Postoji li srpski narod vise ili je definitivno nestao..?

Ayeye_Brazdorf

Domaćin
Poruka
4.290
"Ako cela nacija postane plašljiva i postoji samo hiljadu onih koji žele nešto veliko, koji imaju moć da transformišu državu, onda je tih hiljadu ljudi nacija."

Postoji li tih hiljadu ljudi kod nas...?

Ili smo nacisto potonuli i polako ali sigurno idemo ka nestajanju...?

U proteklih 10 godina Srbija je manja za 700 000 ljudi...

Svake godine abortusom se ubije 200 000 dece...

Srbi su u proteklih 20 godina proterani sa polovine svog etnickog prostora na kome su ziveli vekovima i sabijeni su skoro na granice beogradskog pasaluka, s tim sto se taj proces i dalje nastavlja...

To ipak nije dovoljno pojedincima da se otrezne i shvate koliko je sati, vec se i dalje zanose raznim bajkama i glupostima, a kada njima ili njihovoj deci neko dodje sa puskom na vratima i protera ih iz doma, tada ce vec biti kasno za naknadnu pamet...

Elem, postojimo li mi kao narod...?

Da li ima tih hiljadu ljudi koji su spremni da povedu ovaj narod i da izmene celokupan sistem iz korena i postave ga na zdrave i odrzive osnove..?

Ja mislim da su zuti nacija-ima ih nekoliko desetina hiljada i zaista zele da izkoriste ovaj mandat i da sebi "pribave" nesto veliko...

Moze se i tako reci. Mada su oni ipak bednici i lopovi koji ne znaju ni za kakve ideale osim sopstvene guzice...

A jos su jadniji oni koji glasaju za njih i nemaju nikakvu korist, cak stavise dobijaju samo bedu i siromastvo...

Back