georgejune
Starosedelac
- Poruka
- 189.682
Ili hvalio da ima kombinacije sa straneJeli ti se to neko zalio?
Ili hvalio da ima kombinacije sa straneJeli ti se to neko zalio?
znamVerujem brate.
Uselila bi ti se ona tu. Preuzela ti i prodaju.
Mogli malo vise brufena i probiotika da uvedemo, znas to ide ko alva
Jos se smejemCim brate stavi cetku na ves masinu u kupatilu, znaj da je njesra pocelo.
Nece proci ni mesec dana bice:
Odes u kupatilo, a tamo 10 cm kvadratnih: Tvoja cetkica za zube, krema, ostalo "Miss Mogli bi da poradimo na organizaciji" - cetke, cetkice, sminke, krpice, peskiric za ovo, peskiric za ono, krema za ovo, kremica za ono, kupka 1 kupka 2 kupka 3, fen, aparat za koji ni ne znas cemu sluzi,shampon jedan, shampon dva. Tegle sa stvarima 1, tegla sa stvarima 2...
Bejbe. gde mi je brijac?
Pfff, tipican mousharac, moram sve Ja da ti kazem, aj se malo ukljuci u zivot. U k ljuci se malo.
Bože sačuvaj!Postoji li? 😁, Da li bi ste bili u takvoj vezi? 😁 Često mi se dešavalo da pročitam da kad je neko mnogo zaljubljen da ne može da ima odnose sa tim partnerom u koga je zaljubljen jer sex smatra ponižavajućim i prljavim. Da li vam se dešavalo tako nešto?
Pa, da, ali specijalna sestra.Posle 30 godina braka zena ti sasvim sigurno postaje sestra.
Kaži im brate neinformisanima i nejebimaPola brakova ti je takvo
15-20Posle 30 godina braka zena ti sasvim sigurno postaje sestra.
Gde si ti specijalni?Pa, da, ali specijalna sestra.
U kafani, dabome.Gde si ti specijalni?
Ako te ožene sa 16 ko nekad
Poslije 20 godina braka postaju brat i sestra a poslije 30-dvije sestrePosle 30 godina braka zena ti sasvim sigurno postaje sestra.
35.Ako te ožene sa 16 ko nekad
Postoji li sex bezveze?
.....Postoji li sex bezveze?
Pravi brat i seka.Pa, da, ali specijalna sestra.
Nekada i nakon 10 godina il ranije.Poslije 20 godina braka postaju brat i sestra a poslije 30-dvije sestre![]()
Сматрам да су такве везе сасвим легитимне.Postoji li? 😁, Da li bi ste bili u takvoj vezi? 😁 Često mi se dešavalo da pročitam da kad je neko mnogo zaljubljen da ne može da ima odnose sa tim partnerom u koga je zaljubljen jer sex smatra ponižavajućim i prljavim. Da li vam se dešavalo tako nešto?
Не мора да значи.Некима такво стање може да остане и у неком дужем периоду.Ma to je obicno plot pocetnog straha i neiskustva, klinacki rani fazon. Nema razloga da ne prsti sve kad se sve slozi kako valja, "Padaju zvezde", sto kaze Tifa..
Samo u braku.Не мора да значи.Некима такво стање може да остане и у неком дужем периоду.
Shvatam ja to, ali vidi, ja sve to želim sa osobom koju sam odabrao, da kad legnemo opušteno u krevet, mogu otvoreno sve, da me ne napada,krivi i ograničava. A ne da je jedna strana opuštena ako ti ništa ne tražiš,svako na svoju stranu legne ili najviše ... Drugarski zagrljaj.ne doživljavam to kao ebanje sa strane.
ako nemaš seks sa partnerom u zvaničnoj vezi
nezvanični sex nije zastranio, on je po svoj prilici jedini koji imaš...
zato je ispravan i mudar izbor