Postoji li sansa da se ukloni poslata poruka na Fejsbuku?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
51
Pozdrav svima,

Moze li mi neko reci da li postoji ikakva sansa da se nekako unista poslata poruka na Fejsbuku (primalac je jos nije procitao)? Procitala sam na raznim mestima da je to nemoguce, ali pretpostavljam da postoji neko nadlezan na sajtu koji se time bavi?

Takodje sam videla opciju "report as spam", kliknula sam i pise da mi se poruke upgrade-uju, sta to znaci?

Ima li ikakve nade da se bilo sta ucini? :(

To sam uradila, ali da li to brise poruku i kod primaoca, ili samo ono u mom outbox-u? Hvala na odgovoru.

A nisi rekla što je bitno da se poruka ne vidi kod primaoca?
Primalac možda nije otvorio tu poruku na fejsu, ali je možda pročitao u obaveštenju putem mejl-a da ima novu poruku na fejsu. Jer se u tom mejlu vidi i poruka.
Na kraju... Blokiraj ga. Boli te stojka šta će biti kad je pročita - ako već nije, neće moći da ti odgovori

Pozdrav svima,

Moze li mi neko reci da li postoji ikakva sansa da se nekako unista poslata poruka na Fejsbuku (primalac je jos nije procitao)? Procitala sam na raznim mestima da je to nemoguce, ali pretpostavljam da postoji neko nadlezan na sajtu koji se time bavi?

Takodje sam videla opciju "report as spam", kliknula sam i pise da mi se poruke upgrade-uju, sta to znaci?

Ima li ikakve nade da se bilo sta ucini? :(

Kao sto su ti vec rekli, ne postoji nikakva sansa da obrises poruku koja se vec nalazi u necijem sanducetu... LOCK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back