Poštovani gospodine predsedniče Srbije, molim Te, izvini se Rusima i Srbima

не разумеш га ...
Razumem ja vrlo dobro, nego ga ti ne znas (mada ni ja licno na svu srecu).

ondak se izvinjavam.
Al ostajem pri tome da po pitanju Vucica, Putin zna sta radi. Veruj.
Njemu je sad Vucko poslednji problem i misao. Dribla ga kao majmunce da bi zapadu gurao prst u oko, i za to mu je i sluzio. A ovaj jadnik se primio, njemu je brat i Erdogan jbt.
 
Pa sta, treba i ja da se predstavljam kao lazni doktor da bi me neko shvatio ozbiljno, i to covek koji menja misljenje u roku od nedelju dana, i jedna napacena dusa koja i dalje misli da je Staljin ziv?
E bas me zabole iskreno.
ajde, lepo se izvini coveku ko ja.
Mi koji smo ovde 20 godina , treba da imamo razumevanje za brucose i da ih poucimo dobrom vladanju.
 
ajde, lepo se izvini coveku ko ja.
Mi koji smo ovde 20 godina , treba da imamo razumevanje za brucose i da ih poucimo dobrom vladanju.

Проф.др. Крстан К. није бруцош, пензионер је и заиста му је дете погинуло 1999.г. током бомбардовања.
 
Njemu je sad Vucko poslednji problem i misao. Dribla ga kao majmunce da bi zapadu gurao prst u oko, i za to mu je i sluzio. A ovaj jadnik se primio, njemu je brat i Erdogan jbt.

Не дрибла га. Вучић није државник и самог себе је поставио у ту дијаболичку ситуацију.

Не води принципијелну државничку политику и не држи се дипломатских протокола.

Принципијелност и протоколи главу чувају ...
 
Ако се модератор тако понаша, што би ти био обзирнији ?...
Brate, ja sam mnogo puta rekao da mi je zao zbog njegovog gubitka, to ne treba da dozivi niko, ni jedan covek.
Ali takav gubitak ne daje zapravo mnoge druge stvari koje on govori i pise ovde.
Mislis li da je samo on izgubio nekoga nepravdom od svih nas koji smo na Krsti?
 
Poslednja izmena:
Poštovani gospodine predsedniče Srbije, Aleksandre Vučiću,

Molim Te, izvini se Rusima i Srbima, jer glasanje u UN protiv braće Rusa je najveća izdaja i sramta za jednog Srbina!

Sam si izjavio, poštovani gospodine predsedniče, da si ti, bez imalo ljudskog stida u sebi, lično naredio ambasadoru Srbije u UN da glasa za sramnu rezoluciju kojom se braća Rusi osuđuju za agresiju u Ukrajini, mada se je svako, iole normalan, mogao da uveri, ovih desetak dana OD KADA TRAJE RUSKA SPECIJALNA VOJNA AKCIJA, da Rusi ne sprovode nikakvu agresiju, već samo ono što ugrožava Ruse u Ukrajini i Rusiji - DEMILITARIZACIJA i DENACIFIKACIJA, od Zapada, naročito Amera, potpomognitih, izdresiranih i protiv Rusa nahujsanih najokorelijih zločinaca.

Verovatno Ti je poznato, poštovani gospodine predsedniče Srbije, da se na strani tih okorelih zločinaca bori i najveći šljam nacista iz Hrvatske, Bosne, KiM i Makedonije, kao što Ti je poznata i ova tužna i bolna istina - TI NACI-ZLOČINCI SU U DONJECKOJ OBLASTI 2014. ZVERSKI POBILI I VIŠE OD 90 NEVINE DECE, samo zato što su Rusi. Zar je borba protiv takvih svirepih zveri agresija, poštovani gospodine predsedniče?

