sive senke da se to sivilo malo ublazi...

Eto, meni je licno jako zao sto ostali nemaju lovu a ja zaradjujem previse dobro i strasno me grize savest sto koristim Lancomovu maskaru..necu vise majke mi, od sad kupujem samo L'orealovu :lol:
A da, i kad me drugi put budu pitali sta koristim od sminke, parfema itd itd ima mudro da cutim :lol:

Nina2:
Eto, meni je licno jako zao sto ostali nemaju lovu a ja zaradjujem previse dobro i strasno me grize savest sto koristim Lancomovu maskaru..necu vise majke mi, od sad kupujem samo L'orealovu :lol:
A da, i kad me drugi put budu pitali sta koristim od sminke, parfema itd itd ima mudro da cutim :lol:
a gde ima u Slo da se kupi L'oreal? :roll:

moracu da promenim Limonija za neki mercator ocigledno je tamo kvalitetnija sminka 8)

blondi:
a gde ima u Slo da se kupi L'oreal? :roll:

moracu da promenim Limonija za neki mercator ocigledno je tamo kvalitetnija sminka 8)

Pa cuj, moracemo da se snadjemo..vidis da se treba prilagoditi forumu u svakom slucaju..u misljenju..u sminkanju..ja se eto mislim i posao da ostavim a sve to u cilju da ne mogu vise sebi da priustim posetu Limoniju i bacanje ogromnih para na sminku :lol: Treba se prilagoditi :cool:

Nina2:
Pa cuj, moracemo da se snadjemo..vidis da se treba prilagoditi forumu u svakom slucaju..u misljenju..u sminkanju..ja se eto mislim i posao da ostavim a sve to u cilju da ne mogu vise sebi da priustim posetu Limoniju i bacanje ogromnih para na sminku :lol: Treba se prilagoditi :cool:
da, da "dirty slovenke"... nina bas si gresnica kako bacas pare a skupu sminku ne skidas :lol:

Nina2:
btw, Lancome je u vlasništvu Loreala
a kada kažeš Loreal u stvari misliš na Loreal Paris (koji je jedan od brendova vlasništvo Loreala) :arrow: dajem ti instrukcije za shopping :wink:

meni se Lancome maskare ne svidjaju, bolje su mi Dior, pogotovo one šarene

ra-ta-tat:
btw, Lancome je u vlasništvu Loreala
a kada kažeš Loreal u stvari misliš na Loreal Paris (koji je jedan od brendova vlasništvo Loreala) :arrow: dajem ti instrukcije za shopping :wink:

meni se Lancome maskare ne svidjaju, bolje su mi Dior, pogotovo one šarene

Evo, svakog dana nesto novo naucim, hvala ra-ta-tat ;) Nisam probala Dior koju preporucujes?...ali psssttt! Sad ce cenzura sto se bacas sa tako skupim imenima na forumu :lol:

Nina2:
Evo, svakog dana nesto novo naucim, hvala ra-ta-tat ;) Nisam probala Dior koju preporucujes?...ali psssttt! Sad ce cenzura sto se bacas sa tako skupim imenima na forumu :lol:
ljubičastu!
savršena nijansa, nije previše drečava, a ipak ti pravi oblak boje oko očiju koji izgleda potpuno očaravajuće na dnevnom svetlu :D

ra-ta-tat:
ljubičastu!
savršena nijansa, nije previše drečava, a ipak ti pravi oblak boje oko očiju koji izgleda potpuno očaravajuće na dnevnom svetlu :D

Ljubicastu? :? Nekako sam klasicar pa, do sada bar, upotrebljavah iskljucivo crnu...nisam bas sigurna za ljubicastu :? Nisam sigurna kako bi to pristajalo mojim smedjim ocima. Ili to ne mislis na nijansu vec samo na boju ambalaze (nadam se :) )

xpajamacax:
jau jau kako ste nevaspitane vas dve!
ja ću one moje shisei....da bacim i kupim sve avon!
e jeste.
što da me alapače kako sam napaljena rasipnica
da gresna sam... priznajemmmmmmmmmm, kriva sam sto zivim u zemlji gde je prilicno visok standard i sto postenim radom zaradujem podosta - razapnite me na krst bre!

Nina2:
Ljubicastu? :? Nekako sam klasicar pa, do sada bar, upotrebljavah iskljucivo crnu...nisam bas sigurna za ljubicastu :? Nisam sigurna kako bi to pristajalo mojim smedjim ocima. Ili to ne mislis na nijansu vec samo na boju ambalaze (nadam se :) )
ne mislim na ambalažu :)
I ja imam smeđe oči, ljubičasta maskara ide najlepše na smeđe :)
uz plave deluje suviše plavo, nekako previše morski i razvodnjeno
previše je svetla za noć, ali za dnevno svetlo je savršena uz neku svetlu senku, možda sivkastu ili svetlo plavu
pa najbolje da probaš, ali obavezno probaj da vidiš kako izgleda
možda se odlučiš za malo eksperimentisanje sa bojama
izgleda nekako veselo :)

ra-ta-tat:
ne mislim na ambalažu :)
I ja imam smeđe oči, ljubičasta maskara ide najlepše na smeđe :)
uz plave deluje suviše plavo, nekako previše morski i razvodnjeno
previše je svetla za noć, ali za dnevno svetlo je savršena uz neku svetlu senku, možda sivkastu ili svetlo plavu
pa najbolje da probaš, ali obavezno probaj da vidiš kako izgleda
možda se odlučiš za malo eksperimentisanje sa bojama
izgleda nekako veselo :)

Hm, da znas da cu da probam :D...doduse bez senke jer ih nikada ne stavljam, ali za maskarcu si mi bas probudila radoznalost :)

Back