leki1
Domaćin
- Poruka
- 4.943
Sutra je protest velikih razmera. Protestuje jedna Srbija, druga je protiv nje. Ima li trece neutralne strane ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili je bot.Ko normalan moze da iskulira ovo zlo lopovsko osim ako nije informisan
Postoji sigurno samo ovde ces tesko naci neutralne.ja sam neutralan.nema covek normalno ovde o tome nisakim da popricaSutra je protest velikih razmera. Protestuje jedna Srbija, druga je protiv nje. Ima li trece neutralne strane ?
Samo jednu stvar nemoj nikako da zaboravis.Prema mojoj proceni apolitičnih ljudi je oko 1 milion u Srbiji. Taman toliko ne izadje na izbore.
Ljudi iz dijaspore su na spisku ali od njih izadje na izbore ukupno 30.000 pa ih zato i ne računam.Samo jednu stvar nemoj nikako da zaboravis.
Oko 20% - 25% upisanih biraca ne zivi u Srbiji i nema mogucnost da glasa.
Zbog toga je izlaznost oko 55%
Evo ga prvi napaljenko...sta reci...Ти што лажу да су неутрални,
то су Ћацији, али безмуди, па не смеју јасно и гласно да се изјасне као Ћацији.
Pa to sam i rekao.Ljudi iz dijaspore su na spisku ali od njih izadje na izbore ukupno 30.000 pa ih zato i ne računam.
Nas je najviše.Sutra je protest velikih razmera. Protestuje jedna Srbija, druga je protiv nje. Ima li trece neutralne strane ?
Evo ga prvi napaljenko...sta reci...
Po meni ima više strana.Sutra je protest velikih razmera. Protestuje jedna Srbija, druga je protiv nje. Ima li trece neutralne strane ?
prenet je info sta je izjavio oko toga sa stranice koju pratim zbog drugih stvariИ онда одемо на твој профил,
на опцију "објављени садржај",
и онда видимо како си Ћаци иако се правиш неутралан.
Нпр. уредно ћеш да објавиш изјаву Вучића
https://forum.krstarica.com/threads...a-sta-ocekujete.1024613/page-18#post-50658902
Али изјаву друге стране не.
Pa kontam da ima tj. da su to oni koji ne žele da se mešaju ni sa jednom stranomSutra je protest velikih razmera. Protestuje jedna Srbija, druga je protiv nje. Ima li trece neutralne strane ?
prenet je info sta je izjavio oko toga sa stranice koju pratim zbog drugih stvari
pokusavam da normalno komuniciram sa svima.
Eto prozivas odmah kao svaki ostrasceni fanatik.
Nas je najviše.
Ti si ...... dete mi sutra na demonstracijama u prvim linijama sa studentima a ti ne znas ili se pravis blesav koga prozivas.hoces i ti sutra nemire?То је само један пример, а на горенаведени начин видимо гомиле твојих постова који показују да ниси неутралан.
Hoces reci djake koji se bore za jos koji dan raspusta i studente koji su dobili zimski birfest.Po meni ima više strana.
Imaš jednu stranu - studente, koji idu na blokade, aktivno učestvuju i bore se za svoje bolje sutra.
Ti si ...... dete mi sutra na demonstracijama u prvim linijama sa studentima a ti ne znas ili se pravis blesav koga prozivas.hoces i ti sutra nemire?
Takve sto izazivaju nemire i nerede odmah treba u kazamat pa tamo neka se prave pametni posto imaju M U DA K C A...
Bukvalno u svim evropskim zemljama desavaju se nemiri na demonstracijama, sta je tako neobicno da do toga dodje i kod nas? Normalno da on racuna na taj scenario kad je svuda tako.Једини ко изазива и жели немире је врховни Ћаци и ви нижи Ћацији.
Izvini sto se mesam.Ti si ...... dete mi sutra na demonstracijama u prvim linijama sa studentima a ti ne znas ili se pravis blesav koga prozivas.hoces i ti sutra nemire?
Takve sto izazivaju nemire i nerede odmah treba u kazamat pa tamo neka se prave pametni posto imaju M U DA K C A...