Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Google Translate...U suštini toksična kombinacija „gostinga“ i „gaslajtinga“, gaslajteri prekidaju svaku komunikaciju samo da bi kasnije ponovo uspostavili kontakt, kao da se ništa nije ni dogodilo.
Da stvar bude gora, često će pokušati da gaslajtovanjem ubede osobu sa kojom su se zabavljali da uopšte nije ni bilo gaslinga.
Zaebano je sa tim engleskim rečima koje viđamo u štampi i u originalnoj formi a i kao izgovor "po Vuku".Google Translate...
APsolutno...a nikad se nisu vise popularizovale i primile kao sada...Zaebano je sa tim engleskim rečima koje viđamo u štampi i u originalnoj formi a i kao izgovor "po Vuku".
Ja sam oduvek bio pristalica da radimo kao i hrvati: napišeš u originalu pa u zagradi kako mi izgovaramo). Praktično jednakost, kao što koristimo i latinicu i ćirilicuAPsolutno...a nikad se nisu vise popularizovale i primile kao sada...
Potpuno nepotrebno lomljenje mozda... Sad imaju sve neke nove nazive...pa pola i ne razumes (iako znas engl)
o cemu pricaju... bar ja ne razumem...
I ja sam uvek bila za to kako ti navodis - i mislim da je jedino tako i ispravno.Ja sam oduvek bio pristalica da radimo kao i hrvati: napišeš u originalu pa u zagradi kako mi izgovaramo). Praktično jednakost, kao što koristimo i latinicu i ćirilicu
jadna majkoPostoji novi toksični trend upoznavanja koji se zove „ghostlighting“. Čak je i gori od ghosting-a.
Jeste upoznati?
Iznenada reaguje na objavu???Gostlajting može imati mnogo oblika. Može se desiti kada vam pošalje poruku niotkuda. Može se desiti kada iznenada reaguje na vaše objave na društvenim mrežama. Može se desiti kada pokuša suptilno da se vrati u vaše direktne poruke.
Obično pokušava da nastavi tačno tamo gde je stao, bez ikakvog priznanja svog nestanka.
Pa, to je OK dok je uspostavljeno dobro poverenje. Čim se javi neka sumnja... Možda je vreme da se prekine svaki kontakt.U suštini toksična kombinacija „gostinga“ i „gaslajtinga“, gaslajteri prekidaju svaku komunikaciju samo da bi kasnije ponovo uspostavili kontakt, kao da se ništa nije ni dogodilo.
Da stvar bude gora, često će pokušati da gaslajtovanjem ubede osobu sa kojom su se zabavljali da uopšte nije ni bilo gaslajtovanja.

Ovo je jednom mom drugu promenilo život u radulo.Gostlajting može imati mnogo oblika. Može se desiti kada vam pošalje poruku niotkuda. Može se desiti kada iznenada reaguje na vaše objave na društvenim mrežama. Može se desiti kada pokuša suptilno da se vrati u vaše direktne poruke.
Obično pokušava da nastavi tačno tamo gde je stao, bez ikakvog priznanja svog nestanka.