POŠTOVANJE 2 !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Heeeej, ljudi, pa ovo je tema POSTOVANJE? A ko ovde koga ''postuje''? I zasto svi napadaju Petra? Sta je skrivio? nisam u toku, izvinjavam se
A ja taman mislila da napisem kako sam pre neki dan uvidela koliko je divno kad te neko postuje bez obzira sto te ne poznaje, ustvari, bas jos vise iz tog razloga!
A isto tako, iz nekih zadnjih LICNIH iskustava sam uvidela da covek mora biti skoro KAUBOJ da bi zasluzio postovanje negde, mora se od prvog kontakta sa nekim dokazivati, ko je, sta je, sta zna... mora se postaviti, inace ukoliko se trudis da budes kulturan, i ne zelis da puno pitas (jer ipak prvi put vidis osobe) znaci nisi napadan.. ma kakvi, ti si budala ... Strasno je ali NEKAD je i tako.

I dajte, manite se ove kaubojstine, stvarno nije lepo, ne znam ko je ovde sta zavrsio, to NIJE bitno, ovde se radi o vaspitanju. Izvinjavam se ponovo, nisam u toku svega (i nemam toliko vremena da udjem u srz) ali zasto trosite energiju na vredjanja? I ako vec nemate nameru da prestajete zasto moderator ne prekine to? Nije lepo zaista,iskreno.
¨Pozdrav svima

Pera misli da je najveci frajer na forumu,Anakinka i Raindog se ne slazu.Pera isproziva Anakinku da ima malu platu...Anakinka i raindog ga isprozivaju da je lagao oko faksa...to ti je kraca verzija...jel si gledala nekad Dinastiju?Isti princip.

Да резимирамо,

Петар је толико испрозивао људе да су камионџије, зидари, ... све хвалећи се својим високим образовањем, да му је после дошло зло кад је требало да призна коначно које је то силне школе завршио. Е, а онда је почео да се фемка к'о сеоска млада, на десетак страна, па све као није диплома важна, ко њу још гледа, цене се неки други квалитети, он их има све, поносан је на оно што јесте... а сурова истина је да се стиди после свега да призна да је завршио вишу школу и да пола испроизване форумске популације има више образовање од њега, чак и они који још нису ни завршили са школовањем, а млађи су од њега неколико година.

Али, пошто се диплома нигде не гледа, то све није важно. Он је живи доказ, јер очигледно ради на веома озбиљном, одговорном и одлично плаћеном радном месту, за које није била потребна чак ни та диплома више школе. Важно је ко је променио више фирми. О квалитетима и способности радника који до своје 31. промени петнаестак фирми беспотребно је говорити. Сигурно је руководеће људе у тим фирмама било просто срамота да такав квалитетан кадар задрже, јер су увиђали колико му нико није дорастао.

Ја сам свакако последња која о свему томе треба нешто да прича, пошто сам само шалтеруша на железничкој станици. Мислим, до скоро нисам ни знала да тамо радим, али пошто тако каже таква величина као што је Петар, ко сам ја да га демантујем? Тако ми и треба кад сам завршила факултет у 23. години.

Ај' живели ви мени, одох да издајем карте за воз! :lol:

Hvala na objasnjenju oboma!
ha ha stvarno dinastija,ali opet zasto nastavljati? Ja vec rekoh, ovde nije pitanje obrazovanje, nego VASPITANJE! Budimo kulturni, ne mogu da verujem koliko puno ljudi trosi energiju na nesto sto nije korisno, sto ne moze da nas unapredi, da nas nauci necem novom...

Ko je ovde moderator? Moderatori pa dajte prekinite, ova tema nema smisla niti lici na nesto korisno! (zao mi je,nemam nameru da uvredim ikog, samo mislim da nije potrebno produzavati takve besmislene rasprave - cak svadje)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back