Znam koji je Tvoj motiv, poštovani gospodine predsedniče, da glasaš za nešto najsramnije što niko nikada u istoriji Srba i Rusa do sada učinio nije, nešto zbog čega ćeš lično, ukoliko se ljudski ne izviniš braći Rusima i Srbima, za vjeki vjekov, biti na stubu srama i istorija naših pokolenja će te pamtiti kao najvećeg izdajnika, Tvoj strah je opravdan i logičan - bojiš se, poštovani gospodine predsedniče, da Tvom braci Andreju i Tebi zločinački Ameri ne posuše račune u njihovim bankama, ali zar taj Tvoj opravdani strah može da bude veći od ljubavi do svog naroda, svoje otadžbine i njene sestrice najmilije - velike, svete i nepobedive majčice Rusije...

Zar i Ti, lično, poštovani gospodine predsedniče, nisi nebrojeno puta izjavio da nikada nećeš da učiniš bilo šta što bi bilo na štetu naše braće Rusa? Čime su ta naša braća zaslužila da ih izdaš i prodaš? Nisu li nas oni spasili od one, najsramnije u istoriji ljudske civilizacije, rezolucije od strane UK kojom smo se Srbi mogli da osudimo na nešto najružnije - da smo genocidan narod? Ko nam je sve ove godine čuvao KiM da ga američki i engleski zločinci posve ne otuđe od Srbije i nad Srbima na KiM se izvrši pogrom, kao što se je dogodio i u ustaškoj Hrvatskoj 1995. godine? Ko ti je dao gas po tako jeftinoj ceni? Je li to vrednije od đavolih para Tvog ljubljenog brace i Tebe, poštovani gospodine predsedniče?

Taj sramni čin koji si učinio, poštovani gospodine predsedniče, ne može se gumicom izbrisati, ali, na kolenima Te molim, pokušaj svoj obraz oprati

IZVINI SE BRAĆI RUSIMA I SRBIMA ZA TU SRAMOTU!

Hvala!

ŽIVELA SRBIJA!
ŽIVELA VELIKA, SVETA I NEPOBEDIVA MAJKA RUSIJA!
ŽIVEO NAŠ VELIKI BRAT - HEROJ VLADIMIR VLADIMIROVIČ PUTIN!
Ziveli
 
Он је један тиранин нижег ранга.

Зна само како да тиранише сиротињу и опозицију.

Када га притискају светски државници, онда свима удовољава преко грбе овог робовског народа, а када мора да се одлучи, онда иде церемонија ред драмосерендања, па ред плакања,...и тако у бескрајо...
 
Od predsednika Srbije narod, masovno - na svim trgovima gradova, treba da zahteva da se, odmah i sada, izvini Rusima i Srbima i da, jasno i glasno, obrazloži zašto je to učinio? Da li zbog ljubljenog mafi-bracka Andreja, koji u Američkim bankama čuva njegove, "pošteno zaslužene", milijarde dolara ili je gosin predsednik stao na stranu nacista? Ako to ne učini narod će lako da prepozna najvećeg izdajnika u istoriji Srbije i, naravno, svako, iole normalan, će da da svoj glas SPS-u, jer oni su dosledni i uvek su na strani onih koji se bore protiv nacista ...

ŽIVELA SRBIJA!
ŽIVELA VELIKA, SVETA I NEPOBEDIVA MAJČICA RUSIJA!
ŽIVEO NAŠ VELIKI I HRABRI BRAT - HEROJ VLADIMIR VLADIMIROVIČ PUTIN!
 
A do pre dve nedelje- NIKO BOLJI OD SRBSKOG SINA ALEKA.

Ја мислим да је рекао да ће доћи гори !

Тако сам разумео. Можда грешим како сам га разумео. (Међутим почиње недржавнички да нас уваљује у огромне проблеме и последице)

Али то јесте тако, јер систем је изопачен и бира све горе од горег.
 
Kako su simpaticne ove teme gde su ljudi
utripovali da je Srbija nuk. powerhouse :lol:

То преподобни и премудри Вучић прави климу за једно 20% убоге сиротиње заведене застрашивањем.

Саће то убрзано да се топи Украјинском и сличним кризама.

Он није само политички и дипломатски идиот, већ је и државнички идиот
 

Back
Top