Постоји решење!

Ти си права опозиција !
Ево медаља 🎖️

Како год да се уради - ти ћеш наћи ману,
исти си моја Руменка !

Filip Karađorđević sa pripadnicima vojske da uđe u zgradu Narodne Skupštine i proglasi vanredno stanje u državi izazvano neustavnim izborima.
Pozove ljude nekompromitovane učešćem u vlasti i opoziciji i formira Vladu Nacionalnog Spasa.
Da pozove pripadnike udruženja vojnih i policijskih veterana i očisti vojsku i policiju od korupcije.
Da pozove studente da oforme na lokalnom nivou komisije za glasačke kontrole.

Da pozatvara režimske propagandne medije.
Da studentske komisije izvrše ažuriranje glasačkih spiskova.

Da se organizuju izbori u roku od godinu dana.

Ima još, al eto na brzinu toliko za početak

Схватио сам !
Ево како да буде праведно, задовољавајуће за све !

Из хаоса у који све више тонемо
могу нас извући једино Избори.
То тврди позиција.

Опозиција тврди да изборни услови нису регуларни,
али кад би били да Избори јесу решење !

Е па онда овако:

Позиција у скупштини да се џентлменски повуче
и препусти опозицији да формира Радну групу
за изборне услове и спровођење Избора.

СНС, СПС, Господару, ако сте толико јаки - победићете и у том случају.
Ако пак изгубите, узеће вам се у обзир да сте препустили све опозицији
и нико вас неће прогонити.

Ma kakvi.

Данашња опозиција у Србији није ништа боља од Вучића.

Дакле, у Србији не ваља ни власт (а то је Вучић јер само он влада Србијом где је апсолутно узурпирао сву власт, одлучује о свему, Влада и Скупштина постоје само на папиру и морају да извршавају његова наређења) а ни опозиција која је састављена од свакаквих елемената и само због тога никад неће добити довољну подршку од народа.

Када би данашња власт (читај, Вучић) потпуно предао организацију и контролу избора у руке опозицији, та иста опозиција уопште не би знала како да организује те изборе.
Данашњој опозицији уопште не би било довољно да преузме организацију и контролу избора већ би тражила и да данашња власт уопште не учествује на изборима. Једноставно, опозиција у Србији је јад и беда и управо због такве опозиције имамо једног човека на власти који буквално ради шта хоће.

Млађе генерације су очигледно имуне на причу "избори = промене". Не делује ми као да их занимају нити избори нити било која странка и политичар и баш зато их народ оволико и подржава и иде за њима, а ако неки политичар или странка и покушају да их искористе вероватно ће бити експресно испљунути од те масе.

1000012975.jpg

Што би били аболирани од кривице !! Као прво....ДУЖНИ СУ ДА ДАЈУ ФЕР УСЛОВЕ ЗА ИЗБОРЕ !! Дужни по ЗАКОНУ. А то значи да их то не ослабађа од кривице за почињена дела јер, нису поштени избори део њиховог доброг расположења него законска обавеза.
Na pogresnu adresu se obracas za neke fer izbore.

Studenti, roditelji, penzioneri, paori, ratni vojni veterani, taksisti, radnici poste i epsa, profesori, opoziciono nastrojeni dio populacije (50%), oni koji su bili neodlucni . . . . Jesu li to ubaceni elementi?

To su korisni idioti
koji su krenuli za neformalnim društvenim vođama, a koji su strani plaćenici, tj. ubačeni elementi !

Politika je veština upravljanja državom i time treba da se bave samo ekstra talenti.
Kao uostalom i hirurgijom, fudbalom ili hokejom na ledu.

A ne studenti, babe, dede, nezaposleni
i svi ti koje si pobrojao.

Filip Karađorđević sa pripadnicima vojske da uđe u zgradu Narodne Skupštine i proglasi vanredno stanje u državi izazvano neustavnim izborima.
Pozove ljude nekompromitovane učešćem u vlasti i opoziciji i formira Vladu Nacionalnog Spasa.
Da pozove pripadnike udruženja vojnih i policijskih veterana i očisti vojsku i policiju od korupcije.
Da pozove studente da oforme na lokalnom nivou komisije za glasačke kontrole.

Da pozatvara režimske propagandne medije.
Da studentske komisije izvrše ažuriranje glasačkih spiskova.

Da se organizuju izbori u roku od godinu dana.

Ima još, al eto na brzinu toliko za početak

Već u startu komponuješ konfliktan sistem.
Ne bi se mi odmorili pored tebe ...

Млађе генерације су очигледно имуне на причу "избори = промене". Не делује ми као да их занимају нити избори нити било која странка и политичар и баш зато их народ оволико и подржава и иде за њима, а ако неки политичар или странка и покушају да их искористе вероватно ће бити експресно испљунути од те масе.

Te "mlađe generacije" su očito pod tuđinskom vlašću.
Ne smeta ti to ?

Naravno, čeka vas teška robija nakon lustracije.
Једно је повратак краљевине уз подршку војске, полиције, СПЦ, а друго партизанско јахање ако се слажеш... пошто имам утисак да многе наше колеге не увиђају разлику. Дакле закон, ред, краљ.

И жути су крали на изборима, лагали да ће опозиција да зарати и да нас гурне у изолацију и сукоб са западом (испоставило се да тадашња опозиција, а данашња власт има боље односе са западом), али ти исти жути су сада део сендвичарске власти и сада ђинђићевски лопови су се удружили са шешељастим лоповима.

Схватио сам !
Ево како да буде праведно, задовољавајуће за све !

Из хаоса у који све више тонемо
могу нас извући једино Избори.
То тврди позиција.

Опозиција тврди да изборни услови нису регуларни,
али кад би били да Избори јесу решење !

Е па онда овако:

Позиција у скупштини да се џентлменски повуче
и препусти опозицији да формира Радну групу
за изборне услове и спровођење Избора.

СНС, СПС, Господару, ако сте толико јаки - победићете и у том случају.
Ако пак изгубите, узеће вам се у обзир да сте препустили све опозицији
и нико вас неће прогонити.

Извини, има се, није глад и беда,
је бе ми се за опште добро - као и теби уосталом ...

Дај да ми видимо шта коме лично одговара !

Мени се свиђа да будем равноправан са свима
без икаквих наследних јахача моје грбаче,
можеш ли то да испоштујеш ?

Ја поштујем твоју жељу да будеш јахан од стране некога,
разумем то,
гледао сам порњаву са домино дамама ...

Дакле можеш ли да испоштујеш мој став ?

Back