- Poruka
- 47.138
Ne znam ti ja s ti konpjuteri.@Tvin Konza Aka Džegi №1
Sizif je napisao najlepše uputstvo za instalaciju Win98 i XP, za Linux nema pojma a ovo što zna - out of date
Ne znam ti ja s ti konpjuteri.@Tvin Konza Aka Džegi №1
Sizif je napisao najlepše uputstvo za instalaciju Win98 i XP, za Linux nema pojma a ovo što zna - out of date
Corvus, Ćera, Nesnađena (nisam joj još zapamtila novi nick) ubavo Konjče, Mačka Zagrebačka, Sensei, tab....
Hvala dragi Sokole ❤️❤️
Nesnadjena je sada Lagerta.
Nema na cemu, i drugi put.
I ja sam to primetio, pitam se zašto ga nema.Meni je @Trust no one bio interesantan ali više ne dolazi na forum![]()
mene bolje tablet ili mobilan, kase reinstalira stisneš "factory reset" sve sam namesti i particije i foldere....Ne znam ti ja s ti konpjuteri.
e ako to ti kažeš onda mirna BosnaInteresantan je po nacinu razmisljanja.
Svidjaju mi se njegovi stavovi.
Ima drugaciji mentalitet.
Волим животне коментаре, писане на основу личног искуства. Искрене, без старха да ће бити погрешно протумачени, без потребе да се икоме додворе.
Досадне су ми усиљене шале, штури одговори са много смајлија и сликање 5 х недељно.
E volim čitati tebe. Stvarno.Волим животне коментаре, писане на основу личног искуства. Искрене, без старха да ће бити погрешно протумачени, без потребе да се икоме додворе.
Досадне су ми усиљене шале, штури одговори са много смајлија и сликање 5 х недељно.
Komentarisem samo ono sto sam uspeo da procitam za ovih par nedelja, s obzirom da sam se registrovao krajem decembra.e ako to ti kažeš onda mirna Bosna
lik čak ni na forumu nema muda da tresne rukom o astal pa da se usere jednom ali bar zbog sebe...
s jedno dupe na dve klupe
i veoma pažljiv sa rodjenom senkom
i onim ogledalom
da, da, vi "novi" ste merodavni...Komentarisem samo ono sto sam uspeo da procitam za ovih par nedelja, s obzirom da sam se registrovao krajem decembra.
Ne poznajem ga, pa da mogu nesto vise da kazem o njemu. Za sada mi je dobar, a za dalje cemo videti.
Pa naravno.da, da, vi "novi" ste merodavni...
Ne zalazim tamo, ali cim mi se ukaze prilika istog momenta cu da pohvalim sve do jednog clana, pa da svi sa Krstarice krenu da me citiraju za svakog pojedinacno.nafali ti celu bulumentu proleter trutova sa Kvadrata...
Za Džegi od 50m² napravi tamo safaladu, jako popularnu na habsburškom dvoru....
Džegi je lokalna trolčina koji se zajebava za sve (došampane) pare. 99% njegovih komentara se bazira na "kako zaista razmišlja debilizovan konzument CIA propagande", e a onda ti u 1% saspe nešto što samo uski krug učenih/informisanih zna makar polovično... Od preostale provincijske pokondirene boranije nema fajde jer kao što reče onaj drug Čerčil iz Engleske - "možemo razgovarati tek sa njihovim unucima"... Treba im dati fore da se civilizuju...Pa naravno.
Ne zalazim tamo, ali cim mi se ukaze prilika istog momenta cu da pohvalim sve do jednog clana, pa da svi sa Krstarice krenu da me citiraju za svakog pojedinacno.Ocekujem da se pojavite u prvim redovima, inace cu biti razocaran.
Nemojte da me izneverite.
Malo se salim sa Vama.
![]()